/>

Bereczki Zoltán nem jó műsorvezető. Ezt nem azért mondom, mert én jobb lennék, hanem azért, mert ő rossz. Színésznek jó, énekelni jó, műsorvezetőnek rossz - van ilyen, nincs ebben semmi váratlan. Hiába vannak jól fizető állások az IT-szektorban, aki 40 évig répát termelt, az holnaptól nem fog blogmotort írni.

A Szombat esti láz ezen évadja pedig Zoltánunkkal maximum enyhe hőemelkedés volt, amit még Ördög Nóra sem tudott fokozni. Attól nem kell jobban ordibálni, mert távolodik a kamera - ha a mikrofon az ember kezében van. Nem tudom, hogy ezt technika vagy fizika órán tanítják-e, de az általános műveltségnek valahol mégiscsak része kellene legyen.

Mindazonáltal "szakmailag" megérte végigszenvedni a Szombat esti láz döntőjét. Talán médiatörténeti pillanatnak is nevezhető volt az, amint egy 27 éves mórahalmi kislány - valószínűleg rendezői utasításra - élő adásban gyakorlatilag megalázott egy 67 éves színésznőt, táncosnőt.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr87821577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása