/>

- Nem zavarta, hogy rögtön az első képviselői tevékenysége az volt, hogy ki kellett vonulnia? (A Fidesz és a KDNP frakcióból csak a frakcióvezetők szokták meghallgatni a miniszterelnök előre bejelentett beszédeit.)

- Igyekeztem még beszaladni a helyemre, hogy bentről tudjak kivonulni.

Bácskai János, újonnan megválasztott fideszes képviselő, index


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr96949626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.02.17. 23:55:09

mondjuk a kintről kivonulás egy érdekes fogalom lenne :)

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.18. 00:19:11

Úgy látszik, hogy Orbán figyeli, ki az aki kivonul. Biztos ellenőrzi a tévéből. Ha kintről vonult volna ki észrevétlenül, még kapott volna egy piros pontot.

Stoney Hill Billy 2009.02.18. 08:20:13

Elég önkényesen vágtad ki ezt a négy sort.
Nyilván a korrektség nem a te dolgod, de az ezzel kapcsolatos mondanivalója egészét ideírhattad volna.

asmodean 2009.02.18. 09:19:07

@Stoney Hill Billy:
"Igyekeztem még beszaladni a helyemre, hogy bentről tudjak kivonulni. Ez egy jelzésértékű kivonulás volt. Az utóbbi időben a frakció kétszer is bent maradt a miniszterelnök beszéde alatt, de mivel egyik beszéd sem hozott változást a magyar közéletben, ezért úgy döntöttünk, hogy visszatérünk ehhez a jelzéshez."

Tessék itten van az egész. Ebből sokkal korrektebben látszik, hogy az idiótizmus lépcsőjén sokkal tovább már nem lehet haladni. A kiragadott négyí sorosból tényleg csak annyi látszik, hogy hülye.

És, hogy milyen mély gondolkodó államférfit kaptunk, ahhoz ez még feltétlen hozzátartozik:
"Ha csak rajtam múlna, akkor elsőnek azt javasolnám, hogy ismét legyen egy nap a héten, amikor szünetel a tévéadás. Ezt komolyan most nem lehet felvetni, nem is tervezem, de azért nem lenne rossz."

Legyen úgy, hogy hétfő nincs tv, kedd nincs net, szerda nincs áram, csütörtök nincs gáz, péntek nincs vadászati tilalom idióta képviselőkre.

asmodean 2009.02.18. 09:31:37

@H00ligan:
Nem hiszem, hogy ennek különösebben népnevelő hatása lenne.

Stoney Hill Billy 2009.02.18. 10:41:45

@asmodean: köszi, szerintem így kerek a történet, de ez az ember vert rá 30% a szoci jelöltre, na az milyen lehetett?

A gyurcsányi meg ugyanazt mondja 20 éve, ahogy láttuk a friss videóról is, én is inkább a bufébe tölteném az időt, tök fölösleges meghallgatni...

E-one 2009.02.18. 10:47:19

@Stoney Hill Billy: Ugyan ne légy álnaiv, ha elindították volna Orbán tengerimalacát, az is megnyerte volna, csak a pártlogó kellett volna a neve mellé.

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.02.18. 10:53:20

@H00ligan: A technikai megvalósításra azért kíváncsi lennék... Az összes magyarországi székhelyű tévét köteleznék törvényileg egy nap szünetre hetente? És a kertévéket ki kártalanítja a bevételkiesés miatt? Mert hogy perelnének ezerrel, az tuti. És mi van a külföldről sugárzó tévékkel? a videó és DVD lejátszókat is betiltanák arra a napra?

Az már régen rossz, ha felülről akarna a hatalom szabályozni olyasmit, amihez semmi köze. Persze jó lenne, ha kevesebb tévét néznének az emberek, de ennek nem ez a módja.

E-one 2009.02.18. 10:56:26

@Fedor: Szerintem teljesen egyszerű a megoldás. Majd ha kormányra kerülnek, kivetnek egy új adót, hogy az abból befolyt pénzekből megvegyék a teljes napos reklámidőt az összes, Magyarországon fogható bel- és külföldi tévéadón, és folyamatosan adásszünetet adnak.
No, nem egyszerű megoldás?

asmodean 2009.02.18. 11:03:05

@Stoney Hill Billy:
A gond az, hogy az egész egy rohadt nagy álszenteskedés kivonulgatunk, bevonulgatunk, fújunk egymásra. A háttérben meg jól összevigyorognak, aztán viszi mindenki amit vinni lehet (költségtérítés, pártfinanszírozás, soroljam még az összes pártot, képviselőt érintő "mutyizásokat" ?)

Ha majd nem lesz ez az összes pártra jellemző képmutatás. Akkor egy ilyen kivonulós cuccnak akár még jelentősége is lehet.

Corry 2009.02.18. 17:52:44

@Stoney Hill Billy:
A választást nem ez az ember nyerte meg, és nem az MSZP jelölt vesztette el, hanem a pártok között dőlt el a verseny.

Egyébként annyiban teljesen egyet kell értsek, hogy a miniszterelnökünk egyrészt még mindig nem veszi eléggé komolyan a válságot, másrészt olyan lépéseket tesz, ami jóval korábban kellett volna.

Ha erre figyelmeztetik, az még nem baj. Főleg ha megnézitek az utóbbi időben a miniszterelnöki kommunikációt (egyik héten nem érint bennünket a válság szele, két héttel később már az államcsőrdől mert az értekezés), továbbá a törvénykezést (1 hónap alatt visszavont törvények), akkor szintén jár a kivonulás.

Mitya Ivanov 2009.02.18. 20:26:54

@E-one: de nagyon ideges lehetsz, hogy ilyen posztokat írsz

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.02.18. 20:36:55

@Mitya Ivanov: érdekes bácskai szavaiból arra következtetni, h e-one ideges :D pszichológusnak ne menj.

pucorka 2009.02.19. 10:27:51

Kötelezővé tenném a bevonulást kivonulni csak szükséglet esetén leht. Én a bevonulókra szavaztam. Aki kivonul az kivonja magát a vállalt munka alól. A képviselők akik kivonulnak munkakerülők, mit várnak az egyszerű emberzől.
süti beállítások módosítása