/>

Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke szerint a kormány érdeke az etnikai feszültségkeltés, és ezzel összefüggésben nem tartja kizártnak, hogy a veszprémi ügyben direkt módon provokálták a társadalmat azzal, hogy még a körözés kiadása előtt nyilvánosságra hozta a rendőrség a gyanúsítottak fényképét.

Hát, kedves Flórián, van egy igencsak rossz hírem. Tudjuk, a jogrend az jogrend, de - nem tudom, hallottál-e erről - néhányan erőből leszúrtak pár másik, ártatlan embert. Egynek elvették az életét. Nem tudom, ezt észrevetted-e, de a társadalom "direkt módon provokálása" mintha itt kezdődött volna.

Persze lovagolhatunk még azon, vajon hány órával később kellett volna kiadni a fényképeket ahhoz, hogy gyilkosaink biztonságban megérkezzenek olaszországi rejtekhelyükre. De nem biztos, hogy érdemes.

Olvasom, sasszem módjára azt is észlelted, hogy "a rendőrség által nyilvánosságra hozott fényképeken jól látszik, hogy romákról van szó, és ezután fel is erősödött a cigányellenes hangulat".

Nézd, Flórián, az nem látszódhat a képeken, hogy kínaiakról van szó. Ennek egész egyszerű oka van: nem kínaiak vannak rajta. Szóval a képen cigány emberek vannak. De nem mind, csak akik benne voltak a gyilkolászós buliban. Tudod, amiről az előbb meséltem.

De neked mintha bajod lenne mindegyik cigány emberrel - remélem, magaddal nincsen -, ha ennyire zavar, hogy felismerhető külső jegyekkel rendelkeznek. Jaj, Flórián, hát te a külső jellemvonásokat figyeled? Flórián, te nem tán rasszista vagy!?


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr57956396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

mittu_domain · http://mittu-domain.blog.hu 2009.02.21. 17:16:41

Bakker nagggyon yo!
Erről az jutott eszembe, mikor Kolompár Orbán (másik oldal) azt találta nyilatkozni, hogy a MAGYAR munkatársak könyvelték félre azt a pár millát ami miatt eljárás folyik ellen.
süti beállítások módosítása