/>

Igen, megcsinálták

E-one 2009.12.22. 03:15

Ez most tényleg jó, a legkisebb gúny nélkül. Megkaptuk a kritikát, hogy ezen a blogon csak a negatív dolgok kerülnek reflektorfénybe, hát most itt az alkalom valami pozitívumról is írni.

Nem gondolom, hogy olvasta volna bárki az illetékesek közül a tegnapelőtti postot a vasút borzalmas hóhelyzet-kommunikációjáról, még kevésbé, hogy ha olvasta is, az bármi hatással lett volna a fejleményekre. Mégis, azért jó látni, hogy pontosan azt csinálták, amiről írtam, hogy ez kéne - korrekt utastájékoztatás, meleg tea osztogatása, nemzetközi várók és ügyfélszolgálati iroda megnyitva melegedőnek. Semmi különös, csak jó. Néha mintha normális országban élnénk.

Viszont elültetik az ember fülébe a bogarat. Ha már létezik ilyen, hogy leírok valamit és egy nappal később maradéktalanul megtörténik, tegyünk egy próbát, hátha.

Világbéke.

A liberális demokrácia győz mind az öt kontinensen.

Leáll a globális felmelegedés.

Természetesen vége az újinfluenzának is.

Nemcsak kiderül, hogy mások bundaügyei miatt mégis kijutottunk a vb-re, hanem meg is nyerjük.

Magabiztos, progresszív Magyarország.

Boldog karácsony.

Ki tudja? Egy próbát megért. Kérem a Nobel-békedíjat.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr11614933

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása