/>

Kései szembenézés

E-one 2010.03.15. 14:06

Szóljanak a harangok, zengjünk el egy halleluját, Mesterházy ma olyasmit mondott, amit MSZP-s politikus még soha. Történelmi erejű, sorsfordító szavak voltak ezek. A történelemtudomány dolga lesz meghatározni a pontos jelentőségüket, mekkora hatást fejt ez ki a nemzetre, az országra és a magyar baloldalra. Mi, laikus kortársak, nem tehetünk mást, csak néma, döbbent csodálattal álmélkodhatunk e mondat súlya alatt.

"A legnagyobb hibánk a kései szembenézés volt a korrupcióval."

Igen. Alapvetően ezt tényleg lehet így is mondani. És bár lehet gondolkozni azon, mennyire számít szembenézésnek valamit észrevenni, ha az már a párt szemébe lóg, konkrétan annyira, hogy úgy eltakarja, hogy nem is látni tőle őket, de ez legyen az örök fanyalgók baja. Szóval bár a Fidesz sem semmi, a Jobbik meg egyenesen borzalmas, újabb jó példáját láthattuk, miért nem kell egy kicsit sem sajnálni az MSZP-t azért, amit alig egy hónap múlva kapni fognak.

(Egyébként pedig tegnap besegítettem egy ismerős telefonvásárlásába. Nem hittem volna, hogy ennyien fognak megnézni, ahogy végigmegyek fél Pesten kezemben egy Nokia-dobozzal. Megesik.)


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr271841256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2010.03.15. 16:26:40

szerintem ez nem a legnagyobb, csak a legújabb
süti beállítások módosítása