/>

Léderer András, az SZDSZ ügyvivője az MTI-nek azt mondta, hogy véleménye szerint a közönség el tudja dönteni, hogy melyik DJ-t tartja jónak és melyiket nem, ezért ezt a döntést nyugodtan rájuk lehet bízni, nincs szükség egy "sóhivatalra".

Az ügyvivő azt mondta: a liberálisok szerint Voksán Virág nyugodtan mutogathatja magát meztelenül, de azt nonszensznek tartják, hogy egy magát szakmai érdekképviseletnek nevező lemezlovas egyesület, valamint a Fidesz-KDNP szerint "ez a hölgy szakmai etalon és erkölcsi példakép, míg másokat el akarnak tiltani a szakmájuk gyakorlásától."


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr32907895

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Konzervatórium 2009.02.03. 10:22:16

DJ-vizsga és a szopásAz akkreditáció intézménye a gyakorlatban – nálunk – a kilencvenes évek egyik legnagyobb bulija volt. Többé-kevésbé hozzáértő szervezetek, erős politikai lobbiháttérrel rátelepedtek egy-egy rendes szakmára és tanfolyamokat…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Carnivora (törölt) 2009.01.28. 16:49:17

Igen ezzel az erővel apámnak , aki 35 éve gázszerelő mester , miért kell pár évente több százezerért újra mestervizsgáznia?
Miért kell nekem öt évente az NKH-tól fuvarozási engedély?

Léderer Andris bedobhatná magát a jövőben minden szakmánál ilyen vehemesen ... ne szedjék a kamarák, állami hivatalok a pénzt a semmire.

simplicio 2009.01.29. 18:15:30

Néhány képet most láttam Voksán Virágról, a "DJ"-ről. Hihetetlen:
fideszfigyelo.blog.hu/2009/01/29/gyerek_13
süti beállítások módosítása