/>

Igen, megvalósult. Pontosabban legalább a budapesti. De itt aztán teljesen. Orbán egyébként is megmondta, hogy a nemzet visszakapta a fővárosát, úgyhogy büszkén jelenthetjük innen, a Nemzet (és nem a Magyarok, mert az Staudt szövege volt) Fővárosából, hogy bizony itt már teljes az együttműködés.

Fidesz? MSZP? LMP? Jobbik? Ugyan. Méghogy különbségek! Csak meg kell találni a megfelelő témákat, amiben meglehet az egyetértés, és olyan nemzeti együttműködés lesz itt rögtön, hogy csak csuhaj. Ráadásul Budapest Tarlós szerint most egyébként is kritikus anyagi helyzetben van - ehhez képest szinte gyönyör, hogy az első olyan téma, amiről teljes összhangban szavazott igennel a fővárosi közgyűlés, épp gazdasági.

Mégpedig a főpolgármesteri fizetés - amihez az itteni szabályok szerint hozzá van kötve a többi képviselőé is.

Bocs, demagóg voltam.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr712373601

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Illés átvilágítaná a volt állami vállalatokat 2010.10.15. 18:02:01

Illés Zoltán átvizsgáltatná az elmúlt húsz évben privatizált vállalatokat, hogy eleget tesznek-e környezetvédelmi kötelességeiknek. Az államtitkár az ajkai vörösiszap-katasztrófa kártalanítási munkálatairól és hatósági engedélyek kiadásának megváltoztatás…

Trackback: Finanszírozhatatlan lesz Budapest? 2010.10.15. 18:00:04

Egyáltalán nem biztos, hogy finanszírozható lesz a főváros 2011-ben - mondta Tarlós István főpolgármester. A Fővárosi Közgyűlés pénteki alakuló ülésén Orbán elmondta: új korszaknak kell kezdődnie a főváros történetében. Szerinte vége annak, hogy Budapest…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

2010.10.15. 13:58:06

"Bocs, demagóg voltam."

És tényleg. De mi a mondanivaló? Hasonlítsd össze lsz. Budapest és Tiszavasvári (fő)polgármesterének fizetését.

Mi azzal a probléma, hogy először saját maguk dolgát teszik rendbe? Teljesen normális dolog, hogy ez nem lóghat a levegőben.

bierkamp 2010.10.15. 16:03:00

NEMZETI RABLÓ KORMÁNY A NEMZETI TÖRPE VEZETÉSÉVEL.---DE el lesz kapva és a határig zavarva!!!!!!!

legeslegujabbkor 2010.10.15. 19:08:41

Az együttműködésnek még ki kell tartania egy darabig, mert azt is el kell dönteni, hogy hol legyenek a dohányzó helyiségek, és a büfében pogácsa legyen vagy teasütemény.

bierkamp 2010.10.16. 06:42:54

A NEMZETI BANDITA KORMÁNY, már rég nem tekintik az alkotmányt alkotmánynak,. a törvényeket törvénynek..--pont azóta mióta kordont bontottak. És a NÉP ?..nem LÁZAD FEL?????
ELFOGADJA, TŰRI? MÁR MEGSZOKOTTÁ VÁLIK? és csak JAJONGANAK ?, hogy Jaja jaj ez már a Diktatúra, ez már a Demokrácia megcsúfolása , ez már a vége, jaj jaj.
EMBEREK nem jajongani kell TENNI KELL!!!!
A DIKTATÚRÁT a " kalsszikus" módon kell leverni.-kész !!!! ennyi!!!!!!
.
Akik az Alkotmányt megmásítják saját céljaikra, akik a választótörvényt megmásítják a saját céljaikra, akik az Ügyészség élére a jól bevált régi"Fidesz korrupció és bűnesetek" asztalról lesöprő emberét kívánja újra oda ültetnii----- ott már nem lehet mondogatni,: hát..megvárjuk mi lesz ebből, megvárjuk mit csinálnak..hátha jó lesz....
.EZ TESZE- TOSZASÁG! Nem szabad megvárni amíg a kilátástalan elkeserédésből , és terrorból áll majd ez a DIKTATÚRA!!!!!!!!

legeslegujabbkor 2010.10.16. 21:48:51

@Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn: Milyen igazad van! Hisz akármilyen környezettudatos képviselők, mégsem járhatnak biciklivel.

kisa 2010.10.17. 09:21:12

De most tényleg. Én is ezzel kezdeném. Nem ez a legeslegfontosabb?
Komolyan kérdem: Mennyit keresett demszky? Havi 700ezer körül? Tarlósnak ez miért nem elég? Vagy netán a nemzetgazdaság helyzetére tekintettel csökkentették a saját fizetésüket?
süti beállítások módosítása