/>

Mélységek

E-one 2009.01.20. 11:38

Kimondottan érdekes hírt kaptunk tegnap este. Új állat- és növényfajokat fedeztek fel biológusok Ausztrália partjaihoz közel a tengerben, több mint háromezer méter mélyen - írja az origo. Néhány lenyűgöző fénykép, olyan élet, amiről eddig sejtelme se volt az embereknek. Rövid távon valószínűleg nincs közvetlen haszna, de még a legvadabb materialista is csettinthet egyet, hogy ez igen, azért nem semmi. Jó hely ez a Föld, csak vegyük észre néha.

A kommentek között a tizenötödikben szidták először Gyurcsányt. Zsidózásra a huszonnyolcadikig kellett várni. Amikor ezt a bejegyzést írom, a cigánykérdés még nem került elő - este leszek legközelebb gépnél, kíváncsian várjuk a fejleményeket.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr59890556

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mitya Ivanov 2009.01.20. 15:21:23

lehet hogy béna vagyok (tényleg) de a kommentek között nem láttam semmi ilyesmit. A "zs" betűs szó egyszer szerepelt. A "Gy" betűs egyszer sem.

Lehet, hogy takarítottak.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.01.20. 15:39:31

@Mitya Ivanov: nem takarítottak, csak időrendi sorrendben fordítva és lapozással vannak a kommentek. az egyik a seneka #26 és Le Kurd #13 az e-one által említett két komment.

simplicio 2009.01.20. 16:34:18

seneka #26:"Biztos Gyurcsány arcuak voltak az állatok."
Ez olyan, mint a férfi akinek mindenről az jut eszébe :-)
süti beállítások módosítása