/>

Fodor Gábor szőke, ezért alkalmatlan köztársasági elnöknek. Gyurcsány, Bayer, Tévémaci, és álmok az elfogulatlan magyar sajtóról. Klikk ide.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr50951533

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hatláb · http://ebenci.blog.hu 2009.02.19. 11:16:24

A Kókának csak fogszabályzás után engedném, Szíjjártónak egy fodrász kéne sürgősen, én asszondom legyen Kiszel a miniszterelnök, neki úgy is műfogsora van, azt meg úgy alakítja, ahogy szeretné.

nanena · http://nanena.blog.hu 2009.02.19. 16:38:03

Azt írja Iván, hogy Gyurcsány döntése racionális volt. Szerintem reaktív, első felindulásában intézkedett. Főleg, mert döntésének lényege sem volt, hiszen MH-t így is kevesen olvastak. Most talán többen egy ideig. A baj, hogy most ezt az újságot emelték piadesztálra és kijelőlhette magát az egyetlen igaz véleménynek. Vagyis bennünk mind a két fél ellenérzéseket ébreszt. És itt most Iván főleg a nyomtatott sajtóról beszélt. Bayer cikkét azonban több tízezren elolvasták a neten is. Vagyis véleményformáló ereje nagyobb mint az az 5-7000 nyomtatott példány. Sajnos.
süti beállítások módosítása