/>

Orbán: Bizalmi szavazás lesz az uniós parlamenti voksolás (a 2004-es EP-választásról)

Orbán Viktor elmondta a június 13-i európai parlamenti választás leginkább bizalmi szavazásnak minősíthető. A Fidesz - Magyar Polgári Szövetség elnöke erről a Magyar Rádió Vasárnapi Újság című műsorában készült interjúban beszélt.


A népszavazás bizalmi próbatétel (a 2004-es népszavazásról)

A népszavazás bizalmi próbatétel, arról is szól, bíznak-e a politikusok a népben, az emberek a politikusokban és a pártok egymásban - mondta Orbán Viktor pénteken egy televíziós műsorban.


Október 1-je után új, szakértői kormányra van szükség
(a 2006-os önkormányzati választásról)

Rámutatott, hogy "nyilvánvalóvá kell tenni Magyarország polgárai előtt - szeretnénk, ha ezt a kormányzat sem vitatná-, hogy a kialakult helyzetben az október elsejei önkormányzati választás nem egy szokásos önkormányzati választás. Magyarország polgárai nemcsak talpraesett helyi vezetőket fognak választani, hanem miután pártlistákra is szavaznak, egyfajta népszavazás részesei leszünk. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy ennek a pénzügyi, bizalmi és alkotmányos válságnak a feloldására karnyújtásnyira van az önkormányzati választás a magyaroktól. Ez a kulcsa mindennek, ez a választás".


Schmitt: bizalmi szavazás lesz a kormányról
(a 2009-es EP-választásról)

A Fidesz és a KDNP az európai parlamenti választási kampányban arra biztatja az embereket, hogy minél többen szavazzanak, és mondjanak véleményt a kormány munkájáról - hangsúlyozta Schmitt Pál, az ellenzéki pártszövetség listavezetője.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr651102215

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő 2009.05.04. 18:08:15

Orrrbán"A harag annál nagyobb lesz" mondta Orbán és a hangerő és gesztusok és dühöt mutattak, az "Elég volt" jelszónak megfelelően. Csakhogy egy kis gesztus mintha másról árulkodna a az "égbolt meghasadása" és a hatalmasok li…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemuccaszoc 2009.05.05. 13:28:05

Az acink, hogy a lakosság meg nem szavazott az ÖSSZES képviselőbe vetett bizalomról.
süti beállítások módosítása