/>

Nem számít nekik

E-one 2010.12.15. 19:33

Tegnapi hír: a költségvetés vitája percekre félbeszakadt, mert az ülésteremben épp nem üldögélt bent senki sem a kormányból, bár azt nekik olyankor kötelező. Aztán mai hír: elírták cseppecskét a Költségvetési Tanácsot kicsináló törvényt, úgyhogy a jelenlegi helyzetben januártól lenne két KT, amiből az egyik konkrétan egyszemélyes lenne. Több, mint gyönyörű.

Kicsit talán sok volt abból a kétharmados nemzeti együttműködő fülkeforradalomból. Mert amit a kormány az ilyen ügyekben csinál, az pontosan mutatja, hogy is állnak hozzá ennek az országnak az elirányítgatásához. Azt csinálnak a többségükkel, amit akarnak - de most az a szitu, hogy látványosan szarnak bele. Már bocsánat. De aki ennyire sem képes egy kicsi figyelmet fordítani a munkájára, annál erre sajnos jobb kifejezés nincs.

Persze, bármelyikünk követ el hibákat, ha dolgozik. Nem akarhatunk tökéletes kormányt - de olyat, ami ha hibázik is, azt sem a figyelmetlensége, hanyagsága, totális nemtörődömsége miatt teszi, hát olyat talán megérdemelnénk. Mert tegye mindenki szívére a kezét: ha ilyen lelkesen állna hozzá a munkájához, egy hónap múlva még ott lenne?


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr712518175

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blau t 2010.12.16. 07:27:18

Nekem ez a hagyagság akkor jutott eszembe, amikor bejelentették, hogy az új alkotmány csak két egymást követő ciklus két harmados szavazatával lesz módosítható. Rengeteg baromságot fognak rögzíteni örök időkre. És baromság alatt most az alkotmánynak nem azokat az elemeit értem, amik számomra elfogadhatatlanok, hanem azokat, amiket ők sem akarnak, csak tévedésből hülye megfogalmazások miatt fognak belekerülni a szövegbe.

kormányzó 2010.12.16. 07:32:15

Már bocsánat!Mi az hogy "látványosan beleszarnak"?Meg pláne "hibáznak"? Pártunk és Kormányunk,azt teszi,amire FELHATALMAZÁST kapott!Ezt,az aranytorkú Szófosónk, bármelyik pillanatban megmondhatja bárkinek!Az Ő szavának értéke van!Ezt az árfolyamok bizonyítják!Ideje volna befejezni az imperialista ,nagytőke kiszolgáló,nemzetellenes aknamunkát!,

Humperdickk · http://kikellennekjonni.blog.hu/ 2010.12.16. 08:58:25

Egyetértek az előttem szólókkal. Annyiban egészíteném ki, hogy szerintem visszamenőleg jelen voltak az ülésteremben. Mint tudjuk.

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2010.12.16. 22:20:38

Ne tessék zöldséget írni!

Tessék élni a sajtószabadság adta lehetőségekkel, tessék átvenni az MTI hírét az eseményről. Egyenlőre még önként.
@Humperdickk:
" visszamenőleg jelen voltak az ülésteremben. " - Ez nagyon jó!
süti beállítások módosítása