/>

Mivel néhány napja még a "nincs peták, nincs karácsony" érvrendszerrel dolgozott a VDSZSZ, nincs okunk feltételezni, hogy az elvárt belátásból döntött a sztrájk felfüggesztése mellett G ügynök. Megijedt.

Mint amikor két kémcsőből anyagokat keversz össze, és egyszer csak észreveszed, hogy még egy csepp, aztán robbanni fog. Még akkor is, ha öngyilkos merénylő is vagy, ilyenkor egy pillanatra megremeg a kezed.

Amikor az eddigi hőzöngés mellett már életveszélyesen megfenyegetnek, a székház elé gyertyagyújtást hívnak össze, feltörik a szervezeted honlapját, akkor kicsit megremeg a kezed. És lefújsz még egy karácsonyi sztrájkot is.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr29837679

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

E-one 2008.12.23. 00:18:01

Igen, megcsináltuk!
Köszönet az életveszélyes fenyegetőnek, köszönet a hackernek:)Végre kiélhetem legdurvább perverziómat, a családommal tölthetem a szentestét:)

mildi 2008.12.23. 16:46:40

sztem csak elfogyott a sztrájkalap...
süti beállítások módosítása