/>

Budai Bernadett azt mondta, szeretné megnyugtatni Ágh Pétert: az ellenzéki képviselő javaslatára a kormány jelzi a Magyar Posta Zrt-nek, hogy készüljön Szombathely szentjeiről bélyeg. A szóvivő elmondta: a képviselő ez iránt érdeklődött a közlekedési, hírközlési és energiaügyi miniszternél.

A legnagyobb ellenzéki párt vélhetően az ország gazdasági helyzetével és a jövő évi költségvetéssel szoros összefüggésben érdeklődött arról, hogy a Gyurcsány Ferenc által a tatai edzőtáborban leleplezett szobron miért nem szerepel a tervező neve, fogalmazott Budai Bernadett. Hozzátette: Cser-Palkovics András rossz helyre címezte a kérdést, mert az Oktatási és Kulturális Minisztérium semmilyen kapcsolatban nem állt sem a megrendelővel, sem az alkotóval.

Horváth Zsolt vélhetően nincs tisztában a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium feladataival, mondta a kormányszóvivő, magyarázatként hozzáfűzve: az ellenzéki politikus azt tudakolta a minisztertől, hogy mikorra lehet olyan szabályokat bevezetni, amelyek valamennyi telefonhoz alkalmas töltők gyártására kényszerítik az iparágat.

Magyarországon egyáltalán nem zajlik selyemtermelés, szögezte le a szóvivő, ezzel válaszolva Horváth Jánosnak, aki arra várt választ a kormánytól, hogy miként lehetne ismét elérni Magyarországon a selyemhernyó és selyem-termelés 1930-as évtizedbeli volumenét. Font Sándor a szarvasgomba-tenyésztés törvényi szabályozásáról érdeklődött, a kormány köszöni a javaslatát, közölte a szóvivő.

Nyitrai Zsolt is lehet lemezlovas, válaszolta Budai Bernadett az ellenzéki képviselő „bárki lehet lemezlovas?” címmel benyújtott kérdésére. A szóvivő közölte: 2006-ban törölték el a vendéglátóhelyeken fellépő zenészek vizsgakötelezettségét.

Budai Bernadett elmondta: az ellenzéki pártok december 19-e előtt eltelt másfél évben összesen 1258 kérdést nyújtottak be, kevesebbet mint most két nap alatt.

index


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr69861695

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.06. 17:31:45

elég lett volna EGYETLEN EGY kérdés minden tekintetes és igen-igen nagyhatalmú miniszterhez, nagyságos miniszterasszonyhoz, és a kedves miniszterelnök úrhoz: mi az utolsó kívánsága, mielőtt fellép a (nyaktiló) guillotine-hoz...?

Mesteri Margarita 2009.01.06. 18:23:29

@ufó: tudod, majd ha _bármelyik_ fél érdemi munkát tud felmutatni...

Mesteri Margarita 2009.01.06. 18:24:20

@Mesteri Margarita: * egész éves érdemi munkavégzés - hogy pontosítsak

Mesteri Margarita 2009.01.06. 21:29:58

@ufó: az még a mesékben is csak annak jár, aki fel tudott mutatni valamit (pl. megkísérli meghódítani a királylányt, vagy ilyesmi :) ).

ufó - tardai arc, modoroschan küldi a szlenget 2009.01.06. 23:31:25

én értebni bnehéz e n ez e nyelv...

mesék?..., amikor hoztam is meg nem is...?

ez e az...?

ki írja ez nmese...? mi a címe-e...? melyik mese ez ...?

ELEG MAR!!!! 2009.01.07. 05:46:10

Mikor vesszuk mar eszre, hogy ezek a tetvesek folyamatosan kirabolnak minket, tonkreteszik az orszagot, nyomorba sullyesztik az embereket es egymas ellen forditjak oket? Hol lehet a fold nevu bolygon meg egy olyan orszagot talani, ahol az eppen hatalmon levo kormany engedi, hogy a lakossag tulnyomo tobbseget hitelcsapdaba kergessek, kilatastalan helyzetukon tovabb rontva, minimalis mondhatni ehberert dolgozatatott szazazrek, minimal berrel bejelentett milliomosok, a kulfoldi cegek adoengedmenyei, a banki szolgaltatasok ilyen rohadt pofatlan merteke ( europaban mondhatni nalunk a legmagasabb a bankok un. ugyintezoi, szamlavezetesi es hitel dijai) es meg millio dolgot sorolhatnek, attol kezdve, hogy nalunk a legdragabb a McDonalds, az IKEA, a lakotelepi lakasok futes dijai? Mennyi dolgot felsorolhatnek meg itt, de nincs annyi ido!! MIKOR LESZ MAR ELG??????!!!!!!
Miert nem tud ez a sokat szenvedett magyar nep mar vegre osszefogni, es elzavarni a rohadt budos picsaba ezt a sok rohadt szemet ingyenelo gecit a parlamentbol, es probaljunk mar meg egyszer magunk kozott talalni legalabb 150-200 becsuletes embert, aki esetleg jo szakember is, es rendbe tudna tenni a dolgokat vegre anelkul, hogy a sajat es ismerosei es uzlettarsai zsebet tolti??? Miert???????
Ha ossze tudnank fogni legalabb egy par szazan vagy ezren, biztos, hogy talanank ra megoldast.........

Mesteri Margarita 2009.01.07. 08:49:26

@ufó: igaz, a mai magyar helyzet több ponton mutat egyezést a mesék világával :)
Visszatérve a poszthoz: ennek lehet egy olyan olvasata, hogy húdefaszagyerekek és milyen lelkesek, és biztosan azért csak most nyújtották be ezeket a kérdéseket, mert eddig alaposan utánajártak, no meg a vlágos megfogalmazás is időbe telik. Meg van egy olyan olvasata is, hogy idő után már csak a statisztika marad, és verhetik a mellüket, hogy milyen sok kérdést adtak be. Esetleg arra számítottak, hogy kicsúsznak a válaszadási határidőből, és akkor lehet mutogatni, hogy lám-lám nem dolgoznak. De azt hiszem, erre többen rájöttek e kommentem nélkül is :)

Szvsz a hülye/felesleges/értelmetlen/tájékozatlanságról számot adó kérdések után pénzbüntetést fizettetnék, a kérdés beküldőjének pedig vascsőőőő (mert a sünöket szeretem).

Mesteri Margarita 2009.01.07. 08:58:24

www.parlament.hu/irom38/07191/07191-0001.pdf

Valamelyik kommentemben utaltam arra, hogy jónéhány válasz ezekre a kérdésekre elérhető a KSH-tól, esetleg a könyvtárban is biztosan fellelhető statisztikai évkönyvekből is kikereshető. Na de amikor a google is elég lenne...

Hihetetlen, hogy ilyenek miatt papírt nyomtatnak és postára adnak levelet :@

INkvizitor 2009.01.07. 11:24:23

ennek az egész kérdezősdinek csak a szivatás volt a célja... mert más értelme nem igazán lehetett. kommunikációs szempontból is egy nagy negatív nulla.
süti beállítások módosítása