/>
Gordon (6): Kevés edzéssel is magabiztosan védett.A gól előtt röviden szabadított fel a gól az ő lelkén szárad.
Nem azért a 2 fillérért, de amikor Gordi miniszteri biztos lett és volt a véresen komoly Fradi-UTE szimpatizánsok mérkőzés (ahol a lilák kegyetlen verést kaptak ugyebár:) ), én úgy köszöntem a Gordinak, "jó estét miniszterelnök úr".
Erre mindenki csak röhögött...ennek még nincs 2 éve :))
Mellesleg a lottószámokat is tudom. :)
Apropó.43-as ALL STAR mérkőzés nem lesz valamikor?
Feri igazad van. Egyszerre vagyunk fegyelmezetlenek és beszariak. Ha elvonatkoztatunk attól, hogy most már eredmény kényszer terhel bennünket, akkor ez mégis csak egy játék. Amit végső soron azért játszunk, hogy jól érezzük magunkat kikapcsolódjunk. Az ilyen játékban a pályánlévők nem tudom mit szeretnek. Látszik rajtuk, hogy rettegnek attól, hogy megkapják a labdát. Ha viszont ez így van akkor legalább fegyelmezettek lennénk és emberről futbalozva lejátszanánk az a minimumot amit a poszt megkíván. Azonban egyik sincs.
Sziasztok!
Sajnálom, a hétvégét. Talán ha jobban koncetrálok lehúzom a beadást és nem kapunk ki.
Szerintetek, hogyan tudnánk ebből a gödörből kijönni? Szerintem úgy hogy nem edzünk tissztességesen biztosan nem, úgy hogy csapattársak nem beszélnek két mondatnál többet egymással biztosan nem.
FIÚK belegondoltatok, hogyha kiesünk mennyit bukunk? Szar pályák, nem lessz partjelző, szedet vedet ellenfelek. De az a főbazdmeg, hogy ott is egy szürke középcsapat lessz a miénk.
Egyszerüen nem tudjuk átlépni saját árnyékunkat, és most nem a képességekről beszélek mert azok sokkal jobbak az eredményeinknél. Morális és emberi problémák vannak, addig amig azt nem tudjuk betartani, hogy az edzői utasitás szerint ki rugja a szabadot vagy a szöletet, hogy várhattnánk el a másiktól, hogy pl belülről fogja az embert, ütközzön vagy kicsiben játszon stb. Amig ez nem változik és igazi csapatként nem funkcionálunk addig esélyünk nem lesz pl olyan szerény képességü de fegyelmezet csapatok ellen mint a Voyage.
Maki kiváló csk voltál, de elszállt feletted az idő. Már a változás szele fúj.
mindenkinek azt javaslom, hogy minnél hamarabb intézkedjen a sportorvosijával kapcsolatban! mert különben hoppon marad! éljen az szdsz! éljen a reform!
2007. január 10. 22:28:03
Szevasztok!
Viktor vagyok(az új)

via epitoksk.uw.hu Egyik hsz sem az MSZP helyzetéről szól, egyiket sem BG írta.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr651065815

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása