/>

Nők nélkül

E-one 2009.02.27. 22:00

"Bár a honlapja tanúsága szerint a szentpétervári Zenit igenis tenni akar a rasszizmus és a megkülönböztetések ellen (ennek érdekében csatlakozott az UEFA ezt célzó kampányához is), most mégis egy teljes mértékben diszkriminatív döntéssel került az újságok első oldalára" - adja hírül az nb1.hu. "A Zenit vezetősége egy szurkolói fórumot követően úgy döntött, hogy női drukkerei számára megtiltja a belépést a stadion hazai szektoraiba.

- Igen, valóban kitiltjuk a fiatal nők többségét, de nem mindenkit - ismerte el a klub szóvivője, Ruszlan Drjuma a Gorod 812 nevű napilapban, majd hozzátette: a döntés már megszületett, és esze ágában sincs azt megvitatni a sajtóval. Oroszországi hírek szerint a Zenit drukkerei saját maguk döntöttek úgy, hogy "férfias" szurkolósereget szeretnének.

- Nem tudok nyugodtan ugrálni és káromkodni, ha nők vannak a közelemben - panaszkodott egy drukker."

Nagyon helyes. Tényleg nem is értem, mi az a hülyeség, hogy nők jöhetnek egyáltalán bárhova férfiak környékére. A végén még fürdeni kell miattuk naponta, porszívózni, és ha mosogatni nem is, mert az már túl nagy luxus, legalább valahova elrakni a háromnapos ételmaradványokat. Szörnyű, nem? Bár volt nemrég itt olyan helyzet is, amikor egy nő nemcsak egyszerűen kiment meccsre, hanem háthogyismondjam, kicsit reklámozta is, hogy ő nőként van ott. De nem is ez itt a lényeg, hanem az, hogy ki kell bővíteni ezt a rendelkezést.

Tiltsuk ki a nőket például a parlamentből. Az indoklás nyugodtan lehetne ugyanez: nem lehet tőlük nyugodtan káromkodni - az ugrálást kicsit nehezebb elképzelni, de mégis. Igazi, kemény, férfias küzdelmek kívántatnak, netán néhány keleti és dél-amerikai parlament mintájára havi rendszerességű tömegverekedések. Mennyivel könnyebb ezt, ha nem kell figyelni, hogy nőket mégse üssünk?

Tiltsuk ki a nőket minden számítástechnikai eszköz húszméteres körzetéből is. Nem szabad hagyni, hogy kirángassák a csomó kocka férfit a gép mögül, amikor már egymást követő huszadik napon játszanak teljesen értelmetlen dolgokat napi tizenhat órán keresztül. A WOW-ra nyilvánvalóan nagyobb szüksége van a világnak, mint a nőkre, kivéve persze néhány ódivatú idióta szerint, de nem baj, kihalóban vagyunk.

Tiltsuk ki a nőket a boltokból. Ebben még ráció is van.

Végül tiltsuk ki a nőket a közterületekről, mert amilyen igényesek, még elvárják, hogy ne legyen kutyaszarral és csövesekkel tele minden. Egyáltalán, csak a baj van azzal, ha valaki nem egy igénytelen bunkóparaszt. Hát igen, kemény világ ez.

(Amúgy az miért van, hogy meccsre járó nőismerőseim civilben normális nők, ott meg normális meccsrejáróként nem csak elnézik az "ugrálást és káromkodást", hanem csinálják ők is? Valamit tudhatnak, amit az oroszok nem...)


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr96970715

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Stoney Hill Billy 2009.02.28. 09:29:16

a közlekedésből is kitilthatnánk őket

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.28. 11:50:14

A káosz, az anarchia kedvelői nem kedvelik a nőket és akarják őket kitiltani parlamentből, vezetésből, utcáról. Vagyis, ha értelmet szeretnénk a világba, inkább csak nőket a parlamentbe, miniszternek, miniszterelnöknek! Mert az erő nem a muszkliban van! Én speciel szeretem, ha nők vannak körülöttem. Ez a defektus vagy a nőgyűlölőké?
süti beállítások módosítása