/>

Szikora Róbert az ország morális és gazdasági helyzete miatt idén nem szervez misét Marlyn Manson koncertje ellen. Mint ismert 2005 augusztusában járt először hazánkban a Sátán földi helytartójaként is aposztrofált Marlyn Manson.

Az esemény kapcsán akkor Szikora a Mátyás templomban imádkozott a gonosz zenéje ellen. A provokatív előadásmódjáról és megjelenéséről híres Manson ezen a nyáron visszatér hazánkba, ezúttal a soproni VOLT fesztiválon borzolja a kedélyeket. – Sok sikert kívánok Marlyn Mansonnak, tegye a dolgát, mi pedig elmondunk érte egy imát. Nem akarjuk betiltatni a koncertet, Magyarországon szerencsére kevés rajongója van ennek az embernek. Bár 2005-ben misét is tartottunk Manson lélekromboló tevékenysége ellen a Mátyás templomban, idén ettől eltekintünk, ugyanis az ország és a világ jelenleg olyan helyzetben van, hogy nagyobb gondunk is van a sátánista énekes fellépésének megakadályozásánál – magyarázta döntését Szikora Róbert.

Bors online, elsőként kipellengérezte a Magyar Narancs


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr76967015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szjmn · http://zawar.hu 2009.02.26. 12:58:21

de legalabb a nevebol kihagytak egy betut.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.03.04. 22:16:45

Robi! Hányan vették meg az utolsó lemezedet? És a büdössátánistáét?

Nincs több kérdésem, viszlát!
süti beállítások módosítása