/>

Nagy lendülettel veri szét magát a szélsőjobboldal, ami így jelen állapotában kicsit átláthatatlan, kicsit kaotikus, viszont határozottan egyre viccesebb kezd lenni. Összegezve a tényeket: a zöldpártos Tomket anyázza a kurucinfót, a kuruc anyázza Tomketet, Ferencváros időközi választásán öt különböző radikáljobbos jelölt indul, a Gárda tulajdonképp ketté van szakadva, mi pedig csak egy kávét szeretnénk kérni.

Hogy mi igaz azokból a pletykákból, amik szerint Tomket a Jobbik jelöltjeként szeretett volna indulni a kilencedik kerület időközi választásán, nyilván nem fogjuk megtudni. Ami viszont tény: a jól hangzó nevű Zöld Párt jelöltjeként megméretteti magát, a nagyon radikális imidzset megbékélősre, a bomberdzsekit igényes ingre, a tomcatet Polgár Tamásra  cserélve, a mondandója változtatásáról nem is beszélve. Saját blogja szerint alig fél évvel az után, hogy "Igen, mindig annak a híve voltam, hogy az ilyen leszámolásoknál a gyerekeket is ki kell nyírni. Ez nagyon szörnyű dolog, de ha megnézzük, most éppen azt nyögjük, hogy 56-ban elfelejtettük felakasztani az ávósok kölykeit. Ugye. Csúnya dolog egy ötéves gyerek a lámpavason, de gondoljunk bele, hogy kinek a kölyke. Most lehet utálni. Símaszk, szem beköt.", jöhet az, hogy "Világnézetünkben első és legfontosabb helyen az ember, és az emberi élet védelme áll – korra, nemre, fajra, vallásra, nemzetiségre, világnézetre és társadalmi osztályra való tekintet nélkül, de ez nem jogosít fel senkit arra, hogy ezzel visszaéljen!" Hö. Tény az is, Tomket már 2006-ban a Zöld Párt mellett kampányolt, de állítása szerint nem volt és most sem párttag.

Nem sokkal a kampány beindulta után a kuruc.info, amit többen vádolnak azzal szélsőjobbról, hogy nem szimplán a radikális eszmék felé elkötelezett, hanem a Jobbik szócsöve, egy súlyosan terhelőnek szánt cikket hozott le Tomket eddigi munkásságáról. Korábbi, szerintük liberális blogbejegyzéseit állították szembe a későbbi radikálisokkal, és egyértelműen őt nevezték ki a szélsőjobboldali egység legnagyobb kerékkötőjének. Erre válaszul Tomket kirakta a blogjára a nem véletlenül névtelenségben bujkáló kuruc-szerkesztőségi listát.

"Nahát, nahát, ezek a pajkos Kuruc.infósok, beváltották nekem tett fenyegetésüket, és megpróbálnak "tönkretenni". Akkor én is beváltom, amit erre az esetre ígértem, és nyilvánosságra hozom a kilétüket. Név szerint a következők szerkesztik a Kurucot:

Molnár Balázs - főszerkesztő
Kürk Roland
Novák Előd"

Persze nem tudjuk, valóban ők-e a titokzatos szerkesztőség, amíg Tomket nem szalad el a rendőrségre a nevekkel és néhány bizonyítékkal. Az biztos, hogy nagy újdonságot a listával nem mondott, például a kurucwanted.blogspot.com címen már jóval korábban is kint voltak a nevek, elérhetőségekkel, nyilván ugyanígy jogi bizonyíthatóság nélkül. A kuruc ezután látványos hallgatásba burkolózott, jó ideig egy cikkükben sem említették a listát, Tomketről is egy cikkük jelent meg a nyílt összebalhézás után, amiben egy másik postja kapcsán egyszerűen "féltékenységtől gyűlölködővé vált" emberként jellemzik. Ő pedig kitett egy olyan postot, amiben összefoglalja az elmúlt évek eseményeit, magáról is kívülállóként írva, mint egy egyértelműen pozitív, vezető személyiségről (kedvencem az "Egyre nagyobb olvasottságra tesz szert eközben egy poszturbán-neoradikális blog, bizonyos Tomcat blogja, amely a blog.tomcatpolo.hu címen olvasható"). A postban csúnyán lehúzza ő is a kurucot és a szerkesztőkként megjelölteket. A legfrissebb történés pedig az, hogy vizsgálat indult Molnár Balázs ellen, a kuruc szerint Tomket besúgása miatt (egyébként érdemes elolvasni a cikket, rendkívül vicces, ahogy vergődnek, hogy azt se írják, nem ők a szerkesztők, de azt se, hogy ők azok). Itt tartunk most, de a meccs folytatódik, röhögjünk nyugodtan a markunkba.

"A bíróság elfogadja [tomcat] azon védekezését, hogy sosem vett részt erőszakos cselekményben, blogján gyakran felnagyítva tárgyalja saját szerepét" - írja Tomket magáról. És valóban igaz ez: lelkesíteni a tömeget sokan látták, másokat fenyegetni heti rendszerességgel szokott volt blogján, élőszóban is tette már ezt meg dokumentáltan, de olyat, hogy ütött volna, még senki nem látott. Nem, az a kisemberek feladata. Sikere titkának egyik fele ez, rendkívül jól játszik mások indulataival. Továbbá jól ismeri a jogi határokat, gyakori szereplője pereknek, volt már büntetőügye is, és nehezen lehet jogilag belekötni. Abban is profi, hogy lehet minden létező élethelyzetet úgy beállítani, hogy ne hazudjon, viszont úgy tűnjön, neki van igaza, ő a higgadt, a másik pedig egy kötekedő félbolond mitugrász - a technika amúgy rendkívül egyszerű, hatásos és könnyen megtanulható. Íme:

(kiinduló - egyébként valós - helyzet: Iván megy el a pénztártól, a bolti lopásokat jelző csipogó kapu pedig beriaszt, mint hamarosan kiderül, egyszerű üzemzavarból, minden ok nélkül. A biztonsági őr természetesen munkaköri kötelességből odamegy, és a következő, végig teljesen kulturált hangnemű párbeszéd zajlik le:

SZEKURITI: Átmenne újra a kapun?
IVÁN: Persze.
(megteszi, újra pittyegés)
SZEKURITI: Megmutatná a táskáját?
IVÁN: Máris. De nincs benne semmi, csak ez az újság. Az előbb vettem itt kint.
SZEKURITI: Látom. (áthúzza a kapun, az nem jelez.) Menjen át most így, a táska nélkül! (Iván átmegy, újra sípol a gép) Van a zsebeiben valami?
IVÁN: Az meglepne. Csak iratok és kis pénz.
SZEKURITI: Adja, megfogom, és menjen át ezek nélkül.
IVÁN: (odaadja, átmegy, nincs riasztás.) Na végre.
SZEKURITI: Na látja, most jó. Nem tudom, mi baja lehetett.
IVÁN: Mindegy, a lényeg, hogy nincs gond. Viszontlátásra!
SZEKURITI: Viszontlátásra!

Mindez Iván blogján a következőképp festene:
- Átmenne újra a kapun!!??
- Persze.
- Megmutatná a táskáját??
- Máris. De nincs benne semmi, csak ez az újság. Az előbb vettem itt kint.
- Látom!! Menjen át most így, a táska nélkül!! Van a zsebeiben valami???!!!
- Az meglepne. Csak iratok és kis pénz.
- Adja! Megfogom, és menjen át ezek nélkül!!
- Na végre.
- Na! Látja! Most jó!! Nem tudom, mi baja lehetett!
- Mindegy, a lényeg, hogy nincs gond. Viszontlátásra.
- Viszontlátásra!!

A biztonsági őr blogján pedig így nézne ki:
- Átmenne újra a kapun?
- Persze!!
- Megmutatná a táskáját?
- Máris! De nincs benne semmi! Csak ez az újság! Az előbb vettem! Itt kint!
- Látom. Menjen át most így, a táska nélkül. Van a zsebeiben valami?
- Az meglepne! Csak iratok! És kis pénz!
- Adja, megfogom, és menjen át ezek nélkül.
- Na! Végre!
- Na látja, most jó. Nem tudom, mi baja lehetett.
- Mindegy! A lényeg, hogy nincs gond!! Viszontlátásra!!
- Viszontlátásra.)

Szóval a helyzet most az, hogy az elmúlt években nagyon sok tomket- ÉS kurucrajongó gyűlt össze. Szegények most kapkodják a fejüket, sokan nem értik, miről van szó. Sokan meg igen, és a maguk véleménye szerint elköteleződtek egyik vagy másik irányba. Összetartozásról beszélnek most, a radikális jobboldal egységéről, de annyi biztos, szavazatot legfeljebb egy név mellé tehetnek. Úgyhogy minden demokrata nevében mondhatom: Köszönjük!


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr45805628

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Jézus Krisztus · http://jezusszive.crpl.hu 2008.12.06. 16:37:28

tudnám, hogy ez mire jó. tomcatet vádolhatod sok mindennel, de ő azon kevesek közé tartozik, akinek nem csak a szája járt x év alatt. ugyeugye.

Téglagyári Megálló 2008.12.06. 16:48:50

Hát tényleg, milyen vívmányokat köszönhetünk neki?

agyvihar · http://agyvihar.blog.hu/ 2008.12.06. 16:50:06

Az emberi gyarlóság itt is hamar kiütközött. Elvben mindenki egyet akar, de gyakorlatban mindenki saját maga akar lenni a vezér.

Mozduljon a nép, de az ÉN vezetésemmel.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.12.06. 17:19:43

tomcatet megvették kilóra a szocik. ennyi.

vakablak 2008.12.06. 17:25:01

tomcat megvette kilóra a szocikat. ennyi.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2008.12.06. 17:25:12

Bukowszky, a konkrét embertől elvonatkoztatva: ez kicsit naiv/buta hozzáállás, hogy a szélsőjobbon nincsenek egyszerű/buta/hatalomra vágyó emberek, aki mégis az, azt csak megvették a szocik. ez kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy kádárt meg csak megvette csurka, hogy aztán tudjon kommunistázni.

vakablak 2008.12.06. 17:26:09

Bocsánat, helyesen: a kilók megszocizták tomcatet. ennyi.

Ghunner 2008.12.06. 17:32:29

Dehogy vették meg tomketet a szocik. Bent volt a börténben hónapokig - ahol összeroppant majd alkut kötött a kiengedése érdekében. Most teljesítette az alku rá eső részét.
Nincs ebben semmi rendkívüli, különb emberekkel is előfordult már hasonló a történelem során. Mindenki megtörik bent előbb, vagy utóbb.

grivesztábornok 2008.12.06. 17:38:25

Evolúció [szerkesztés]
Megtekintett (+/-)
Ez a legutolsó megtekintett változat (teljes lista), elfogadva: 2008. december 6..
Pontosság megtekintett

A Wikipédiából, a szabad enciklopédiából.
Ugrás: navigáció, keresés
Evolúció
Változások kiváltói

Mutáció
Horizontális géntranszfer
Genetikai rekombináció
Mechanizmusok

Genetikai sodródás
Génáramlás
Szelekció
Folyamatok

Adaptáció
Koevolúció
Fajképződés
Kihalás
Kutatás és történet

Bizonyítékok
Története
Modern szintézis
Társadalmi hatásai
Elutasítása
Részterületek

Evolúciós fejlődésbiológia
Molekuláris evolúció
Filogenetikus rendszertan
Ökológiai genetika
Populációgenetika
m·v·sz


A biológiában evolúció alatt folyamatos változások olyan sorozatát értjük, melynek során bizonyos populációk öröklődő jellegei nemzedékről nemzedékre változnak. Más megközelítésben az evolúció alatt a populációknak a változó környezeti feltételekhez való alkalmazkodását értjük, mely alkalmazkodást génállományuk, ezen keresztül tulajdonságaik megváltozásával érik el. A tulajdonságok, jellegek géneken keresztül fejeződnek ki....

vakablak 2008.12.06. 17:48:38

"A nemzetközi zsidótőke szolgálatába szegődött Tomket az egész Magyar nemzet árulója, az ÁVÓ embere és a népnyúzó Gyurcsány seggnyalója. Ki kéne nyírni a rohadékot! Nekem ma este szolfézsra kell mennem, holnap meg teniszedzésem lesz, úgyhogy nem érek rá, de remélem igazi nemzeti érzelmű honfitársaim fellógatják addig egy jó magas lámpavasra, mert odavaló ez a csótány!"
(név és cím a szerkesztőségben)
(mindhárom hamis, de nem baj)

JámborAndrás · http://magyarinfo.blog.hu/ 2008.12.06. 17:49:46

Azért szerintem nektek ne kéne kipakolni a neveket, gondoltam ezt beleoffolom a levegőbe.

Mitya Ivanov 2008.12.06. 17:52:18

tomcatet a fidesz vette meg, mert azzal hogy a szélsőjobbot bolmlsaztja, elejét lehet venni az újabb mszp-s és szdsz es hivatásos rettegésnek

vakablak 2008.12.06. 17:53:22

Miért is nem kéne? Rágyújtják érte a blogját?

Tyss · http://sokallok.blog.hu 2008.12.06. 17:53:58

Ehehehe Köszi! :-)
Ugyanazt csinálják kicsiben, mint kicsit feljebb nagyban? Balekok...

Kaa 2008.12.06. 17:57:56

Ez természetes. Ezek az alakok mindig csak valami ellen tudnak összefogni, ami éppen nem tetszik nekik, de ha valami mellett kellene, akkor rögtön összevesznek, és egymást kezdik anyázni. Ugyanis nem konstruktivitásra, hanem anyázásra van náluk igény. Ez lejátszódott már az összes jobboldali alakulatban, az FKGP-től a MIÉP-en át a jelenlegi arcokig - ugyanaz a történet.

vakablak 2008.12.06. 17:59:54

Ja, ja, igen, a Fidesz vette meg, hogy ez nekem eddig. Miért lehet az, hogy ennek az országnak a 95%-a klinikai paranoiás? Itt bazzeg mindenki szerint mindenki meg akar venni mindenkit, és meg is vesz. Körbe-körbe csak vesszük egymást. Mi már másra se költünk, csak egymásra, így aztán kölcsönösen mindenki mindenki másnak az ügynöke, hallelúja.

Lássuk csak, holnap kit vegyek meg? És mit kérjek tőle? Ejj a francba, most látom csak a listámból, a Kovalcsik nénit a negyedikről még nem fizettem le, pedig ha elkezdene bomlasztani a harmadikon az Ivanicséknál, akkor azzal minimum hatalmas zavart tudnék kelteni a gyermektelen Halász házaspárnál, akik ugyan elvben utálják Ivanicsékat, de azt hinnék, hogy a fölöttük lakó Csorna úr trükkje, aki '79 óta tartozik nekik négyszáz forinttal, és most így akarja kiugratni a nyulat a bokorból.

Térjetek már magatokhoz, barmok.

raly 2008.12.06. 18:20:27

jó poszt, jó hír, kávét tejjel-cukorral? :)

avus · http://avus.blog.hu 2008.12.06. 18:26:11

Már a kuruc-möm veszekedés is jó előétel volt, de ez a kuruc-bombagyár háború igazi főfogás. Mi lesz a desszert? :)

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2008.12.06. 18:48:37

Nem csak javakkal lehet megvenni valakit.. Na mindegy. Tomcat sosem játszott tisztán. Sosem.

Parasite 2008.12.06. 18:57:09

tomcat már celebrity? nem lehet kibaszni a dzsungelbe?

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2008.12.06. 19:01:12

@ bukowszky,

van valaki, aki a politikai játszótéren van, és tisztán játszik...?

Máriáshuncut 2008.12.06. 19:18:42

Nem az van, hogy egy excentrikus, szerepét kereső, gátlásait olykor átlépő, ám többé-kevésbé ostoba fiatalembernek szívós munkával sikerült némi nyilvánosságot szereznie? És most sodródik, csapódik a nyilvánosság okozta helyzetek között? Ez a Tomcat nem egy frusztrált kispolgár, aki kisebbségi érzésében felgyújtja a világot, mint Hitler. Csak egy kispályás hülye. Próbálkozik, csörtet, nagyokat mond, de tök lényegtelen. Legnagyobb sikere, hogy benne tárgyra lelt a ballib huhogó politika. Emlékeztek még Potyka bácsira? Valamilyen Albertre, aki zsidó létére volt scinhead?Néhány hétig ők is roppant súlyú politikai szereplők voltak Magyarországon. Aztán oda kerültek, ahová Tomcat is való: a szemétbe. A sokkal nagyobb kapacitású Csurkának is csak a konténerből sitthalom alól kilógó lábát látjuk már, pedig neki pénze is, sokszázezer lelkes antiszemitája is volt. Most már csak egy vén piás, aki a régi szép időkön búsong.

Mitya Ivanov 2008.12.06. 19:42:49

bazz most esett le kik irják ezt a blogot

Carnivora (törölt) 2008.12.06. 19:52:04

Minek ír blogot akinek fingja sincsen semmiről? mindenki tudja kik a kuruc szerkesztői évek óta csak a jogi bizonyítós maszlag más tészta. -

wmiki · http://kigondoltam.blog.hu/2014/07/20/stephen_hawking_538 2008.12.06. 19:59:55

mi ezzel a gond?
tomcat és a kurucinfo nem ugyanabban a mese(párt)ban hisz

hát most összevesztek, van ilyen
egyébként a kuruc tényleg egy semmirevaló oldal, csupán a körülötte lévő hisztéria miatt népszerű

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.06. 20:11:31

vakablak · vakablak.blog.hu 2008.12.06. 17:59:54 ,

Ez olyankor van így, amikor az emberek azt érzik, hogy nem urai a saját sorsuknak. Ugyanaz a folyamat, mint amikor mindenféle szektákhoz, fura tanokhoz menekülnek.

Márpedig az emberek nálunk tényleg nem urai a saját sorsuknak, politikai értelemben semmiképpen sem azok. A korrupció meg legalább tapasztalat, kézenfekvő mindent azzal magyarázni.

Miért nem urai az emberek saját sorsuknak nálunk? Ezért:

www.kibulizottorszag.net

Az igazi összefüggésekkel érdemes foglalkozni, nem viharokkal egy teáscsészében.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.06. 20:33:41

U.i.

Persze lehet akármivel foglalkozni. Ami meglep csak az, hogy vannak akiken úgy érződik, mintha azt hinnék efféléken múlik a Haza Sorsa.

vakablak 2008.12.06. 20:56:43

Bazzeg "a nép te vagy", ha találkoznánk személyesen, elkapnám a kibaszott tarkódon a kibaszott hajadat és valami kemény peremmel bíró tárgyba addig verném az arcodat, amíg az szét nem esel atomokra a kezeim között. A faszom tele van a spammerekkel, te meg már szétspammelted az egész kibaszott blog.hu-t a nyálas honlapod hirdetésével. Ha kúrásról beszélnek, filmekről vagy politikáról, neked kurvára mindegy, ott lihegsz mindenki nyakába és bemásolod az idióta linkedet a sablon-szövegeddel együtt. Mikor elég már? Faszér nem bírod abbahagyni???

Avraham NetJézus (törölt) · http://tinyurl.com/a-zsido-valosag 2008.12.06. 21:01:00

vakablak

Tudjál róla, hogy az előző hsz-ed IRL fenyegetés...

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.06. 21:07:44

vakablak · vakablak.blog.hu 2008.12.06. 20:56:43

Azt hittem ez egy nyilvános tér és mindenkinek ugyanakkora szabadsága van, hogy beírjon, és azt amit mondani akar, mint másnak, köztük veled.

Semmi közöd ahhoz, hogy mi írok be. Semmi. Kibírod. Azt hiszem ez kibírható. Mi vagy te, cenzor, rendőr, bíró, hóhér egy személyben? Magához Kádár Jánoshoz lenne szerencsétlenségem? Nem tudom miért okoz neked akkora fájdalmat, hogy gyilkolni szeretnél miatta.

Fura, mert egész egyetértő valamivel szóltam hozzád (sajnos), csak neked ez valamiért nem tűnt föl.

Mindegy. Törődj a magad dolgával.

vakablak 2008.12.06. 21:11:36

Te rosszul vagy összerakva. Spammeljél csak tovább. Engem elkapott a harci ideg, ezt tényleg nem kellett volna, legalábbis nem így, hanem cizelláltabban. Amúgy meg le se szarom, amit írsz.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.06. 21:14:27

vakablak · vakablak.blog.hu 2008.12.06. 21:11:36 ,

OK, és is így fogtam fel. Megbeszéltük.

Zsirparaszt scene/buckalakó tahó/fotelrokker 2008.12.06. 21:54:11

Ember, ez egy jó poszt.
Még visszatérek, hátha máskor is termeltek valami hasonlót.
Egyébként szerintem a kurucinfó annyira szar, hogy a szocik pénzelik, hogy a szélsőjobbtól elriasszák a népet. Melyik magyar kormányfő is emlegette sokáig mindeféle médiában? Esetleg ő a marketingesük? ;)

saq 2008.12.06. 21:58:35

a nép te vagy! már engem is kurvára idegesítesz! hazafi88@gmail.com

ide írjad a telefonszámod, gy hogy hol és mikor akarsz találkozni, hogy személyesen mond, el, hogy mit is gondolsz a világról!

mefisto · http://archiregnum.blog.hu/ 2008.12.06. 22:08:37

Az a pozitívum a kurucinfós srácokban, hogy ha egyszer kiderül a tényleges személyazonosságuk, a fél életüket a Fővárosi Bíróságon fogják tölteni 1.743.291 rendbeli rágalmazás, illetve 23.347.951rendbeli becsületsértés vádjával. Majd szépen viszek magammal popcornt és kólát és élvezem az előadást. :)


P.S. Nép! Örömmel látom, hogy nem velem van a baj - te tényleg minden fórumon belekötsz valakibe. Mindössze arra hívnám fel a figyelmedet, hogy a túl sok nyáltól előbb-utóbb zárlatos lesz a billentyűzet.

jkiii 2008.12.06. 22:10:17

az ennyit megtomcateltek a kilok. szoci.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.06. 22:15:21

mefisto 2008.12.06. 22:08:37 ,

Nézd meg egy kicsit jobban, hogy ki kibe kötött bele, jó? Utána hallgatlak.

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.06. 22:27:02

saq 2008.12.06. 21:58:35 ,

Nem kérdezted meg, hogy akarok-e találkozni.

Megmondhatom. A hozzászólásod jellegéből ítélve: nem. Mondom, hogy ne várd hiába az e-mailem.

Mindenesetre mert a nézeteim érdekelnek, ha megnézed az eredeti panasz itt pont arról szólt, hogy (a hozzászóló véleménye szerint) túl gyakran hallatom. Azzal együtt, hogy az ilyen „túl”ra nincs szabály, az azért kivehető ebből, hogy nem megismerhetetlenek az állásfoglalásaim. Elovashatod őket a legkülönbözőbb bologokon.

Így hát a találkozásnak értelme sem volna, magadtól is megtudod, mit képviselek.

Azt viszont nem értem mi idegesít rajtam ha mint kiderül, nem is tudod mit gondolok.

Egyet elárulok: nem miattam van akkora szarban az ország amekkorában. Fölösleges tehát velem szemben gyűlölködnöd. Nem segít neked.

dezs2 2008.12.06. 22:29:13

Tomcat elhitte magáról, hogy médiasztár és/vagy közéleti személyiség. Hogy tényező.

Viszonta magyar szélsőjobb tényleg jól reprezentálja, hogy a szimpla anyázás nem túl erős közösségösszetartó anyag.

Uff: úgy látom a Néptevagy kihúzta a gyufát:)

pitaa 2008.12.06. 22:52:17

vesszenek a kommentspammerek!

burt lancaster 2008.12.06. 23:11:24

vakablak · vakablak.blog.hu

Te nem hiszem, hogy normális vagy, vizsgáltasd már meg magadat egy pszichiáterrel, mert egy kicsit beleolvadtál a virtuális valóságba.

Tényleg olyan kurva nagy jelentősége van egy elbaszott blogoldalra beírt kibaszott kommentnek (vagy akár 500-nak, bazdmeg), hogy verbális bűncselekményt kell elkövetni az írója ellen?

Öreg ez itt szájkarate, nem a valóság, ééérted? Gyere vissza ember, a családod számít rá rád.

Vagy ha az megnyugtat, az én fejemet is verd bele virtuálisan valamibe, te hülye.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2008.12.06. 23:12:42

talán jobb ötlet lenne a témáról beszélgetni (?) :o

vakablak 2008.12.06. 23:18:53

burt, haver, itt vagyok, fogd a kezem és nyugtatgassál, az jót tesz. :) A spamet gyűlölöm, és most szakadt el a cérna. De már jól vagyok, részemről a téma lezárva. Térjünk vissza Tomketre meg a kurucokra.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2008.12.06. 23:43:38

A neo-nácipártok betiltása körüli vitát is úgy rendezte a német alkotmánybíróság, hogy végül hagyta őket. Mert rájöttek az általános igazságra: A szélsőjobb legnagyobb ellensége maga a szélsőjobb.

Van már úgy 10-15 nemzeti radikális mozgalom, persze mindegyik a haza megmentésének egyedüli hiteles letéteményese, mi más :)

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.06. 23:52:46

vakablak ,

(Ez most nem cikizés) Soha nagyobb bajod ne legyen, mint, hogy időnként látsz egy linket amit valaki azért helyez el, mert fontosnak tartja, hogy népszerűsítsen egy a hazai helyzet megértése szempontjából lényegesnek gondolt írást.

És amit neked írtam egyidejűleg, akárhogy nézzük normális hozzászólásként, arról semmi?

Mellesleg, a kérdéses írásról gondoltál valamit? Olvastad? Mert ha jól figyeltem meg a szellemét amiket írsz, annak alapján meglepne, ha ANNAK így ennyire lennél.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.12.06. 23:53:05

Csak töprengek itt magamban, hogy amennyiben 1989-90-ben Tomcat és Tsai kerültek volna hatalomra, Gyurcsány Feri és Tsai milyen cirkuszokat csapnának le egymás közt.

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2008.12.07. 00:50:53

uhh, igazán megdöbbentő pillanat, amikor rájössz, hogy ismered az egyik kurucos szerkesztőt...

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2008.12.07. 00:52:44

Herr Sturm:
Azért ne mondd, hogy olyan nagyon engedte őket, mert pl. pártot nem alapíthatnak...

borzzz 2008.12.07. 02:15:06

A Nép Te vagy!

"Soha nagyobb bajod ne legyen, mint, hogy időnként látsz egy linket amit valaki azért helyez el, mert fontosnak tartja, hogy népszerűsítsen egy a hazai helyzet megértése szempontjából lényegesnek gondolt írást."

Időnként?! Hónapok óta nem tudok úgy beleolvasni egyetlen blogba vagy fórumtopikba sem, legyen a téma történelem, politika, gazdaság, demográfia, pelenkamosás, szex, drog vagy rakenroll, hogy ott ne látnálak "a hazai helyzet megértése szempontjából lényegesnek gondolt" linkeddel.
Nem helyeslem, de mélyen megértem Vakablak kirohanását, és nem lepne meg, ha tenyérbe mászó nyomulásod kontraproduktívnak bizonyulna.

0xFFFF 2008.12.07. 03:47:23

"...Magához Kádár Jánoshoz lenne szerencsétlenségem?..."

Kádárral találkozni szerencse lenne. Jó lenne ütni, amíg meleg. Sajnos az a faszkalap is megúszta ezt. Most a horn gyugyó lett beszámíthatatlan. azaz régóta az, csak most már orvos is meri mondani.

Té, mint Tamás 2008.12.07. 04:40:39

A Nép - Te vagy!,

Azokat a rettentően fontosnak sejtett gondolataidat nyugodtan reklámozhatod a neved mellett - pontosan erre való az a funkció, hogy oda beírhatsz egy linket. De a kommenteket tényleg csak összeszemeteled, ami baromi idegesítő, főleg amikor tökéletesen irreleváns a poszthoz.
Mellesleg az oldalad dögunalmas.

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2008.12.07. 05:04:08

Nép, de most frankón, Témint hozzászólását olvasgasd még vagy hússzor, aztán nézz vakablakra, hatlábra, Net- ésnem Net Jézusra, wmikire, Téglagyárra, agyviharra, Bukowszkyra, tsabeekára, amitlatokra, immortalisra, avusra, Tyssre, hubára vagy akár rám, és a jó ... ... ... ... életbe: LÁSS CSODÁT!

TREX · http://polarmacko.blog.hu 2008.12.07. 05:07:50

Ráadásul a felsoroltak fele már legalább egyszer rákantintott a katyvaszhazapontnetre, és a harmada bele is olvasott. Hát mit akarsz tőlünk ennél többet?

kpityu2 2008.12.07. 07:42:15

Ugyan ugyan. Láttunk mi már ilyen pálfordulást. Még miniszterelnök is lehet belőle. :-D

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2008.12.07. 09:12:49

hatláb: tévedsz. Nagyon is vannak neonáci pártok Németországban, íme az egyik:

en.wikipedia.org/wiki/National_Democratic_Party_of_Germany

Ráadásul 1-2 tartományban már be is jutottak a parlamentbe.

És akárcsak nálunk, ott is van konkurrencia (Republikaner, DVU stb...)

A Nép - Te vagy! (törölt) · http://www.kibulizottorszag.net 2008.12.07. 10:22:21

Rendben van fiúk. Valamit megtudtam ebből, köszönöm. Megérteni ugyan nem tudom, miért okoz nektek - azoknak akik ezen ilyen szorgalamasan kart karba öltve kiakadtak - akkora szenvedést, hogy ha itt-ott túlozva is tálaljátok, de a lényeget tekintve persze igaz, hogy igyekeztem azt az írást így terjeszteni - az én dolgom miért. Próbálom magam beleélni a helyetekbe és nem látom, hogy én kétségbeesnék azon, hogy olyan hozzászólásokat látok valakitől, amikhez gyakran csatol egy linket is. Nem értem mitől a fájdalom. Kattintani nem kötelező, a beírás nem bánt. Lehet olvasni a többi bejegyzést. Lehet élni és élni hagyni. De értem egy további okát annak amiért az ország úgy néz ki, ahogy. Benne van egy lapáttal az okok között az olyan mentalitás is mint a tiétek. Párttitkár mentalitás ez, ha nem tudnátok.

Nem azért mondom, hogy sértő szót használjak, hanem mert az. Azé az emberé aki azt hiszi joga van, sőt normális dolog másnak előírni az mit csináljon, mit ne, hogyan csinálja, miért és miért nem és minek a nevében.

Különben elviteti.

Megfelelnek nektek a visszonyok. Kár értetek. Kár Magyarországért.

Búcsú most már.

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2008.12.07. 12:11:22

Kedves "A Nép - Te vagy"'

Vettem a fáradtságot és beleolvastam írásodba. A helyesíráson még lenne javítani való. Én is kissé unalmasnak találom, a benne foglaltakat leírták, leírtuk már sokan, legalább százszor. A folyamatok elemzése nem elég átfogó, sokszor egy-két tényező felemlítésével vél magyarázatot adni a problémákra. Ettől függetlenül a szándék és maga az írás nagy vonalakban helyes.

vakablak 2008.12.07. 23:52:52

Elnézést kérek a blog fenntartóitól és a poszt írójától, hogy eltereltem a vita folyamát a szükségesnél amúgy is jóval hevesebb kirohanásommal. Pedig nagyon jó poszt volt, és lehetett volna még vesézgetni.

HBP · http://tar.hu/hbp 2008.12.08. 00:56:57

ezért mondom, aki elégedetlen a kormánnyal ,fennálló viszonyokkal, és azért valamennyire érdekli a politika, nem egy csalódott (és buta, korlátolt, miszerint mindegy mire szavaz, összeesküvés-elm van), válaszd vagy a Fideszt, mert az jutna be a Parlamentbe demokratikus keretek között még mindig, vagy pedig tessék gründolni egy valódi 3. erőt. Amire nulla esély van, minekutána nagyon nehéz a 5%-os küszöböt újként átlépni,

tomcat mindig is egy magányos harcos volt, időnként egy-két rajongót, hűséges barátot, és még több megvezethető embert maga köré gyűjtve.
akár csak a humanista pártok, ez a Jobbik, zöld Párt etc. is szavazat elvesztő,, meg simán önjelölt világmegváltó gittyegylett.
tessék a 2 (4) párt közé bejutni, azt belülről reformálni a rendszert, ha szerinted egy jó választás sincs.
Na üdv!

HBP · http://tar.hu/hbp 2008.12.08. 01:05:01

vki írta, jobboldalon szokás összeveszni.

ez sajna tény, nincs igazi jobboldal, mindegyik más egy picit, a bal oldalnak volt ideje kialakulni, és amiben profik a kommunikáció mellett: a baloldal szinte soha nem mutatja a külvilág, de gyakran tágabb szavazóik előtt se, ha konfliktus, balhé van a gulyásleveses tál körül.
pedig jócskán vannak ott is gebaszok, ebből eddig max a Cúslág eset, meg nagy ritkán Lampert-Medgyessy-Gyurcsány-Kis Péter féle hatalmi harcok jöttek le, aki figyelt, de azok is színfalak mögött, kulturáltabban.
Nem tartozik a szavazótáborra, ki a potenciális ellenség, olyan nincs is, a közös cél érdekében a selejtesebb, butább, másként gondolkodó elvtársra is szükség van.

Na ezt nem fogják Tompikáék és köcsöginfósék.
SZVSZ.

Sajnálom valahol a (szélső)jobbot, mert sok fiatal bele fecsérli idejét, energiáját, némi tehetségét, hitét, közben semmi nem változik, s még egymást is szétszedik, ezzel pont ellentétes irányba mennek, nem lesz így nemzet-egység, összefogás nagy-magyarország, csak körberöhögés.

pótutas 2008.12.11. 01:05:13

Szerintem TOMCAT rájött, hogy a politikában mennyi pénz van,ezért rástartolt.Imázsváltás nélkül pedig nem menne,hát váltott egy új arculatot. Ennyi az egész.
süti beállítások módosítása