/>

Történelmi esély

E-one 2009.02.17. 09:22

Na, drága civil szféra, egy óra alatt meg tudjuk oldani Magyarország minden problémáját, ha erősek vagyunk! Évek óta nem lehetett ekkora havat látni Pest közepén, ez valami gyönyörű. És mindenkiből, tényleg mindenkiből kihozza a mélyen benne levő gyereket. Szóval délelőtt 9 óta úgyis ülésezik a parlament, semmi más dolgunk nincsen, mint megszakítani az ülést, és csak egy órácskára az egész bagázst kizavarni a Kossuth térre játszani.

Csak hogy legyen kis felüdülés a nehéz munkás hétköznapokban, kiszakadás a százalékokért folytatott vég nélküli harcból, és végre egymás közti béke és barátság. Olyasmi játékok jöhetnének szóba, mint például:

- Gyurcsány-Orbán közös angyalkázás

- Pártelnökök-frakcióvezetők, öt az öt elleni hógolyócsata

- Melyik bizottság építi a legnagyobb hóembert?

- Szánkóverseny a névsor A-L és M-Zs fele közt

- Döntsd hóba a pártelnököd!

És hasonlók, természetesen ők is lehetnek kreatívak, találhatnak ki még jobbakat. A lényeg az, hogy végre ne egymás ellen, hanem egymással, és ne harcoljanak, hanem játsszanak. Egyetlen órát csak - olyan kipihenten és energiával telítve ülnek majd vissza dolgozni, amilyenről egyébként csak álmodozhatnánk. És aztán minimum egy egész nap úgy tekintenének egymásra, mint emberre. Tisztelt elnökasszony, tisztelt ház, ki a hóra!


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr88948049

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása