/>

Simicskó István túl sokat játszott a Doom III-mal. Azt hiszi, hogy egy ESC billentyűvel véget lehet vetni mindennek. Szavai szerint brutális erőszak terjed az országban, és "egy normális országban, egy tisztességesen működő kormány a rendet és a biztonságot garantálja az ott élő állampolgárok számára".

Simicskó István nem lehet annyira balfasz, hogy ilyen mondat hagyja el a száját. Nem, István, hát te egy felnőtt ember vagy, nem? Ha a Fidesz van kormányon, akkor a pszichopata gyilkos vidáman mosolyog majd az egyetemi előadóban, és csak akkor jön indulatba, ha meghallja, hogy Mesterházy lesz az MSZP miniszterelnök-jelöltje? Aki az ilyesmit elhiszi, az talán betegebb magánál a gyilkosnál is. Aki meg nem csak hiszi, de mondja is, arra pedig már nincs kategória.

Remélem, nem Simicskó az új Mikola. Készségesen elhiszem mindkettőjükről, hogy jó szakemberek, de azt már tragikomédia megtudni, hogy Mikolához hasonlóan Simicskó is képes-e nyert helyzetből elvesztetni egy választást. Megrendülne a bizalmam a "csak egy Mikola juthat egy országra" elvben. A Praktikerben most 150 forintért is van szájra helyezhető szigetelő szalag. Zöld és 20 méteres. Az legalább tavaszig elég lesz.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr271554401

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Több fényt a KDNP-be! VI - Simicskó papa 2009.11.27. 07:06:58

A Fideszből a KDNP nemzetbiztonságisává átalakult Simicskó papa gondolta, nyilatkozik egy jó gyengét. Nem is akármivel kapcsolatban tájékoztatta a sajtót. A mai rémes és ijesztő pécsi egyetemi lövöldözésről volt néhány - pontosabban egy gondolata....

Trackback: Simicskó a féreg 2009.11.26. 20:59:35

 "egy normális országban, egy tisztességesen működő kormány a rendet és a biztonságot garantálja az ott élő állampolgárok számára" (Simicskó István reakciója a pécsi gyilkosságra)http://www.fidesz.hu/index.php?Cikk=142305Ez jutott eszébe...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szmoker (Homo Trollicus) 2009.11.26. 17:47:02

Tényleg, mi van Mikula efftárssal, már rég nem hallottam a hülyeségeit, szájzárat tettek rá?
Vajon ha megint elböffenti magát, hány %-ot veszít a Fityisz a Mediánnál? :)

zsbela (törölt) 2009.11.26. 17:52:02

Finoman szólva, "meggondolatlan" kijelentés.

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.26. 18:22:26

Én vagyok a hülye, de nem értem.
Most a felháborodás tárgya?

TaTa86. · http://archiregnum.blog.hu 2009.11.26. 18:25:20

@TaTa86.: Leesett...
Simicskó talán tényleg kihagyhatta volna ezt a labdát, van más is.

Kettes · http://orulunkvincent.blog.hu 2009.11.26. 18:53:04

Nincs az a tragédia, amiből ne akarnának még néhány ezrednyi plusz népszerűséget kivasalni, és nincs az a hullahegy, amire ne akarnának felállni, hogy messzebb érjenek. Úgynevezett kereszténydemokraták.

Bokortalan Lajtalan · http://facebook.com 2009.11.26. 22:53:40

Ez a város fél tőlem. Én
ismerem a valódi arcát.

Az utcák mint megannyi csatorna,
és a csatornák vérrel vannak tele,

és ha egyszer túlárad és kiönt a
szenny... minden féreg megfullad.

A sok szex és gyilkosság
összegyűlt mocska derékig ér majd...

és akkor a sok szajha és politikus
felnéz az égre, és így rimánkodik:

"Ments meg minket!"

Én pedig azt suttogom:
"Nem."

Most az egész világ ott áll a szakadék
szélén, és bámul le a vérvörös pokolba.

A sok liberális meg értelmiségi
meg sima beszédű alak...

...és egyszerre csak
már nem lesz mit mondani.

Bloodscalp 2009.12.05. 14:23:04

Egyszer már egy bekattant lövöldözött azt hiszem a 90-es évek végén egy mekiben, mondjuk lesz még ilyen tuti, vajon simike emlékezni fog majd erre amit mondott ha fidesz kormány alatt történik ilyen?

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2009.12.07. 17:17:45

Orbán kormányzása az Aranykéz utcai robbantással kezdődött, és a móri vérengzéssel végződött. Most akkor ezek szerint azokért meg az Orbán a felelős?

Void Bunkoid 2009.12.07. 19:09:24

Már egy másik, ugyanerről szóló poszthoz hozzákommenteltem 1x, hogy alapvetően maga a párt neve ambivalens (bárminemű keresztény egyház meg a demokrácia egy lapon említése majdnem olyan, mintha azt vizionálná valaki, hogy az édes mennyországban egy kellemes pálmafa alatt Adolf Hitler békésen maceszt ropogtat és kávézik - a frissen vasalt SS-egyenruhájában feszítő Mózessel:)))

Alapvetően a keresztény (pontosabban a katolikus) egyház már akkor hiteltelenné vált, amikor egyrészt tudósokat kezdtek megsütögetni, amiért azok azt merték állítani, hogy a Föld nem egy lapos tányér, valamint nem a világ közepe, de legjobban akkor, amikor még a 13. században a ferences rendi szerzetesek megpróbálták Jézus Krisztust úgy értelmezni, ahogyan hellyel-közzel tényleg próbált ő élni, akkor RÁJUK PARANCSOLTAK, hogy igenis építgessenek puccos katedrálisokat, és rendelkezzenek magántulajdonnal, mert bezony Krisztus urunknak is volt ilyenje, királyi sarj volt ő, meg hát látjátok, nekünk katolikus püspököknek is szép ruháink meg majorunk van meg minden, azt meritek mondani b*azmeg hogy mi nem vagyunk trúk? na ezt gyorsan verjétek ki a fejetekből, vagy mehettek ti is a kandallóba...
süti beállítások módosítása