/>

Mindig is csodáltam a retardált gyűlölködőket. Azt, amit mi a Közgázon öt éven keresztül tanulunk, azaz hogy döntéshozatal során gazdaságosan kell bánni mindennel, így az információval is, ők maximálisan alkalmazzák a legkisebb képzettség nélkül. Ők nem vacakolnak olyasmivel, hogy válogatni az infókat, rendszerezni, egyáltalán a gondolkodás mindenféle formáját alkalmazni, nem. Bármi is van, a hibás a mocskoszsidóliberálbolsevikgyurcsánytelavivbrüsszel.

Ez - mondani sem kell - lényegesen egyszerűbbé teszi a világ bármilyen dolgának megélését, hiszen azt az idő- és energiamennyiséget, amely a gondolkodás praktikus mellőzésével felszabadul, számtalan értelem nélküli pótcselekvésre tökéletesen fel lehet használni, így biztosítva az állandó elfoglaltságot és a folyamatosan kéznél lévő ellenségképet. Ez most éppen onnan jutott eszembe, hogy láttam egy abszolút politikasemleges fényképet blogon, amit pár nappal a kikerülése előtt elküldött nekem a tulaj, és akkor bizony nem igazán az jutott eszembe, hogy mocskos Gyurcsány. A kommentek közt a kilencedikig kellett erre várni. Érdekes, de ez van.

Most viszont tegyünk egy próbát. Kedves olvasók! Legyünk interaktívak! Valahol találomra kinyitom az asztalomon lévő négy könyvet, és mindegyikből idemásolok egy-egy mondatot. Várom, melyikből hogy tudtok kihozni szellemes, zsigeri mocskosbármizést. Az ellenségkép szabadon választható, íme, nézzük az alapokat.

1. Mikor kiléptünk a boltból a Zeughaus Passage-ra, még nem volt záróra, de a mi boltosunk bezárt, és elkísért bennünket az ötös villamos megállójáig. (Grass: A bádogdob)

2. Aztán hallottam, hogy az első évad alatt Paul McCartney leállította a felvételeiket, mikor Monty Python ment a tévében, hogy mindenki láthassa, és utána mentek vissza dolgozni. (The pythons autobiography by the pythons)

3. Különben sem fordult még elő az életben, hogy alkoholmentes sörrel öblítettem a kristályokat, meg egyébként is, miért ne lehetnék vidám, amikor tökéletes csajom van?! (Para-Kovács: A mamut dala)

4. Jean a konyhába ment, leült a görbe hátú hokedlire, Catherine pedig két szelet aranybarnára pirult kenyeret csúsztatott a tányérjába. (Le Clézio: Körforgás)

Nos, ki a mocskosaljasszemét, és miért?


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr351010758

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.03.18. 23:27:39

e-one, látod, már a kérdésedben is hazudsz!!! :D (ez a legjobb válasz, egyrészt azért, mert csak, másrészt így nem kell időt/energiát pazaroljak az érvelésre)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.03.19. 00:45:08

Gyerekek tudtok ennél jobbat is:
1) Blot, 5 (mint a fordított pentagramm), villamos (ami ugye sárga), ez bizony a zsidókról szól. Ide akarnak betelepülni, és lepermetezni minket!

2) Nem én akarok zsidózni, ti hozzátok ide. A MP közismerten zsidó! Hát keresztényekkel nem lehet fogalakozni? Mintha már ki is írottatok volna minket? Rohadt zsidók!

Nem is folytatom, lebuktatok már így is. Zsidóbérenc boslievikkádáristák!

faműves 2009.03.19. 12:47:05

Csabika, kihagytad a másik oldalt.
Ha én kiteszem a zászlót nemzeti ünnepeken, mocskos nacionalista vagyok, biztos gárdista, és hasonlók.
nacionalista, az vagyok, igen, csak sajnos ez a szó nálunk negatív jelentéssel bír. szomorú.

mildi 2009.03.19. 15:16:10

attól tartok, már az elején eltoltam ugyanis elkezdtem gondolkodni(!), hogy mit fröcsögjek, és ugye fröcsögni csak gondolkodás nélkül lehet...:)

Prinzessin Erbsen (törölt) 2009.03.19. 16:51:04

A paraszt megy hazafelé a vásárból a feleségével, útközben jönnek a rabolók és kirabolják, a feleséget megerőszakolják.
- drága jó uram, engednem kellett az erőszaknak.
- az igaz, de lihegni nem kellett volna.

Keves Blogger! ugye nekünk sem lesz kötelező lihegni? Vagy mégis?
süti beállítások módosítása