/>

A két nagy klientúra-építő párttal szemben az SZDSZ nem tud mást felhozni, mint hogy saját klientúrájuk nem rasszista; sőt, az is lehet, hogy szereti az avantgarde művészetet. „A mi korrupciónkat jobb ízlésű, kellemesebb és szellemesebb emberek csinálják, mint bárki más korrupcióját!” Ez van a liberális párt zászlajára írva.

Babarczy Eszter: Az SZDSZ kollektív öngyilkossága in HVG


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr96875298

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.01.14. 15:57:32

Az SZDSZ kollektív öngyilkosságaNem titok, mindig is liberálisnak vallottam magam. Anno, gimnazistaként, a rendszerváltás idején - már csak a korom miatt is - még a FIDESZ-hez húztam, aztán amikor ők identitást váltottak, én a Fodor szárnnyal átpártoltam…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2009.01.13. 18:34:10

Mondjuk, hogy ez a cikk a Magyar Nemzetben vagy a Magyar Hírlapban jelenik meg. Nem kell részleteznem a reakciókat. De így? Amikor maguk a baloldaliak írják meg saját töketlenségüket? Az egészben egyetlen veszélyes momentum, hogy a Maszop összerátott majd 25%- ot. Még mindig ennyi gyengeelméjű van a polgártársaink között.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.01.13. 18:38:56

@molaris: természetesen (mi ebben a fura?) egyáltalán nem mindegy, hogy egy olyan lapban jelenik-e meg, amely mindig csak a másik oldalt kritizálja, vagy egy olyanban, melyben elfér bármelyik pártot kritizáló írás.

molaris 2009.01.13. 19:40:27

@tsabeeka:
Mondjuk a Fidesz fan lapok is idegesítenek, rendesen. Ott azt hiszik kritizálni nem lehet. Talán Lovas István vág néha oda.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.13. 21:16:30

ezt találtam ma a viccek blog-on...

- Mit csinálnak a várvédők, ha unatkoznak?

- Elfoglalják magukat.

............................
süti beállítások módosítása