/>


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr65834453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pucaros 2008.12.21. 09:37:14

Nemtudom ki az a Peták. Én eddig Peták nélkül karácsonyoztam. Nagyon szégyelem magam, de azt sem tudom ki Gaskó István. Legyetek szivesek tájékoztatni. De ha azt jelenti, hogy nincs egy petákom sem!!! Akkor mint kis nyugdíjas ugyan csak egy petáknélkül Karácsonyozok. És nemismerem az arányokat hány peták egy Karácsony, vagy hány Karácsony egy peták. Engem ez a szörnyű tudatlanság fog sirbavinni.

E-one 2008.12.21. 12:04:02

Nem akarok csak ezért egy új postot kitenni, de most találtam a következő félmondatot a vdszsz honlapján: "ez a munkabeszüntetés már rég nem a követelések teljesítéséről szól".

pucaros 2008.12.21. 12:06:19

Elnézést már tudom ki a Gaskó. Ő azaz embernek látszó élőlény aki látja, hogy valaki olyan mélyen van a szarban, hogy csak a hátrahajtott fejjel tud levegőt venni, akkor ő odamegy és vagy lenyomja, vagy még egy kis szart önt a gödörbe, hogy ellepje.
Innen üzenem neki ha netán nemolvas ujságot ! Gazdasági világválság van, ő és a hozzá hasonlók miatt sokan akiknek munkájuk lenne és válságot enyhiteni tudnák sem tudnak dolgozni. Üzenem neki az embernek nem azért van feje, hogy kinézzen belőle, hanem gondolkodjon.

nick13 2009.01.03. 21:07:55

Kedves Pucaros!
A világválság a tórger vezetők miatt van akik ezer milliárdokat lopnak lásd amerika lásd Magyarország !Ha egy egy bíróság lenne aki számonkérné őket más lenne a Föld más a Világ és más a hazánk!

pucaros 2009.01.11. 17:29:50

Kedves nick13.
Fején találtad a szöget. Ezek a pénzéhes buta embernek látszó lények annyira buták, hogy józanésszel nem értik meg, hogy éhező nyomorgó néptől nincs mit elvenni, csak a nyomort lehet növelni. A törvényeket ők alkotják és arra nagyonvigyáznak, hogy korupcióval csalással szerzett vagyonuk gyarapodjon!!
süti beállítások módosítása