/>

Peti+Viktor

E-one 2009.06.17. 10:41

Szijjártó Péternek egy álma vált valóra azzal, hogy Orbán Viktor mellett dolgozhat. Legalábbis saját elmondása szerint. Innen is szeretnék Szijjártónak külön köszönetet mondani: igen, igazam volt, amikor azt állítottam, hogy nem a szájába adják a Fidesz legelképesztőbb baromságait, hanem ő tényleg csak ennyire alkalmas.

Ugye az embernek normális esetben vannak álmai, hol szeretne tartani harmincas évei elején. Teljesen természetes dolog ez. A legtöbben valami olyasmiket szeretnénk, mint család, gyerekek, egy jó állás, ahol az embernek lehetősége van kibontakoztatni önmagát, ha van rá mód, akkor egy olyan fizetéssel, ami egy normális egzisztencia fenntartására elég, és hasonlók. Az, hogy Orbán Viktor mellett lehessen dolgozni, sokminden, de biztosan nem az a tipikus egészséges fiatalkori álom.

Persze, a rajongás ismert, létező és elfogadható dolog. Nagyjából tizenhét éves korig. Ha valakinek még azután is annyi a karrierbeli célja, hogy a nagy ideál mellett lehessen, akkor ott el kell gondolkozni, nincs-e valami baj. Mert még ha az lenne a vágy, hogy tanulhasson a jobbtól. De nem. Mindegy, Szijjártó Péter így is a tökéletes, eszményi Fidesz-alkalmazott. Buta, mint a tök, keményen fanatikus, bármi munkát elvégez a Vezér kezdvéért, és kommunikációs igazgatóként még csak véletlen sem tud beszélni. Egyszerűen tökéletes így. Mivel lehetne még motiválni? Ha nagyon jól dolgozik, majd kap egy új pulcsit, eredeti Viktor-autogrammal?

A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr81190493

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Fideszfigyelő 2009.06.22. 19:00:08

Ifjú gárdaSzíjjártó Pétert Orbán stábfőnökké emelte. (A pozícióhoz méltó Audival sportegyesülete jóvoltából jár és a fészekrakásban sem marad el Orbántól. Fiatal kora ellenére egy 371 és egy 140 négyzetméteres házzal, valamint egy 69 négyzetméteres lakáss…

Trackback: Kötöttségek nélkül 2009.06.19. 19:17:42

Ó, te nagyon hülye...Örök kedvencem, a ki tudja a legtöbb csúsztatást egy percbe sűríteni verseny all time championja, Szijjártó Péter, akit tényleg nem nagyon tudok most már máshogy megszólítani, mint ahogy a címben tettem, feltalálta az időben visszafel…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Parkőr (törölt) 2009.06.17. 12:21:03

mindenkinek van karrier álma, az öve ez, nincs ezzel semmi baj sem. 1 év és elnyeri jutalmát a szolgálataiért.
Ott állhat a pénzfolyó közvetlen parján, és a gazdája megengedi hogy saját vödörrel meregesse a pénzt. kell ennél több?
Meg most nem azért, de Rogán 4 éve volt e több mint most Szijjártó? na ugye ő is elnyerte jtalmát, kapott egy fasza kerületet, és elbirt vele.

Mitya Ivanov 2009.06.17. 12:51:49

igaz a poszt.
Az ATV pedig jogosan kihasználja a helyzetet, hogy SZP ilyen lelkes, és mint fidesz politikust, őt szerepelteti legtöbbször a műsoraiban. Kálmán Olga pedig alázza rendesen, hiszen SZP mindig ugyanazokat mondja.. Én azt hiszem, hogy ahogy a kampány élesbe vált, taktikát váltanak a fidesznél és nem Szijjártó lesz a megmondó ember.

Tengertánc (törölt) 2009.06.18. 09:06:47

Peti kutyus addig csaholt hűségesen a Gazdi ajtaja előtt, hogy a Gazdi most beengedi őt a lakásba.

Valahogy nagyon pártállami ez az egész...

pecs2010 2009.06.19. 12:36:05

Ájjáj Petike, csak nem Te is felmelegedtél?! :DD

Mint meleg mondom, ha még egyszer meglátok rajta egy ocsmány pulóvert, magam megyek oda és leöntöm valamivel, hogy legalább kinézzen valahogy.

Aztán csak vigyázni Petike mennyire mennyit kinek hova nyalunk és mit mondunk!

Dulifuliokoska 2009.07.05. 13:02:31

@Fideszfigyelő: nem baj, folyton az elszámoltatásról motyog, biztos vagyok benne, hogy ő is tök becsületesen (vagy mégsem, és csalódnom kell ebben a becsületes, okos, kedves ifjúban?) el fog számolni, honnan szerezte a vagyonát.
Nem lopta, csak "szerezte".
süti beállítások módosítása