/>

Kifordítva

E-one 2009.08.30. 12:34

Nem kell szeretni a melegfelvonulást. Magam részéről nem értek vele egyet, meggyőződésem, hogy az, hogy az ember a férfiakat vagy a nőket szereti, magánügy, amihez senkinek semmi köze. Sem fennhangon hirdetni, sem másokat bántani miatta nem kell. De azért most mindenki gondolkozzon azon, mi történt volna Magyarországon, ha a következő hangzott volna el:

Ékes Ilona úgy véli, nincs genetikai bizonyíték arra, hogy a heteroszexualitás az ember veleszületett tulajdonsága. Így lehetséges a "gyógyulás", az, hogy a heteroszexuálisok meleggé váljanak.

Többszöri kérdésünkre, hogy betegségnek tartja-e a heteroszexualitást, Ékes Ilona kitérő választ adott. Szerinte: mentális sérülés. Elmondta, hogy vannak pszichiáter és pszichoterapeuta ismerősei, akik készek közreműködni a heteroszexuálisok "gyógyításában". Neveket nem árult el, mondván, hogy a szóban forgó szakemberek a befolyásos "heteroszexuális lobbitól" tartva nem szeretnék felfedni kilétüket.

Vagy fordítva?


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr631348300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nephro 2009.08.31. 08:12:23

Én is a kedves Blogger véleményén vagyok, miszerint az hogy ki mit vagykit illetve kiket szeret, férfit, nőt, fűt, fát, az mindenkinek a saját magánügye. De ez az ékes ilona (így, direkt kisbetűvel) klinikai eset, aki egy jó adag "mentális sérülés" miatt beszél hülyeségeket. Miközben, tudomásom szerint az emberi jogokkal foglalkozik. ABSZURD.

immortalis · http://immortalis.blog.hu/ 2009.08.31. 16:49:28

Kíváncsi vagyok, hogy milyen modern módszerük van Ékes Ilona képviselő orvos ismerőseinek, amivel a homoszexualitást kezelni kívánja...?

Elektrosokk? Gyógyszeres terápia? Vagy?

Ékes Ilona méltó képviselője a Fidesznek. :S

Mitya Ivanov 2009.08.31. 19:48:21

a melegektől is lehet viszolyogni. sőt szabad is. Lehet róluk tévesen ítéletet mondani, lehet tőlük hányni is és lehet azon résztvenni is.
ennyi.
süti beállítások módosítása