/>

"Jézust és makulátlan Művét sokan és sokszor megpróbálták kisajátítani, elhomályosítani, elferdíteni vagy megtagadni, több-kevesebb sikerrel. Nem is létezett, nem volt Isten, nem váltott meg senkit, hamis igéket hirdetett stb. – azóta mondják és írják róla a farizeusok. Ugyanakkor „megfellebbezhetetlen” zsidó eredetét bizonygatják Jehova körülmetélt talmudista vitézei, akik sohasem hittek benne, akik megátkozták, kigúnyolták és kínhalálra adták.

A szemfényvesztéssel szemben azonban le kell szögeznünk a történelmi tényeket. Jézus, bár mindenkihez jött, mégsem akárhová, mégsem akármilyen családba született. Édesanyja Szűz Mária, Boldogasszony Anyánk, Babba Mária, a Napbaöltözött Asszony, a Szeplőtelen Fogantatás, Égi Édesanyánk, a Magyarok Nagyasszonya (mindegy hogy nevezzük) szkíta-pártus-magyar vérből származik, tehát Fia is hozzánk áll legközelebb. Azaz Ő a Magyarok Istene! Habár soha nem állítottuk, hogy mi vagyunk a „választott nép”, azért nyilván kivételes kegyelem, fenséges égi ajándék, hogy Jézus Urunk a mi fajtánkból indult világhódító útjára."

(kurucinfó)


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr31829617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2008.12.18. 13:11:53

"Édesanyja Szűz Mária, Boldogasszony Anyánk, Babba Mária, a Napbaöltözött Asszony, a Szeplőtelen Fogantatás, Égi Édesanyánk, a Magyarok Nagyasszonya (mindegy hogy nevezzük)"

idáig rendben van, de ami utána van, azt komolyan nem lehet venni.

bs395 · http://killtheradical.blog.hu 2008.12.18. 14:28:28

oszt csodálkoznak, ha az embernek feláll a hátán a szőr.

pecs2010 2009.01.05. 17:13:59

Ilyen fos csak ezek a portálon lehet.

Az csak a nagy helyzet hogy aki a kaki info-t olvassa, az ezt az egész szöveget benyakalja.
süti beállítások módosítása