/>

És szegény balröhej oldal, még mindig nem értik, hogy ez az egész nem arra ment ki, hogy ők adják a miniszterelnököt. (A balröhejre illene valami definíciót adni, de talán elég, ha azt mondom: valahol a balközéptől balra, de a kommunistáktól még jobbra, Karsai, Tóth Károly, Szekeres és barátaik. Na, ezektől kímélje meg a Jóisten az országot.)

Mert igen, itt a hír, most többen is abban gondolkoznak, lehetne Szekeres a miniszterelnök, mert miért ne. Ez persze politikához alapszinten is értők számára egy borzalmas vicc, de higgyük el: tényleg vannak még emberek, akik szerint ő lenne a megoldás. Mindenki szerencséjére nem lesz miniszterelnök, sem az SZDSZ nem bólintana rá, ha egy kicsi kis belátásuk is megmaradt, sem az MDF maradék darabkái. Ettől függetlenül már az, hogy felvetődhetett, az is elképesztő.

Szekeres Imre a baloldal Szíjjártója, csak kicsit idősebb kiadásban. Ők azok az emberek, akiket a publicisták már rutinból gyepálnak, mert egész politikai pályafutásuk szinte könyörög, hogy üssél, még, üssél. És az igazán borzasztó az, hogy enélkül a balröhej oldal nélkül nincs meg az MSZP-nek a többsége, őket pedig nem biztos, hogy egyszerű lenne rábeszélni az igen gombra, ha végre sikerülne megkötni a kompromisszumot valamelyik ellenzéki párttal. És most ezek az emberek alkupozícióban vannak.

Ha pedig valaki tényleg komolyan gondolja Szekerest, na, akkor már inkább Orbán. Nem azért, mert jobb lenne bármivel is, hanem mert ugyanolyan. Gyurcsánynak azért kellett elmennie, hogy jöhessen valaki, aki képes megfogni a gazdaságot és kezdeni valamit az országgal, nem pedig hogy előkerüljenek ezek a szerencsétlenek. Ennyi erővel tényleg mindegy, a Fidesz vagy ők, egyiknek sincs fogalma semmiről, amit csinálni kéne. Akkor itt tömegek sírnák vissza még Gyurcsányt is. Bízzunk a józanságban.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr761023219

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Sárdobáló 2009.03.24. 20:13:10

Jobboldali miniszterelnököt! - I. részTúl sablonosnak éreztük a vitát a leendő miniszterelnök személye körül, ezért úgy döntöttük összegyűjtjük a lehetséges jobboldali jelölteket is. Mivel a helyzet egyre csak fokozódik, ezért napról-napra aktuálisabb les…

Trackback: Sárdobáló 2009.03.24. 20:11:39

2009, Orbán Viktor kezébenA miniszterelnök szombati bejelentése óta folyamatosan újabb és újabb neveket dob be a köztudatba a média, szerencsére a nevetséges/képtelen jelölteken (Gráf) már túlléptünk, kezd kicsit tisztulni a kép. Jelenleg úgy tűnik, hogy…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

huhaha 2009.03.24. 20:26:23

Szekeres = csődtömeg, tehát nem lehet= miniszterelnök

Mai napig előttem van, mikor tökrészegen billegett a grippenek átvételekor. Legyen már egy kis büszkeség bennünk!

tripanek (törölt) 2009.03.24. 21:56:58

"Szekeres Imre a baloldal Szíjjártója, csak kicsit idősebb kiadásban"

Hát azért ez kicsit erős...

lanyi 2009.03.25. 00:02:01

Ti mszp szimpatizánsok vagytok??

zsoltix 2009.03.25. 12:12:14

Stern Imre még a saját választókörzetét is leszarja,nem sok vizet zavar nálunk,elvan a katonásdijával.

zsoltix 2009.03.25. 12:20:03

Jah,bocsánat, Stern=Szekeres:)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2009.03.25. 20:37:48

Szekeres Imre a baloldal Szíjjártója--->ez nem erős, hanem pontos. :)
süti beállítások módosítása