/>

Állítólag nem illik ilyet mondani, de társadalmi fejlődésünk szempontjából hasznos volt, hogy ma lövöldöztek a Pécsi Tudományegyetemen. Hasznos volt, mert nem mutogathatunk majd kifele, hogy pfuj, mennyi hülye él az USÁ-ban. Hülyék tényleg élnek, ráadásul valóban sokan is vannak - de ez a mondat sajnos nem csak egyetlen országra igaz.

Igen, Magyarországon is simán megtörténik, hogy egy 23 éves akárki olyannyira nincs képben a világ dolgaival, hogy társai lelövésével próbál revansot venni az anatómia egyesért. Nem azért hülye, mert pécsi, nem is azért, mert magyar. Ahogy az amerikai "kollégája" sem azért hülye, mert amerikai.

Azért hülyék, mert hülyék - ez a nem túl összetett igazság.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr931553870

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tibiflowing12 2009.11.26. 13:54:57

Rögtön izolálni kezdjük? Semmi közünk hozzá? Bocsánat, de nem a közös lelki valóságban történhetett ez meg?

Kicsit olyan érzés ez, mint amikor elviszi a család a gyereket a pszichológushoz: baj van a gyerekkel. - Aztán általában kiderül, hogy egyedül vele nincs baj.

Milyen közeg az, ahol idáig eljut valaki?

szjmn · http://zawar.hu 2009.11.26. 14:05:48

szerintem itt nincsenek ilyen nagy összefüggések. valaki meghülyült és pont az egyetemen voltak azok akiket le akart lődözni.. vagy nemtom, mittomén, nem érdekel.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.11.26. 16:15:37

@Grundaktiv_Gergo: hívhatjuk közös lelki valóságnak is, de az ilyesmiről mindig az a véleményem, h neked és nekem is vannak problémáink, mi is láttunk rambófilmeket, és mégsem így fejezzük ki.

Heistmonkey 2009.11.26. 19:01:57

Az amerikai lövöldözéseknél szerintem általában nem a lövöldözőket szidják úgy, hogy "hülye amcsik", hanem azokat, akik a fegyvertartásért lobbiznak. Most nem azt mondom, hogy jó vagy rossz dolog az ő fegyvertartáshoz való joguk, mert ez is egy elég sokoldalú kérdés, de főleg emiatt szidják őket ilyenkor, nem pedig a szociopaták kitermelése miatt. De egyébként stabilan vezetnek a fejlett országok egy főre jutó erőszakos bűncselekményeiben, ha jól tudom, szal valami azért van.
Az eset meg mindenképpen szörnyű, és csak azt furcsállom, hogy a srác a fináléban nem lőtte magát szájpadláson. :P
süti beállítások módosítása