/>

Belátjuk, ugye, hogy ez a helyzet? És belátjuk, ugye, hogy túlságosan messze eltekergő elmélkedések helyett kb. ennyivel lehet és ennyivel is kell elintézni azt, amit Róbert odaát művel?

Hogy az EU mit művel és mit nem, az már egy érdekesebb kérdés. Mert az egy dolog, hogy nem nagyon van arra példa, hogy az EU egyik hivatalos nyelvén megszólalókat megbüntetik a másik tagállamban, no de az, hogy az egyik tagállam kitiltja a másik tagállam legfőbb méltóságainak egyikét... Nos, amelyik EP-képviselőnél ez nem veri ki a biztosítékot, annak szintén kicsi a farka.

Róbert és a többi kisfarkú igazából persze nem Sólyom Lászlótól és még csak nem is az újabban H. Bóna Mártát is megszégyenítő jóslatokba bocsátkozó Magyar Gárdától félnek. A kisfarkúak csupán attól félnek, hogy egyszer fény derül rá, kicsi a farkuk. Nem mások előtt, hanem saját maguk számára.

Félnek tőle, egyszer úgy ébrednek, hogy be kell lássák: lehetnek nagyképű köcsögök, de ez bizony mégis csak kicsi. A Duna mindkét oldalán.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr561331972

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.08.24. 12:19:31

azért ennyire nem egyszerű
süti beállítások módosítása