/>

A H1N1 egy évek alatt gondosan megtervezett bináris katonai idegméreg-fegyver!

Az USA nevadai (zsidó irányítás alatt álló) kutatóbázisán. A mexikói kórház ideális bevetési hely volt, mert minden paciensnek volt valami krónikus betegsége, amelybe akkor haltak bele, amikor az ellenszerrel kezdték őket beoltani!
 
Az alkalmazást tekintve a fő cél Magyarország, ahol háromszoros haszonnal kecsegtet a H1N1 zsidó-komcsi horda általi alkalmazása és a vakcinázás.
 
1. kiírtják a betegeket, ha gyerek, ha felnőtt.
 
2. nem kell kórházi ápolást fizetni, sem gyugdíjat
 
3. az így felszabaduló helyekre vonulhatnak be a holokauszt-túlélők
 
Németországban kiborult a bili, de a célország, Magyarország. Itt kell kiírtani, akit lehet, hogy a megmaradt egészséges magyarok, mint rabszolgák legyenek alkalmazhatóak.
 
Mivel nálunk is egyre több embernek borul el az elméje a sok zsidó praktika láttán, ezért az a veszély is fenyeget, hogy a totális lebukás elől egy háborúba menekül ez a "féreg banda".
 

A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr561534414

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a rekettyés 2009.11.20. 14:34:48

Ez igy van én kicsivel több mint két hete oltattam be magam. Mindkét oltást ráadásul egyszerre. Rá pár nappal meg is haltam de elötte izraeliekre hagytam mindenem a virus hatására. Most csak a szellemem pötyögi ezeket a sorokat....

Blau t 2009.11.24. 14:08:41

Segítsetek, nem tudom, beoltassam-e magam? Zsidókra milyen hatással van az oltás? Mi is belehalhatunk?

szmoker (Homo Trollicus) 2009.11.26. 17:44:29

Ez nagyon jó, mi több zseniális! Még a kurucinfót is übereli :)
süti beállítások módosítása