/>

Elmúlni, elbújni

E-one 2010.11.02. 22:09

Este tíz óra van. Budapest csendes, a vidék feltehetőleg még csendesebb. A Tottenham 2-0-ra veri az Intert, az egyetemisták már kezdenek inni, minden rendes ember már lefektette vagy a gyerekeit vagy a barátnőjét. Nyugalom van. A Parlamentben épp most tárgyalják az Alkotmánybíróság jogainak elvonását.

Nem azért, persze, mindig is voltak késő esti, éjszakai ülések. Igen. Ilyenkor voltak azok a viták, amik senkit nem érdekeltek, amik alig valakiket érintettek, az igazán rétegtémák. Amit szinte meg sem kéne vitatni, de muszáj. Ehhez képest mostanában rendszeresen a legfontosabb ügyeket tárgyalják ilyen időpontokban, amikor már senki nem figyel oda pár száz emberen kívül, és még nagyon-nagyon soká jönnek a holnap esti híradók.

De ez a kétharmados forradalom? Félni a nyilvánosságtól? Elbújni? Eldugni mindent úgy, hogy észre se vegyék az emberek? Ha annyira jó érveik vannak, csak nem merik vállalni a világ előtt?

Igazán kár érte.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr402418290

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

D4D 2010.11.03. 18:47:27

" Ha annyira jó érveik vannak, csak nem merik vállalni a világ előtt?"
-Vannak?
süti beállítások módosítása