/>

1973. szeptember 22-én született, Csepelen. Az általános iskolát is ott végzi, majd a Bajáki Ferenc Szakközépiskolában érettségizik, technikusi oklevelet szerez.

Ezután a Bánki Donát Műszaki Főiskolát tanul, utána tanári állást is itt kap. Több munkahelyváltás után az Université De Paris X. francia egyetem magyar tagozatán nemzetközi kis- és középvállalkozási szakértőként végez.

Honlapján a következőt írja.

A jövőben szeretnék visszaadni abból Csepelnek, amit lehetőségként én megkaptam. Ezért fogok dolgozni és a Csepelieket szolgálni!

Khm.

Fórumának forgalma tegnap este óta fellendült, a 157 hozzászólásból 146 azóta született. Részletek.

Remélem a hátralevő életedet a sitten fogod tölteni a két ember meggyilkolása miatt !!!
Mocskos embertelen GYILKOS ÁLLAT !!!!
Hosszu kinszenvedéssel töltött éveket kivánok !

Gyomorkavaró mocsok vagy Deme, szégyent hoztál az egész közösségünkre.
 

Hiába írkálunk trágár és utálkozó vélenényeket,mert mire a címzett ezt olvasni fogja talán még a fórum sem lessz már meg.Innentől bízzuk a rend őreire és a cellatársaira

Az iWiW-es adatlapján egyébként még a "saját alapítású iskolánkat igazgatom" szöveg szerepel. Tudniillik azt csinálja, amikor dolgozik. Azt meg tegnap óta tudjuk, hogy mit csinál akkor, amikor éppen nem dolgozik.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr71867876

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása