/>

Csak egy indokot

E-one 2010.11.17. 00:10

Tessék nekem elmagyarázni valamit.

A Jobbik ma szabadon tüntethetett a Kossuth téren. Oké, demokrácia van, ő dolguk. Csakhogy.

Ezzel egy időben a devecseriek nem tüntethetnek a saját városukban. Persze, megvan az indoklás, veszélyes a környék. De arra már nem, hogy ott lakjanak? Ezt így most akkor hogy?

Kéne látnom a logikát? A jobbikosok többet érnek, mint a vörösiszap-károsultak? Vagy miért? Az ő érdekérvényesítésük fontosabb?

Kellene egyáltalán érteni? Megpróbálni keresni ebben bármit, ami logika? Vagy egyszerűen csak hülye volt a bürokrácia már megint, és mutassuk meg, ki az erős, csesszünk ki valakivel csak úgy, mert megtehetjük?

Nem. Nem értem. Nem hiszem, hogy lehetne érteni ezt.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr972453908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mikénehavóna 2010.11.17. 02:25:55

Na milyen rendszer az, amelyikben a döntések önkényesek, és a törvényeket az uralmon lévőknek nem kell betartania? Na... na... segítsek? Ö betűvel kezdődik, és mövel végződik. Két szóból áll.

térfél · http://httphatterfel.blog.hu/ 2010.11.17. 18:05:49

csak nem önkényuralomról van szó (ez esetben is)? - De! És az ilyen példák bizonyítják... nekem csak az a kérdésem, hogy normális ez a nép, hogy eltűri? Ha én kolontári lennék, már javában készülnék a börtönbe, de hogy a jogos követelésemért körbedudálnám az összes sorsunkban szolidáris embereket az szentség! Nagyon fel vagyok háborodva, és jelzem, hogy a környezetem szintén, vagyis végérvényesen elfogyott a türelem!

megmondomdom 2010.11.17. 22:51:52

A cigány Szaddam nagy népszerűséget szerzett időlegesen a kolontáriak és devecseriek tragédiájával, illetve újabb, eddig nem létező hatalmat kapott a tragédia ürügyén meghozott törvénnyel.
A cigány Szaddam nem szeretné, ha "Devecser és Kolontár Megmentője", A "Kommunista Vörösmilliárdosok Eltipró Intézetének Örökös Elnöke" pofájába kérdezne a meghülyített, sokat szenvedett nép. Inkább kivezényli ellenük a rendőröket -rokonlelkek Gyurcsánnyal-, ha másként nem megy, akkor gumibottal töreti szét az arcukat, hogy ne essen folt kamu hírnevén. Ennyi! Várom Kim Dzsong Il és Orbán Szaddam Viktor közös puszilkodós fényképét! Utolsó, jellemtelen féreg ez az Orbán, a vöröstolvaj Gyurcsányt már lehagyta, ráadásul nagyon rövid idő alatt!

Karl Friedrich Drais der Freiherr von Sauerbronn · http://darazskarcsi.blog.hu 2010.11.17. 23:30:38

Számomra rossz szájíze volt a kolontári tüntetés hírének, mivel aki házában derékig áll az iszap, az ne tüntessen, seperje az iszapot.

Ugyanakkor a kártalanítási paraméterekről amit hallottam, az kinyitotta a bicskát a zsebemben. Konkrétan ha nekem két házam volt, abból az állam (később a felelő) csak egyet térít meg. Miért is? Ha előző héten örököltem plusz egy házast a szülőktől, akkor most lehúzták az örökségemet az iszappal?

Furán mennek arrafelé a dolgok.

Ugyanakkor, ha a kolontáriak miatt állnék a 8as úton 1 órát, mert ők tüntetnek, legközelebb nem adakoznék. Akit megsegítek, az ne basszon ki velem.

A jobbikosoknak meg már nem cseng a füle, kéne nekik ismét 2 pofon. Esetleg a lazsáló 30 markos legény (akik a gazdaságot egy hét alatt rendberakják, mondta a NEMESZ www.parlament.hu/irom39/00589/00589.pdf ) közül valaki lekenhetne nekik egyet.

megmondomdom 2010.11.17. 23:54:34

Megnézném, hogy te mit csinálnál a helyzetükben, te, szarházi.
Ment a dumamarketing, a cselekvőképes cigány Szaddam kép sugárzása, reklámokban lehetett a tragédiájukkal népszerűséget szerezni, most meg kezdik leszarni, mert csökkent a médiaértéke.

megmondomdom 2010.11.18. 00:31:07

Egyébként van még egy ok, amiért kínozzák szerencsétlen károsultakat. Ez nem más, mint a kártérítés lehetősége. Emlékeztek rá, hogy azt akarták, hogy mondjanak le az állam részére a követeléseikről, csak úgy kapnak lakást?
Ennek oka roppant egyszerű, per esetén sokkal többet követelehettek volna a MAL-tól, mint amit a cigány Szaddamék ajánlottak.
Le akarják nyúlni a károsultakat. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy már ki van dolgozva a terve annak, hogy kerüljön a MAL, ezzel pedig egy évente százmilliárdos bevételű vállalat a FIDESZ-hű üzleti körök kezébe.
Nézzük csak meg 1-2 év múlva a tulajdonosi szerkezetét.....
Szemét hullarablók, mások szerencsétlenségén élősködő FIDESZ-csürhe. Ilyen pofája még a liberálbolsevik csőcseléknek se volt, pedig azok is elloptak mindent, amit csak lehetett! De azért hullarablónak lenni...... NEMZETI KORMÁNY, az, mint amilyen Kim Ir Szené volt.
süti beállítások módosítása