/>

A szerbeket is felháborította kiváló játékosuk, Zarko Sesum elleni támadás. Sesum apja a Prosport című román online magazin szerint 300 harcost toboroz a délvidéki harcokban hírhedtté vált Arkan egykori katonái közül. (Kisalföld.hu)

Elképzelni nem tudom, kinek juthatott eszébe, hogy ilyen nehéz pillanatokban ilyenekkel ijesztgesse az embereket. (az apa, Stevan Sesum nyilatkozata)

Sosem álltam bosszút senkin semmiért, és nem is fogok - mondta Stevan Sesum, hozzátéve, hogy foglalkozását tekintve közgazdász, és egy mezőgazdasági termékek forgalmazását végző cégnél dolgozik. (Vecernje Novosti/MTI)

Bűnügyi magazinunk szombaton Fejér megyében forgatott, amikor kollégáink egy autókonvojra lettek figyelmesek, amelyet követni kezdtek. Az autók, amelyek közt szerb is volt, az enyingi benzinkútnál félre álltak. Ez az a kút, ahol az enyingi romák gyülekezni szoktak, szombat este épp egyikük születésnapját ünnepelték. Rövid időn belül szóváltás alakult ki a romák és az autók utasai közt. Ezután a cigányok üvegekkel, székkel dobálták meg az autósokat, akik elmenekültek a helyszínről. A rendőrség csak az összecsapás után érkezett a benzinkúthoz. 7 embert őrizetbe vettek csoportosan elkövetett garázdaság miatt. (HírTV)


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr47944942

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2009.02.16. 06:15:50

Hogy kinek jutott eszébe, ilyeneket mondani? Kérlek, olvass figyelmesen mondjuk külföldi lapokat és megtudod! Ám, az felettébb elgondolkodtató, hogy most pedig az jelent meg, hogy Sesum édesapja--2 volt kollégáját küldi ide, hogy vigyázzanak a fiára, mert nem érzi biztonságban fia életét. Amugy pedig nézd meg hogy M. Cozma édesapja mit mondott tegnap--amit a tolmács finoman forditott: "mindenütt vannak trágyák, trágya emberek!" Gondolom nem reám mondta!
süti beállítások módosítása