/>

"Mit lehet csinálni egy ostoba, büdös, mocskos, engedetlen rottweilerrel, amelyik felnőtt létére juszt sem hajlandó szobatiszta lenni, noha egy kölyökkutyának két-három hét alatt kialakul ez a képessége? Agyonlőni, azt. És előtte kaparjon magának sírgödröt. Akkor majd nem szarik a szoba közepére, és nem ugrál addig a szobaajtóra, amíg be nem engedik, vagy be nem szakad. Nem tudom megérteni, miért nem fogja fel, hogy nem azért rugdosom, mert az a passzióm, hogy hazatértemkor elnáspángolom a legközelebbi kutyát, hanem mert kurvára unom, hogy ha két órán át egyedül hagyom, az azt jelenti, hogy hazatértemkor gázálarcban és gumikesztyűben kell vakarnom a termékeit a szoba közepéről, és mestertapasszal javítgatnom az összekarmolt ajtót. Róth Weiler pontosan érti, hogy a lakásban nem szarunk, de nem érdekli, ha kell hát kell, jobb, ha kint van, majd a gazdi feltakarítja, azért van. Hát nem.

De ma reggel megjött az isteni szikra, hogy mi a fenét csináljak ezzel a kezelhetetlen, bután vigyorgó bűzmiriggyel. Nem kell senkinek? De, majd fog! Rátettem a pórázat, elvittem a legközelebbi forgalmas helyre, és kikötöttem a villamosmegállóban. Mellé letettem egy kis műanyag tálban száraztápot, majd helyet foglaltam a tér túlvégén, egy padon, és vártam.

Tíz perc sem telt bele, elkezdte a csapzott, büdös dögöt dédelgetni valami vajszívű szamaritánus. Ungyibungyi, szegény kis kóbor kutya, hát kidobtak, jaj, ki lehetett az a szemét, na gyere, majd én hazaviszlek, szegényke. És már vitte is. Helyes! Szarjon az ő nappalijába.

Délután Athina hívott. Kicsidogék őrjöngenek, mert Róth Weiler hazament, és most kint vigyorog a kertben. Kihívták a rendőrséget is, és a tulaj erőszakkal akarja felnyitni a lakást, bár nem tudni, miért. Csendesen sóhajtottam, és kikapcsoltam a telefont. Remélem, elviszik Róthot, és életfogytiglant kap.

update: Róthot jelenleg egy szakasz rendőr keresi, valahol a környéken szaladgál."

itt írta az önjelölt messiás


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr33896526

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.22. 22:00:46

baz+!!!

ezt a 'itt írta az önjelölt messiás', ezt minek kellett...?

ráklikkeltem én hülye ufó, s lehet, hogy vírusos lett a gépem..., pedig kábé 3 másodpercet voltam ott...

prodigy: "Oh my god that’s the funky shit!"

ufó: oh my God, that's the fuckin' shit!

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.02.02. 18:35:28

Basszátok meg...ez a fasz nem tudja, hogy egy rotweiler nem lakásba való.....mit csodálkozik, ha szegény kutya összelkulázik mindent?
süti beállítások módosítása