/>

Kizárták az MDF-t, a MIÉP-et (szegénykéim) és a Magyar Szociális alias Tomket Zöld Pártot a ferencvárosi időközi választásból. Ha igaz a vád, az MDF kopogtatócéduálinak kétharmada hamisítvány, a MIÉP gyűjteményéből több, mint négyszáz, a győztes viszont kétségkívül a másokat oly előszeretettel perelgető blogger, akinek az 1165 kopogtatócédulája közül kőkemény 13 darab volt érvényes.

Ez a blog elsősorba politikával foglalkozik, bírósági ügyeket annyira nem szeretünk kommentálni. Nem is hinném, hogy ezt a témát túl kellene ragozni: az ügy egy része nem politikai, hanem büntetőügy, arról pedig, ami a politikai része a dolognak, annyira nyilvánvaló kell, hogy legyen az átlagember véleménye, hogy nem is érdemes vesztegetni rá a szót. Még ha az valóban vicces is, hogy tizenhárom cetlit én össze tudnék szedni, ha elindulnék.

Csak egy kérdés. Ha az egész politikai élet, az 5%-ért küzdő normális Magyarország párttól kezdve az egykori nagynevű radikálison át a friss "majd mi rendet csinálunk"-ig így rohad (a nagyokról nem is beszélve, csak ők nem ebben vannak rászorulva a csalásra), ugyan milyen jogi vagy erkölcsi alapon akarja ezután bárki számonkérni egyetlen magyaron is, hogy tisztességes legyen?


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr100836470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2008.12.22. 13:18:45

Igen, rohadt minden. A lebukott pártformációs jelölteknek még rendes kampányidőszakban is nehéz lett volna összeszedni az ajánlószelvényeket, nemhogy decemberben. Logikus, hogy csalni akartak.
süti beállítások módosítása