/>

Védett faj

E-one 2009.08.04. 19:48

Sólyom László végre úgy döntött, megszólal a sokadik cigány meggyilkolása ügyében. Tulajdonképp alig tucatnyi embert öltek meg az elmúlt hónapokban, most már Sólyom ingerküszöbét is elérte az ügy. Megesik az ilyen, lehet, hogy ha még egy gyilkosság történik, még a Sándor-palotából is képes lesz kilépni, és a helyszínen megjelenésével ad súlyt a szavainak. Nehéz dolog ám elnöknek lenni.

Bezzeg ha a tettesek néhány cigány megölése közben letéptek volna egy szál bazsarózsát! Vagy ha úgy parkoltak volna, hogy azzal veszélyeztetnek egy százéves tölgyet! Abban a pillanatban ott lett volna Sólyom a tiltakozók első sorában, és napokig arról szólna minden híradó, mennyire lelkes zöld vezetőnk van nekünk.
 
Elnök úr, az ember nem védett faj?

A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr491288950

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

TD223 2009.08.04. 21:04:50

Úgy látszik antimagyarságod nem vette észre, hogy Sólyom minden cigánygyilkosság után jó fajvédőként károg. Fordítva csak akkor pislantott, ha kiverte a biztosítékot a cigányterrort mértéke.

Javaslom a libsiknek, másszanak át a többségi társadalomról Slotára, aki sokkal valószínűbb, hogy gyilkolja a Mo-i romákat, mint bárki magyar. (Még az uzsorásoknál és a szociknál is valószínűbb.) Főleg miután most, megszólalt a cigánygyilkosságok ügyében.

ubi904 (törölt) 2009.08.04. 21:09:13

@TD223: A magyargyűlölőket, mint a rendszeresen uszító bloggerünk is, az ilyesmi nem érdekli.

Vidéki 2009.08.04. 22:17:08

A szerző a nem kisebbségieket csak „gádzsónak”, vagy „gojnak” tekinti, akikért nem kár, ha elpusztulnak.

Szemében csak a kisebbséghez tartozók életének van értéke.

Drang 2009.08.05. 00:17:05

„Sólyom László végre úgy döntött, megszólal a sokadik cigány meggyilkolása ügyében. Tulajdonképp alig tucatnyi embert öltek meg az elmúlt hónapokban”
Ez hogy jött ki? Eddig ugyanis összesen 6 halálos áldozata volt az ún. romák elleni támadásoknak, amelyek motivációit a mai napig nem ismerjük:
www.mti.hu/cikk/408650/
A pécsi ügyet ugye sajnos ki kellett zárni a sorozatból, pedig anno:
„A mohácsi cigány kisebbségi önkormányzat helyszínen tartózkodó vezetője cáfolta a korábbi felvetéseket a bűnöző életmódról, a politikus szerint a meggyilkoltak nem voltak bűnözők, egy szegény családról van szó. Kovács István azt mondta, nem zárható ki a rasszista indíték.”
„Az ombudsman közölte az országos főkapitánnyal: elfogadhatatlannak, a bűnügyi nyomozástan szabályaival is ellentétesnek tartja, hogy egy kirívóan erőszakos, a köznyugalmat súlyosan megzavaró bűncselekmény kapcsán szinte azonnal - feltehetően érdemi vizsgálat nélkül - a rendőrség kizárta az esetleges rasszista motívumot.”
index.hu/bulvar/pecs081119/
Azóta, mint tudjuk, sajnos kiderült, hogy az elkövetők is cigányok voltak. Ha nem azok lettek volna, tuti rájuk húzzák a rasszizmust.
Egyébként csak az idei év első félévében 71 embert öltek meg Magyarországon:
crimestat.b-m.hu/ErubsElozetes.aspx?BMSTAT=Adatok
Az elkövetők és az áldozatok etnikai
hovatartozásáról nincs statisztika.
Persze a tények ne zavarjanak meg a koncepciódban.

borzzz 2009.08.05. 04:52:11

Nem csatlakozom az előttem szólókhoz - eltévesztettétek a házszámot, ez a poszt uis nem a magyarról mint veszélyeztetett fajról szól, és még csak nem is az volt a feladat, hogyan lehet relativizálni tévedésekre, hülye sajtóra, bármire hivatkozva, hogy etnikai alapon sorozatgyilkol valaki.

A poszt tárgya az, hogy helyesen és kellőképp állt-e ki az ügyben a köztársasági elnök. Van igazság a bírálatodban, E-one, de mégsincs egészen igazad és a hangnem megválasztását nagyon elcseszted. Súlyosabb ügy ez annál, semhogy helyénvaló legyen a bazsarózsázás s egyéb humorizálgatás. Ha jobban belegondolsz, akkor felismered, h Sólyom nem Amerikában vagy Franciaországban KE, hanem Magyarországon kell "a nemzet egységét" képviselnie. És akár tetszik ez neked vagy nekem (részemről nagyon nem tetszik), azok is a nemzet részei, akik itt és ezer más helyen kommentelnek, akik 15%-osra hoztak fel egy vállaltan rasszista, kirekesztő és a liberális demokrácia alapértékeit tagadó pártot. Könnyű olyan országban tökös KE-nek, bátran kiálló demokrata politikusnak lenni, ahol egy ilyen ügyben százezrek vagy épp másfél millióan mennek utcára, és a melléjük vagy az élükre álló politikus nem veszít, hanem nyer vele.
Ez meg itt Magyarország, a magyarok mi vagyunk és Sólyom a mi köztársasági elnökünk. Sokan, túl sokan gyűlölik azért, hogy egyáltalán megszólalt.

attila1 (törölt) 2009.08.06. 22:52:17

@TD223: elmész te a qrva anyádba ubi904-el együtt

attila1 (törölt) 2009.08.06. 23:01:56

de hogy érdemi hozzászólásom is legyen: ha már növény ügyileg olyan lelkes volt, talán a 21. századi Magyarország első rasszista indíttatású sorozatgyilkossága kapcsán is mondhatna végre valamit. És ha arra gondolok, hogy Sólyom volt a jobbik választás, mert Szili lett volna az alternatíva, akkor leszek igazán szomorú.

hozzánemértőkedő 2009.08.11. 18:46:51

Igazatok van!
Egyébként pedig az ország tönkretételéért felelősöket ( élén Gyurcsány Ferenccel) börtönbe kell zárn!
Nem lehet elégszer ismételni. (Cato)
süti beállítások módosítása