/>

Örvendetes, hogy lehet majd mobiltelefonnal is jegyet venni, az pedig még jobb, hogy sikerült platformfüggetlen megoldásként az SMS-es vásárlást is betervezni. (Igaz, a waposnak egyáltalán nem az lenne a hátránya, mint ahogy az MTI ezt megfogalmazza.

Az úgynevezett WAP-os jellegű megoldás hátránya, hogy bonyolult, komolyabb informatikai ismereteket igényel.

Az úgynevezett 2008(/2009) nevű évben élünk, nehogy már egy wapböngésző elindítása bonyolult informatikai ismeretet jelentsen. Vagy akinek igen, az vegyen papír jegyet.

A mobiljeggyel csak egy probléma akadhat, mégpedig az emberi tényező. Mert ugye a kedves utasnak meg kell majd mutassa a jegyét, azaz a mobiltelefonját az ellenőrnek. Netán a kezébe is kell adni, ha nem látja rendesen. Ezt addig nem szívesen teszi az ember, amíg olyan videókat lát, amelyben a rettentő szakellenőr fogja, és egyszerűen csak ellopja az utas személyijét.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr43807883

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

konegafi 2008.12.09. 22:32:39

A világon annyi helyen mennek fizetős rendszereks sms-el. Még Mo.on is. Rittig wap köll a békávénak. Na ja, az bonyolultabb, amcerásabb, de nem baj: többet lehet lopni rajta.

igen, akasztófa kell ide már, nem börtön.
süti beállítások módosítása