/>

Bojkott

E-one 2009.10.01. 20:39

A változatosság kedvéért ezúttal az MSZP döntött úgy, hogy bojkottálja reggelente az MTV-t. Feltehetően az MTV vezetőségének, pár nappal azután, hogy a Fidesz érkezésére készülve csontig benyaltak a közelgő új hatalomnak, most nem lesznek öngyilkossági gondolatai, csak mert a leendő megvetett ellenzék még éppen kormányon úgy dönt, hogy nem nyilatkozik.

Függetlenül ettől, és attól, hogy a legborzalmasabb műsort sem szabad a politika nyomására megszüntetni, szégyellheti magát az MSZP. És egyáltalán, saját maguk alatt vágják a fát: a bizonytalan szavazók egyre dinamikusabban növekvő táborában nagyon sokan vannak, akik csak elmennek majd szavazni, de náluk csekélységek fognak dönteni a két nagy párt közt. Attól, ha nem bojkottálnák a Ma reggelt, semmivel sem lenne kevésbé rossz párt az MSZP, de nem árt emlékezniük: nagyon sokan épp azért döntötték el, hogy a Fideszre soha nem szavaznak, mert az egy olyan párt, ami le akarja győzni a médiát, és aki ott nincs velük, azt ellenségként kezeli.
 
Az MSZP azért is nyert 2002-ben, mert képesek voltak legalább imitálni a demokrácia játékszabályainak betartását. Sokáig valóban teljes joggal mondhatták, hogy ha minden másban borzalmasak is, ebben az egyben jobbak a Fidesznél. Hát most már ebben sem.

A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr131421530

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Édicuki Madzsarisztán 2009.10.02. 08:46:15

Azt már nem is tudjuk, hogy kezdődött.  Rogerius mester apuliai krónikaíró szerint, Batu kán 1242 márciusában Balatonedericsen a "Két Szimpatikus Tatárhoz" nevű wellness-szállóban döntötte el, hogy inkább valahol Észak-Kínában ...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rozsaszin buldog 2009.10.02. 00:26:11

hat igen nehez a tisztanlatas ebben az ugyben.szerintem a napkelte nem nyalt a fidesznek,csk kicsit rajottek arra amit a nep torkan partutasitasra tenniuk kell az csak az mszp vagy szdsz vagy mdf teljes hazugsaglistajat magabanfoglalja.a betlenrol neakarja senk sem alitani ,hogy fideszes.viszont gondolom a fasza telelett a kis kocsog mszp hazug magyarazkodasaival es minden mondat vegen patasordogot emlegetni.igaz betlennek evek kellettek mig rajott a csalidi multja megkoveteli az igaz beszedet es a kekvere nemalakult at egeszen vorosse.es hogy kenytelenvolt a kinosabbnal kinosabb kerdesekkel zaklani a riportalanyokat termeszetes.az viszont nem ,hogy azok ugyhazudtak bele a kameraba szemrebbenes nelkul ahogy megszoktuk.hogy az idiota segnyalo gyarfas a teljes kommunista multjaval,jellemtelensegeivel,es tudatlansagaval,es az eletben egy onnallo gondolat nemszuletett,megint bizonyitotta az a segg amit o nyal mar nemis rozsaszin de majd o vorosre nyalja megint.nemmas mint egy besugo 3/3 szarhazi.legalabb most latszik igazanaz elmilt 8 evben az mszp milyen befolyasokat gyakorolt egy fuggetlen medianak mondott tvnel.dehat megkell nezni a szeles gabor tevetarsasagait.a kormany csillagjosdai a lipotmazorol szabaditott szilvasy elvtars.a c omputeres jatekaik.mar torom rajta a fejjem ,hogy informatuskent felvilagositom a magyart tarsadalmat minket tevekenyse mukodeserol es az irdatlan penzlopasrol,bocs csalasrol.az atv jateka netto orankent 780000 huf tol a szeles zsabebe. a nyeresi lehetoseg 0 = zero.na mindegy ez egy kesobbi tema.remelem a gyarfas elvtas is libegnifog az andrasy ut valamelyik fajan lincselesbol kifolyolag

Vérszegény éjszakai dúvad · http://hangorienidiocc.blog.hu 2009.10.02. 00:28:19

Az ilyen dolgot nem bojkottnak hívják, hanem úgy, hogy egy hisztis picsa földhöz veri a seggét. Amin mindenki csak röhög egy jót.

rozsaszin buldog 2009.10.02. 00:29:08

a szombati es vasarnapi naptv megszunhetne , mert az undotito guluszemu kioregedett szellemifogyatekos alkoholista budos felkeszuletlen primitiv humorkommunista legalabb eltakarodna a kurva anyjaba a tanyajara,hatha valami diszno agyontaposna reszegen

Vidéki 2009.10.02. 16:41:43

Az MSZP hozzászokott a Napkeltés kérdezőbiztosokhoz, akik bársonyos finomsággal tették alájuk a kérdéseket, mint ügyetlen vőlegénynek nászéjszakán a sámlit, hogy az fel tudjon mászni az ágyra.

Az MSZP politikai ellenfeleire a kemény Napkeltések viszont úgy néztek, mint a véres ruhára és úgy bántak velük, mintha kapcarongyuk lett volna.
süti beállítások módosítása