/>

Gráf visszalépése után úgy tűnik, hogy az MSZP elnöksége hajlik a miniszterelnöki és a pártelnöki poszt kettéválasztására. Előbbire Kiss Péter, utóbbira Szekeres Imre esélyes, legalább is két órakor. (Percről percre)

Sikerül megtalálni sorban a legidétlenebb jelölteket, sikerül az MSZP-t visszataszítani a Munkáspárt mellé. Mi rögtön ajánlanánk egy megfelelő jelöltet, alábbiakban közreadjuk programjának rövid összefoglalóját. Egyben javasoljuk, hogy ne válasszák szét a pártelnöki és a miniszterelnöki posztot, sőt: vonják őket össze az összes kormányzati pozícióval.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr361031304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Blau t 2009.03.28. 18:50:23

Hát gondolom viccnek szántad. Pedig ha az ember mélyebben belegondol... Kádár egy gazember volt, sőt gyilkos volt. De egyedül jobb politikus volt, mint egy képzeletbeli mai politikus, akit Gyurcsány, Fodor, Dávid és Orbán legjobb tulajdonságaiból gyúrnának össze.

Vidéki 2009.03.28. 22:39:03

tsabeeka:
Írod: „Sikerül megtalálni sorban a legidétlenebb jelölteket,”
Alaptalanul, felületesen gondolkodva állítod ezt.
Nézz utána Gráf József sikeres földművelésügyi miniszteri tevékenységének és vond vissza amit mondasz.
Hiába fújja fel a propaganda Bokros nimbuszát, Gráf József személyes tulajdonságai alapján potenciálisan sokkal jobb miniszterelnök lehetne.
Ronald Reagan sem volt felkent közgazdász pápa, mégis képes volt kiválóan vezetni, amit bizonyít az is, hogy kétszer megválasztották elnöknek.

X-polgártárs · http://graffitik.blog.hu 2009.03.29. 00:20:01

Sajnos a Fidesz már lefoglalta Kádár örökségét Orbán személyében!!!

tsabeeka · http://blog.tsabeeka.hu 2009.03.29. 20:45:15

@Vidéki: nem nézek utána, mert ismerem, és nem vonom vissza - még akkor sem, ha te szólítasz fel erre-, mert nem gondolom, hogy egy sikeresnek is mondható földművelésügyi miniszter emiatt rögtön remek/jó/jobb miniszterelnök és pártelnök. azt meg végképp nem gondolom, hogy ronald reagenhez ettől már rögtön hasonlítana.
bokrosról egyébként nem volt most szó, de amikor legutóbb írtam róla, akkor megírtam, hogy szerintem most kellene-e ő vagy nem. ha nagyon érdekel, hamar megtalálod. és egyébként, mert x nem alkalmas, y még nem lesz hirtelen az.

talánegyszer 2009.04.18. 20:47:44

@Blau t: Ott voltál mellette amikor gyilkolt?Mert ha igen,társtettes vagy.

talánegyszer 2009.04.18. 20:51:12

@X-polgártárs: Kádár nem privatizált de orbán igen.Kádár idején volt állami tulajdon ma már nincs!
süti beállítások módosítása