/>

Döntetlennel zárta két legnagyobb pártunk a hétvégét. Néhány közhelyes mondás beigazolódott, mint például az "aki keres, az talál" vagy a "mindig van eggyel hülyébb".

Hitler és Csepel

Garai István Levente szocialista országgyűlési képviselő szerint le kellene mondania képviselői mandátumairól annak a kiskunfélegyházi iskolaigazgatónak, aki az interneten található képek szerint hagyta, hogy egy diákját Adolf Hitler viaszmásával fényképezzék le egy londoni kiránduláson. Érdekelne, hogy az MSZP szerint vajon mit kellene tenni a kiállítás munkatársainak. Netán az egész kiállítást be kellene zárni, sőt II. Erzsébet mondjon le?

Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője - látván, hogy most az MSZP a hülyébb - igyekezett lefaragni valamit pártja hátrányából, és Hitlerre reagálván bedobta Csepelt.

Disznók a jégen?

Mivel CsPA szombati próbálkozása nem érte el a hülyeség kívánt szintjét, így vasárnap segítségére sietett párttársa, Ágh "riasztó" Péter. Péterünket riasztja, hogy a kormány alkalmazottainak vészhelyzet idején is van pihenőnapja, sőt ezeken akár még korcsolyázhatnak is. Ergo minden hazafi takarodjon le most a jégpályákról, de még jobb lenne, ha vészhelyzet idején bevezetnék a 168 órás munkahetet, vagy mi? (A vészhelyzet persze permanens, hiszen, ha nincs gázkrízis, akkor van gazdasági válság, ha meg az is véget érne, akkor majd rosszabbul élünk, mint 4 éve.) Péter, ha olyan messze laknál, mint amilyen hülyeséget mondtál, sosem érnél haza.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr29870873

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.01.11. 17:00:19

tudod csabika már megint csúsztatsz

Péterünket (illetve a tied, nem az enyém) nem az risztja, hogy korcsolyáznak a kormánytagok és van pihenőnapjuk, hanem hogy fullextrás welnesshétvégét kapnak kedvezményesen.
Mert nehogy azthidd, hogy korcsolyázni mennének oda, abban a bizonyos öszödi üdülőben bizony éjjel nappal megy a jakuzzi, ugrásra készen áll a személyzet, szakács, egyéb.

Talán nem az ATV-hu ról kellene mazsolázni

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.01.11. 17:37:06

@Mitya Ivanov:

az elhajlásoktól garantáltan mentes mno-n is csak a korcsolyázást említik, úgyhogy te csúsztatsz, ÁP ilyet nem említett.

de persze tudjuk, hogy más is zajlik ott - mégha ÁP-t más nem is riasztja -, csak én nem értem, hogy mi ezzel a baj.

miért ne mehetne valaki munkaidőn kívül kedvezményesen akármicsinálni? értem én, hogy ez őszöd-kártya kijátszása folyik, arra alapozva, hogy ami őszöd, arról úgyis mindenkinek ugyanaz jut eszébe. viszont ha tetszik, ha nem, egy államtitkárnak is van családja, magánélete. mint ahogy az köztisztviselő #325 is elmegy üdülni a "pénzünkön", de ezzel semmi baj nincsen, benne van a béren kívüli juttatásában. és ez nem jutalom, hanem jár szar helyzetben meg nem szarban is.

(neked meg TALÁN különbséget kéne tudni tenni egy oldal - stop.hu - és egy rajta futó reklám - atv - között :) )

Mitya Ivanov 2009.01.11. 17:49:59

@tsabeeka:
oké benéztem az atv reklámot, bocs

de van az a helyzet, amikor bizony önmérsékletet kell tanusítani. És nem tudom mit értesz azon hogy öszödi kártya kijátszása, és hogy "az köztisztviselő #325 is elmegy üdülni a "pénzünkön" Egy államtitkár és egy kormáyntag sincs arra rászorulva, hogy kedvezményesen vehessen igénybe fullextrás szolgáltatást. Olyan szolgáltatások amit a kormányüdülőben igénybe lehet venni, az kb 3x ennyibe kerül. Hidd el, nem a korcsolyázási lehetősgékről beszélek. És hogy ez szerinted miért nem baj, azt csak te tudhatod

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.01.11. 18:01:10

@Mitya Ivanov: kicsit hasonló ez a téma ahhoz, mint amikor azt mondják, hogy oké, hát a kormány az kormány (most tök mindegy, hogy melyikről beszélünk), de azért ne vegyen kocsit meg repülőt. mert az "luxus". a bankvezér sem azért keres annyit, mert 100x többet (~napi 800 órát) dolgozik, mint a takarítónő. egy államtitkár sem ilyesmiért keres annyival többet egy átlagembernél. minél lejjebb viszed a juttatások értékét, annál hülyébb emberek vállalják csak el a posztokat. mert mondjuk elmennek a privát szektorba.

korábbi, kapcsolódó véleményem:
media.blogter.hu/171511/repuljon_gyurcsany_repuljon_orban

Mesteri Margarita 2009.01.11. 18:06:57

Egyszerűen csak irigy, mert őt nem hívták meg külön egy forraltborozós-korizós hétvégére.
Nemhogy örülne, hogy azok a (szolgálati?) kocsik ilyenkor nem a szmogriadós Budapest utcáin köröznek jódolgukban (:

Mitya Ivanov 2009.01.11. 19:15:33

@tsabeeka: hát ha ez a véleményed, akkor nincs miről beszélnünk.
nekem nem lenne pofám kormánytagként kedvezményesen welnessezni (mert arról van szó, nem korcsolyázásról és nem repülőgépről) 2009 január 11 én.
süti beállítások módosítása