/>

A Bajnai-paradoxon

E-one 2009.03.30. 00:16

Magyarország miniszterelnökének olyan ember kell, aki ért a gazdasághoz. Aki jó szakember, felvállal népszerűtlen intézkedéseket az ország érdekében, ha muszáj, és még a gazdasági élet is meg tudja adni neki egy ideig a bizalmat.

Magyarország miniszterelnöke mögé egy olyan kormánypárt kell, akik értenek a gazdasághoz. Akik közt vannak jó szakemberek, felvállalnak népszerűtlen intézkedéseket az ország érdekében, ha muszáj, és még a gazdasági élet is meg tudja adni nekik egy ideig a bizalmat. Ráadásként az sem árt, ha a miniszterelnöknek nem kell minden egyes kényes kérdésnél újra és újra hosszú egyeztetésekbe és elvtelen kompromisszumokba belemennie ezzel a párttal. Adjuk ezt most össze, íme az eredmény.

Bajnai Gordon feltételekkel, de alkalmas miniszterelnöknek.

Az MSZP teljességgel alkalmatlan kormánypártnak.

Jó most, hogy nem vagyok SZDSZ-ügyvivő.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr871034346

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

molaris 2009.03.30. 08:55:42

És milyen ország kell?- mert ez a bohóc sem eszik sok sót mint PM.::))
süti beállítások módosítása