/>

Szemtanúk

E-one 2010.06.17. 08:42

Nagy indulatokat kavart, hogy az új nemzeti radikális izé szórakozóhely vendégei megverték az első embert, aki kijött a szomszéd melegbárból. A hír - bár egyelőre alátámasztva nincs, csak az áldozat elbeszéléséből ismerhetjük - önmagában is elég szomorú, ha igaz, de itt most nem ez az igazán érdekes. Hanem az, hogy miután kikerült a netre, több cikk és post alatti komment alapján egy csomó júzer, úgy tűnik, láthatta az esetet és személyesen ismeri a szereplőket, hiszen nem egyszerűen véleményt írnak, hanem tényként közlik, hogy

- az illető provokatív ruhában volt, ezért verték meg,

- mindenképp fel akarta hívni magára a figyelmet kint is,

- nyílt utcán volt együtt saját nemű valakivel,

- átlagos pesti belvárosi,

- áprilisban arra az SZDSZ-re szavazott, ami egyébként nem indult a választáson,

- és amúgy is hiteltelen kamu az egész, mert előbb arról ír, hogy reggel 5:40. körül, aztán arról, hogy fényes nappal.

Ezt az utolsó két pontot leszámítva, merthogy bizony, olyan ultraliberális hely ez a Budapest, hogy júniusban már hajnal fél ötkor is világos van, az egyes állítások még akár igazak is lehetnek, bár verésre akkor sem okok. De erről fogalmunk se lehet, mert az eredeti szövegben szóba se kerülnek. Szóval azt még meg lehet érteni, ha nem is jó dolog, ha valaki az a véleményében előítéletes. De hogy egyszerű, igen/nem alapon belőhető ténykérdéseket is tudjon ennek köszönhetően?


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr392088129

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmoker (Homo Trollicus) 2010.06.17. 09:45:54

Sőt, engem gyíkká változtatott!
(de már elmúlt)

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2010.06.17. 11:25:53

Amíg a kurucon nem jelenik meg a hír, nem is történt meg. XD

flippant 2010.06.17. 23:44:58

Mortimer újratöltve. Meglep, hogy még nem rendeztek szimpátiatüntetést..

dupla vé 2010.06.18. 14:46:40

@eml: a toleranciáról jutott eszembe, sosem láttam még buziverést, egy alkalmat kivéve, amit még jogosnak is itéltem. kb 6 évvel ezelőtt a citadella szórakozohelyén, 20 percnyi sorbanállás után az egyetlen működő klotyó előtt, aminek az ajtaját betörte a biztonsági ember, mert nem jött válasza kérdésre, "van bent valaki?" és mikor repedt az ajtó kiderült hogy volt. két aberrált barom volt bent, egyik pakolta seggbe a másikat. mit mondjak, elég gusztustalan volt, többen a már igen hosszúra nyúlott sorban elhányták magukat, az egyik pont az én cipőmre. bizonyára az alkohol és a seggbeqúrás látványának együttes hatása váltotta ezt ki. a történet vége pedig az lett, hogy a biztonsági "takarodjatok buzik" felkiáltással kirántotta őket onnan a folyosóra, ezek a szemét intoleráns szórakozók meg 6-8 fővel rájuk vetették magukat és össze-vissza verték. amelyiket pakolták hátulról a vécében, az csak azt a cuki fecskegatyáját tudta felhúzni, (kb mint mr bean-é) és úgy kellett vérző fejjel elszaladnia. a biztonsági kb 30 ütés és rúgás után rászólt a kirekesztőkre, hogy hagyják abba, valószínűleg ezért élték túl.
mindent egybevetve nem gondolom, hogy azért bántották őket mert buzik, hanem mert gusztustalankodásukkal akadályozták a normális emberek biológiai szükségleteinek elvégzését.
szóval nem tudom mi történt a fenti történetnél, de valahogy mindig az van, hogy szegény buzikat kirekesztik, megverik pedig ugyanolyan emberek mint a többi, és ők aztán biztos nem csináltak semmi provokatívat, megbotránkoztatót. mármint a hírekben, pedig az élet más példákon keresztül mutatja be az adott témakört, mint ahogy még oly sok témában...

eml 2010.06.18. 16:55:11

@dupla vé:
Ha a budiban egy fiú farkal egy lányt (akár análisan, vaginálisan, esetleg orálisan), akkor is kaptak volna verést?

Esetleg ha lány-lány a felállás?

szipó 2010.06.20. 17:17:19

@dupla vé: Ugyanolyan emberek mint én? Engem nem szoktak seggbeb@szni szorakozohelyek wécéiben. De én se szoktam seggbeb@szni ilyen helyen senkit. Még nöt se.

szipó 2010.06.20. 17:20:13

@eml: Sz@rszagban még szop@tni se szoktam. Nem veszi be a gyomrom. Másékat ez lehet nem zavarja. ők abbol születek.
süti beállítások módosítása