/>

Parlamenti kalandok

E-one 2010.11.15. 14:47

Vannak helyzetek, amikor egy reklám túl jóra sikerül. A port.hu-n ez jött most össze. Persze, teljesen érthető ez a lelkesedés is, hiszen valóban igazi kaland lehet az ilyen ülés, különösen akkor, ha az ember például ellenzéki képviselő, aki nem is tudja, a kormány mit tervez aznap délutánra, újságíró, aki általában percekkel a javaslatok megszavazása előtt kapja meg a tervezeteket, és akkor kezdjen is vele még valamit, netán Gyurcsány Ferenc, akinek minden nap meglepi, meghagyják-e a mentelmi jogát. Na de mi jöhet még? Akár csak ma. Mondjuk egy olyan, hogy 15:30. Fidesz-frakcióülés, szovjet-észak-koreai pszichothriller (25')? Bár persze, az nem reklámszöveg, meg nem is tudni, lesz-e. De ami biztos: 16:00. Orbán Viktor felszólalása - enjoy the real thing?


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr982450177

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: A Kármentő Alap, illuziónizmus? 2010.11.16. 12:10:55

mese?Atyafiak, egyszervolt, reméljük csak egyszer, volt egyszer egy iszapömlés az Országban! Sok ember vesztett házat, vagyont, reményt és ami a legrosszabb életet is. Összefogott az Ország színe-java és hamar tette azt mi ilyenkor kötelesség. Segített...

Trackback: A demokrata bábjátékos 2010.11.16. 12:10:35

politikai meseAtyámfiai, megkezdődött a köztársaság hanyatlása? A háttérben minden demokráciák atyja, rövidesen, természetesen csak a galaxis és lakóinak érdekében és csakis ideiglenesen minden hatalmat egy kézbe összpontosít? Vajon jámbor és mindenben...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

legeslegujabbkor 2010.11.15. 18:24:14

Nem kéne a figyelem felhívó címekkel továbbmenni, mert a végén már csak akkor kattintanak rájuk, ha bizonyos testrészeket neveznek meg a címben.
süti beállítások módosítása