/>

Tarlós és a Fradi

E-one 2010.09.28. 12:52

Azt nyilatkozta Tarlós, hogy ő bizony újra magyar kézbe adná a Fradit. Hogy hogyan, arról nem mondott semmit, és már csak azért is érdekesek ezek a szavak, mert a főpolgármesteri posztnak nincs sok köze a Ferencvároshoz, de mindegy. Megteheti, úgyhogy miért ne tegye?

Persze elég undorító dolog, ahogy a politika belefolyik a sportba, de úgy tűnik, nincs mit tennünk ellene. Érdekes lenne a játék egyébként is, vidéken ez már nagyon megy, a Fidesz legnagyobb arcai már üzletelgetnek a focival. Mondjuk nem igazán tudni, hogy ha eddig piaci alapon nem kellett magyaroknak a Fradi, akkor most leendő főpolgármesteri utasításra miért kéne. Na de nem is ez a lényeg, hanem egy személyes ígéret.

Pontosan emlékezhetünk, mi történt a Fradival, amikor legutóbb magyar kézben volt. Óriási sikkasztásgyanúk, előbb csak elmaradozó sikerek, aztán később vállalhatatlan, a klub történetéhez teljesen méltatlan eredménytelenség, totális szakmai és morális szétesés, csődközeli helyzet, végül NB 2, három évig, a félelmetes Nyíregyháza, Kecskemét, Szolnok trió mögött. Aztán jöttek a gusztustalan külföldiek, elvették a szegény, ártatlan, jó szándékú magyaroktól a klubot, és belenyúltak a lassú, de biztos pusztulási folyamatba. Most már külföldi segítséggel újra stabil NB 1-es középcsapatról van szó, pedig ha bejött volna, amit Tarlós szeretne, hogy tisztán magyar kézben legyen, semmi nem mentette volna meg a teljes összeomlástól.

Úgyhogy most megígérem: ha Tarlós visszavezeti őket arra az útra, ahol a külföldi befektetők érkezése előtt voltak, 2014-ben gondolkodás nélkül rá fogok szavazni.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr552329395

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

greybull 2010.09.28. 14:41:05

Szerintem a magyar futball helyett inkább szurkolói rangadókat kéne rendezni a stadionokban:
-kiáll 20-20 derék kopasz, kivarrt legény, mögöttük asztal
- az asztalon: baseball ütő, biciklilánc, boxer, vipera stb. megfelelő jó állapotú szerszámok
- ki-ki választ egy szívéhez közelálló eszközt, aztán sípszóra ihaj egymásnak!!!
Természetesen a pályán mindent szabad, semmi nem tilos, elvégre demokrácia, szabadság van - a meccs után a túlélők kapnak két-két pofa sört, a halottakat elviszik, a sebesültekért meg nem kár.
Szerintem fellendülne a "magyar foci" nézőközönségének a száma ezzel a javaslattal.

bulvármédiás => · http://kepviselo.blog.hu 2010.09.28. 18:29:00

Pusztán szavazatszerzés miatt mondta ezt, reménykedve, hogy a nem kevés számú nacionalista fradista rá fog voksolni.

@greybull: Ja, és a közvetítéseket csak DVD-n lehetne megvásárolni "Melegpornó" címen.

RavenLord 2010.09.29. 08:07:33

Végre le kellene már számolni azzal a nevetséges tévhittel, hogy a Fradi az valami különlegesen értékes nemzeti kincs. Csak egy klub, amelynek ugyan van múltja, de ma már csak egy a siralmas magyar foci pitiáner csapatai közül. Nem vonzó márkanév, nem hivószó, amire hatalmas tömegek figyelnek. Ha elhangzik, hogy Fradi, mi jut az emberek eszébe: egy rakás semmirekellő futballhuligán, a korrupció, a züllés. Ennyi. Ezért nem érdemes kapányolni vele...
süti beállítások módosítása