/>

...sőt mi több, megalázta hírértékben, kis híján azt mondanám, hogy Németh Krisztián a legnagyobb király, de azért ezt a jelzőt senki és semmi nem veszi el a mi egyetlen Bélánktól. Végülis abszolúte természetes mindez, elvégre ki a halált érdekel egy átlagos Nobel-díjas amerikai elnököcske azon az estén, amikor az U20-as válogatottunk bejut a vb-elődöntőbe? Úgy tűnik, erről egész Magyarországon egyedül az MTV nem volt képes tudomást venni.

A magyar-olasz szünetében ugyanis ők Híradót adtak, ami önmagában nem lenne probléma, úgy viszont, hogy húsz percig tartott, már annál inkább. Persze, ORTT-előírás, de nehogymár valahogy ne lehessen áthidalni. Különlegesen érdekes szerkesztői gondolkodásmódra vall az az ötlet, hogy a Híradó lényegi része után, amikor már tart a meccs, és aki megtehette, már rég átkapcsolt az Eurosportra, ők még elkezdenek sporthíreket mondani. Teccikérteni. Élőben megy a vb-negyeddöntőnk, ehelyett azt kell(ene) nézni, hogy mit gondolnak az okosok, mi fog történni a meccsen.
 
Annyi eszük nem volt, hogy öt percet átugorjanak azzal, hogy nem történt addig semmi érdekes. A pechesebb, net és Eurosport nélküli nézők a hosszabbításban tudtak csak újra valós időben bekapcsolódni a közvetítésbe. Ami persze az MTV baja, lehet még mindig abban a hitben élni, hogy ők az egyetlen médium Magyarországon. Csak akkor nem kell sírni a nézettség miatt.

A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr591439826

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása