/>

Jönnek a zsidók

E-one 2010.03.19. 01:26

Izraeli repülők Magyarország felett, teljes a pánik. Maga az alaphír sem érdektelen, de még érdekesebb a fogadtatása, a jónép reakciói. Félelmetes, tényleg. Olyan összeesküvés-elméletek szövődnek itt, hogy kész, tökéletesen szemléltetve van a népünk kreatív intelligenciájának magas foka, micsoda sztorikat képesek kitalálni. A győztes nyilvánvalóan az a kommentelő, aki rájött, hogy az ellenzéki telefonokat akarják lehallgatni a kampány alatt, de egyébként is erős volt a mezőny.

A nagy büdös helyzet persze az, hogy az igazságot soha nem fogjuk megtudni, ezt szögezzük is le már az elején. Ez nem kell, hogy tetsszen, de tenni ellene nem igazán lehet. Izrael egyébként a szövetségesünk, és ha igazak a pletykák, hogy vagy az ukránokat és az oroszokat akarták kifigyelni, vagy azt tesztelték, hogy érnek el hasonló távra Iránig, hát felőlem nyugodtan. Ilyen esetben jó okuk is van rá, hogy ne mondják el, mit csináltak. De azt, hogy Magyarországgal milyen céljaik voltak, azt bármelyikünk teljesen konkrétan, most azonnal megválaszolhatja. Abszolúte semmilyenek.

Hogy van ez? Nehogy már azt próbálja itt bárki is előadni, hogy ha az izraeli légierő kémrepülőket akar küldeni magyar légtérbe úgy, hogy senki ne vegye észre, azt nem tudná megcsinálni. Én nem szeretem az összeesküvés-elméleteket, de meggyőzhető vagyok. Készséggel elhiszem, hogy járhatnak izraeli gépek fölöttünk, nem kétlem a felderítésük hatékonyságát, abban pedig paranoia nélkül is száz százalékig biztos vagyok, hogy ha bármelyik szövetséges országot vagy a magyar nemzetbiztonságot elkezdeném érdekelni, fél órán belül minden létező információt megtudnának rólam. De könyörgöm, ha el akarnák dugni magukat, mégse két szemmagasságban elhúzó repülővel próbálkoznának...

Az önkéntes megfejtők leragadtak az áltsulis szinten, amikor a filmekből nyilvánvaló volt, hogy minden nagy titok megfejthető, és hogy az átlagember, ha okos, meg fogja egyszer fejteni. Amikor a megfigyelések úgy működtek, hogy kivágták több tucat ember több ezer munkaóráját, ahogy keresik a megfejtést a távoli bizonytalanságban, és csak azt mutatták, amikor a legzsenibb a fejéhez kap, hogy némá, Jenő, ott megy két kék-fehér repülő Vecsésnél. És a néző elhiszi magáról, hogy erre ő is képes. Aztán csodálkozik, hogy még mindig hülye.


A bejegyzés trackback címe:

https://gulyas.blog.hu/api/trackback/id/tr141851336

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Izrael végső megoldása - Európa teljes megsemmisítése 2010.03.25. 14:20:14

Storico israeliano: 'Israele si potrebbe trovare costretto ad annientare l'Europa'Scritto il 2010-03-12 in NewsIzraeli történész: "Izrael rákényszerülhet Európa megsemmisítésére"Al-Quds (Gerusalemme) - Pic. Lo storico militare israeliano Mart...

Trackback: Kampányszínesítő médialiba, gágágá! 2010.03.19. 10:02:46

Tetszettek szűkölni, hogy unalmas a kampány, hát most meg tetszettek kapni! Egyenesen bele a közepibe! Pajeszos, szakállas, kalapos repülőgépek figyelték odaföntről az elfogla...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kitartó 2010.03.19. 02:27:42

Ártalmatlan, mi? Persze Izrael szó nélkül lelőtt '75-ben egy magyar utasszállító gépet. Ráadásul az a gép soha nem repült be Izrael légterébe. Most akkor hogy is van ez?

2010.03.19. 06:48:14

Nekem nem ez a gondom, hanem az ,hogy egy hatóság, megint istennek képzeli magát. Ilyen alapon--ezen idö alatt--bárkik berepülhetnek a légtérbe, mert ellenörzés nélkül maradt. Amugy a "gittegylet" hatóság védi a magyar légteret? Nem! Akkor mit ugatnak? De vajon erröl miért nem tudott a magyar légierö?Vagy csak disznek vannak a katonák? Akkor adjuk ki bérbe a légtér védelmét--mondjuk "Grisáéknak" jó pénzért--és nem kerül hatalmas összegekbe a töketlen magyarázkodás, és a hülye sopánkozás. Talán jobban járunk, mert ök elöször lönek és utána kérdeznek.Ja és amugy mindent tudnak ami itt történik , ugyhogy talán csak kérni kell a védelmet!

marós 2010.03.19. 06:49:38

Én akkor nyugodtam meg, amikor b.g. megnyugtatott, hogy már ő is kért jelentést arról, amirre ő adott engedélyt.

m.logic 2010.03.19. 07:23:02

Hogy mi volt a céljük, kérdéses, de többet be ne tegyék a szárnyukat ide. Ha mégis, azonnal repüljön melléjük 2-3 magyar harci gép és kísérjék ki őket.

Malícia 2010.03.19. 08:46:31

Azért megnyugtató, hogy mindig akad olyan honfitársunk, aki az egyedüli igazság nevében lehülyéz másokat. Az már csak mellékes tény, hogy a repülőgépeket észlelő nem a felségjelzésük, hanem a lajstromszámuk alapján tudta beazonosítani őket. Tehát a fejünk felett is körözhettek volna, ha nem ismerjük a repülőgépek beazonosítási módját. Ennyit arról, hogy csak észrevétlenül lehetne kémkedni. Olyan csak a filmekben létezik. Ezért hagy gondoljon bárki bármit szabadon erről az esetről. Attól még nem hülye, csak más a véleménye.

greybull 2010.03.19. 08:57:01

Gondolom a magyar Grippenek meg a Tel Aviv-i repülőtéren játszanak "érintőképernyőset"...

greybull 2010.03.19. 08:59:39

Különben arról szólt a történet, hogy felderítették az április 11-i szavazás helyiségeit, oszt aznap kis mini rakétákat fognak kilőni, úgy, hogy ezek a szavazóhelyiségek közelében fognak lebegni, oszt lejátszanak egy részletet az őszödi beszédből, oszt ha a koma elkáromkodja magát, hát puff bele nekije a fejibe a büdös fideszesnek, na!

Unommáazegészet 2010.03.19. 09:12:44

Aztán azt mondja meg valaki mi a fasznak repkednek itt izraeli képrepülők? Vagy tán azt hiszik nekik mindent lehet? Le kell lőni, oszt csókolom.

Unommáazegészet 2010.03.19. 09:14:13

Ezt se lehet! Ha valaki azt gondolja, hogy itt izraeli kémrepülők repkedtek, az kap három év börtönt!

bugkiller 2010.03.19. 09:22:34

Azért érdekes, hogy Moszkva fölé nem nagyon merészkedik sem amerikai, sem izraeli katonai gép. Lehet, hogy okkal?

Cooper82 2010.03.19. 09:25:21

...vagy csak annyira elzsidósodott már az ország, hogy nyugodtan jönnek kémkedni fényes nappal látótávolságban, mert úgy sincs aki már megakadályozhatná. Ami kormány van, az már nem kormány, a nép meg beletörődő. Mit érdekli őket?!?! Amúgy meg húzzanak innen a pi...

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2010.03.19. 09:26:25

Még szerencse,hogy Sólyom elvtárs 200 tő tubarózsára hivatkozva sok-sok fideszes "civilszervezet" támogatásával megakadályozta a tubesi radar állomás felépítését.
Így mostmár szabadon jöhetnek ápr.11.-én az izr.kémrepülők és zsidóhordák szavazni a fideszre!
Nem is kell ide semmilyen radar,a magyr nemzet fotósai sokkal hamarabb észlelik a légtér sértéseket.

Mindfield 2010.03.19. 09:26:50

@Unommáazegészet: "Le kell lőni, oszt csókolom. "

És ha az izraeliek meg azt mondják, hogy:" Atombombát kell lőni Magyarországra, oszt csókolom". Megtehetik, nem?

Robusto 2010.03.19. 09:27:55

Bezzeg ha pl. iráni gépek repültek volna erre, az nem lenne probléma, mi?

A Lesből Támadó Ruhaszárítókötél · http://www.planetside.blog.hu 2010.03.19. 09:32:28

@Mindfield: Bocsánat, @Unommáazegészet: nem azt mondta, hogy az izraeli légtérben kell lelőni őket... teccikérteni? Teccikakarniérteni?

Flúgatlan 2010.03.19. 09:33:16

Izrael számtalanszor bizonyította, hogy pofátlanul kémkedik szövetségesei rovására is. Az USA-ban is rendszeresen buknak le izraeli kémek, akik hadititkok, ipari titkok stb. után hajtanak.

Lásd pl.: (nem kurucinfo!)
index.hu/kulfold/2009/10/29/kivegezhetik_az_izraelnek_kemkedo_tudost/

Vagy Az USS Liberty megtámadása:
en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_incident

Nem vagyok zsidógyűlölő, de Izrael állam (amivel sok zsidó sem szimpatizál, ld. pl. A. Einstein) számomra egy nagyon gusztustalan alakulat, aki nem riad vissza semmitől, még saját szövetségesei ellenében sem.

Semmilyen erkölcsi gátjuk nincs, ami meggátolná, hogy pl. a mostani választási kampányban a kémrepülőikkel lehallgatott telefonhívásokból pár nap elemzés után olyan adatokhoz jussanak, amiket aztán eljuttatnak a nekik megfelelően politizáló magyar személyekhez, és ezt felhasználják a kampányban.

Ugye, ezt egy magyar párt magyar titkosszolgálattal is szívesen csinálná (vannak is ilyen megfigyelési botrányok), csakhogy a lehallgatásokhoz elvileg engedély kell, nyoma lesz a magyar titkosszolgálatnál, ... Egy izraeli kémrepülő esetén ez nem gond: nem kellenek parancsok, nem férsz hozzá a dokumentációhoz, ... Az eredmények meg szép suttyomban továbbíthatók az általuk preferált emberekhez.

Hát engem ezért idegesít ez az ügy. Semmilyen ország elektronikus lehallgatásra is alkalmas repülőgépe (ráadásul 2, hogy még iránymérés is lehessen) ne röpködjön a légtérben. Ha mégis akar, akkor igen pontosan legyen körülhatárolva, hogy mit csinálnak. Ha a hosszú távú repülési tulajdonságokat vizsgálják, írják le azt. Jogunk van tudni, mi zajlik a légterünkben.

A magyar kormánynak kötelessége lenne erről részletes információkkal rendelkezni. Izrael jól védi saját érdekeit, de csak azt. A mi érdekeinket nekünk kellene védeni. A kormány felelősei meg csak egymásra mutogatnak, az izraeli nyilatkozatok ellentmondóak, ... Hát persze, hogy találgatások merülnek fel. Ebben semmi meglepő nincs. Nem kéne ideengedni a kémrepcsiket egyátalán, vagy ha mégis, akkor igen pontosan meghatározott céllal és azt nyilvánosan, egyértelműen kellene kommunikálni. Akkor nem mennének a találgatások.

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2010.03.19. 09:33:25

@Mindfield: Nem túl életszerű,hogy izrael atombombát küldjön az országra,mert nagyon sok zsidó halna meg.Nem?

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2010.03.19. 09:33:26

Áhh, nem érted te ezt.

v1.: Azért jöttek így, hogy megmutassák, ők már bármit megtehetnek, akár le is bombázhatnának minket, mert a zsidóbarát kormány előkészíti.

v2.: Azért jöttek így, hogy a nyíltságot mutatva arról próbálják meggyőzni a közvéleményt, nem kell gyanakodni.

v3.: Különleges sugarakkal sugározták be a magyarságot, amitől a lakosság egy része pajeszt növeszt és rákap a kóser kosztra, másik része pedig sterilizálódik és lassan elsorvad, de ezt csak adott magasságból tudták megtenni

v4.: Morvai Krisztinát akarták egy célzott rakétatámadással elintézni

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 09:33:33

Súlyos problémákat vet fel ez az egész a honi légvédelem bevethetőségéről egyáltalán az ütőképességéről.
MIt keresnek itt nem NATO partner ország katonai gépei? Holnap már iráni vagy líbiai helikopterek piknikeznek a Búbánat-völgyben,és a HM kezét tárogatva totyorog körbe körbe hogy ők ilyenről nem is tudtak..
Remélem a NATO jó nagyot húz a MH fejére.

Malícia 2010.03.19. 09:36:21

Nincs itt összeesküvés. Csak kellemetlen lenne Izraelnek beismernie, hogy a pilótái Károly herceg rajongók.

marosy 2010.03.19. 09:36:46

E-one
Zsido-e vagy?

AMúgy nem jönnek, hanem már itt vannak.
Nem bánnám, ha mindegyikük alijázna.

másikpista 2010.03.19. 09:37:50

"Izrael egyébként a szövetségesünk"
ezt a többes számot magadon kívül még kire értetted?

szolid_mercis 2010.03.19. 09:40:42

Vicces mennyire aggódunk a mi kis légterünkért.
Amikor meg radart kellene építeni, akkor inkább óvjuk a bazsarózsákat.

énisfélek 2010.03.19. 09:42:00

Közismert tény, hogy minden választásoknál több ezer (rossznyelvek szerint sok tízezer) izraeli-magyar kettős állampolgár költözik át a magyarországi házába/lakásába, hogy leadhassa a szavazatát. Ennyi ember utaztatásához valóságos légihíd szükséges (sok repülő ingázik ugyanazon az útvonalon).
Szerintem ezen légihíd útvonalát derítette fel a két katonai gép, a személyszállító repülők elleni esetleges terrortámadások miatt. A választásokig hátralévő időben gondolom egyenként átvizsgálják a repülők által gyanúsnak vélt földi objektumokat.

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2010.03.19. 09:42:46

@gonosztojás: Semmi felelősége ebben Sólyom elvtársnak(aki mellesleg a Magyar hadsereg főparancsnoka) és "civilszervezetek"miatt megnem épülő radarnak?

Flúgatlan 2010.03.19. 09:43:19

Amúgy a tubesi radart meg meg kell építeni.

Tiszteltetem a tubarózsákat, de az ország védelmi potenciálja fontosabb.

Daily Shark · http://dailyshark.blog.hu/ 2010.03.19. 09:44:28

@énisfélek:
Bizony, ez így igaz.
A leghitelesebb forrásból tudom, egy kollégám szerint a ferihegyi taxisok megmondták, pedig náluk jobban senki se tudja. :)

Aszpartám 2010.03.19. 09:45:52

@Daily Shark

Kb. leírtad amit akartam. Lehet a cikk kapcsán találgatni, hőzöngeni, vagy szidni az összeesküvés-elmélet hívőket, de az tény, hogy egy idegen ország titkosszolgálata pásztázta végig telefonhívásainkat. Ez azért több, mint durva, pláne egy olyan állam részéről, amelynek kémei talán a legjobban felszereltek és legoffenzívebbek a világon. Csak tudnánk az okokat (és célokat..)

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2010.03.19. 09:46:33

@szolid_mercis: Nem kell ide radar, ahogy a Magyar Nemzet megvédi a légterünket(is)!!!!

ÁkiBáki (törölt) 2010.03.19. 09:47:18

Az egészben csupán a HM és vezetői felkészültsége tetszik a legjobban. Egy épkézláb mondatot nem tudtak még kinyögni.
Amúgy pedig ez a két gép harci gépnek számít attól az elektronikai csúcstechnológiától, amivel fel vannak szerelve. Tudniillik amellett, hogy felderítő gépek, alkalmasak elektronikus csapásmérésre. Ennek megfelelően, ha jól tudom, idegen országok harci gépei csak kísérettel tartózkodhatnak ugyanúgy a magyar, mint más ország légterében.

ladislaus 2010.03.19. 09:47:55

nehogymar csak mosolyogva nezzuk ezeknek a faszoknak a repkedeseit. adjanak normalis valaszt hogy miert jottek erre! es igenis legyunk felhaborodva az eseten!

Rogue 2010.03.19. 09:48:07

Nos, amennyire tudom, az izraeliek engedélyt kértek a Nemzeti Közlekedési Hatóságtól, és a Magyar Honvédségtől is a berepülésre.
Innentől kezdve tiszta paranoia az egész. Bakker, az amerikaiak az USÁból azt hallgatnak le itt, Magyarországon, amit akarnak, gondolja valaki, hogy az izraelieknek látható magasságban repülő repülőgépekre van szükségük ahhoz, hogy akármit megtudjanak, amit akarnak?

ladislaus 2010.03.19. 09:49:54

@szolid_mercis: ez a radar miert is es hogy is jon ide? ne tegyuk mar tonkre az elovilagunkat, tajainkat egy nyomorult katonai szervezet miatt.

Vincenzo90 2010.03.19. 09:50:35

Na, kedves blogíró, okos vagy. Az izraeli gépeket nem meglátta egy okos újságíró, és kitalált egy sztorit, hanem az izraeliek is elismerték, hogy bizony itt jártak, és bizony engedély nélkül. Kicsit tájékozódni kéne egy poszt megírása előtt! Ja, mellesleg az izraeli sajtó le is reagálta azzal, hogy aki ezzel foglalkozik, az antiszemita, zsidógyűlölő. Hát megnézném, hogy Tel-Aviv fölött magyar MiGek repkednének, akkor mit mondanának, és magyargyűlölőnek tartanák-e magukat, ha foglalkoznak vele...

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 09:52:02

"Izrael egyébként a szövetségesünk"

Ne haragudj, de KURVÁRA NEM !

Vincenzo90 2010.03.19. 09:52:39

@Rogue: Az USA nem hallgat le otthonról semmit, ez jó nagy hülyeség, a Gulfstreamek, amik meg izrael jóvoltából cikáztak itt, még földi WiFi és mobiltelefon jeleket is fognak. Engedélyt pedíg nem kértek senkitől, ahogy az az első nyilatkozatokból kiderült. Lehet, hogy utólag majd szépen kozmetikáznak, és eszükbe jut, hogy ja, tényleg adtunk engedélyt... Dehát ez ugyanaz, mint a "Nem értettünk hozzá"

nigh5 2010.03.19. 09:53:00

Majd ha magyar katonai gépek repkedhetnek az izraeli hadügyminiszer és miniszterelnök tudta nélkül Jeruzsálem utcái felett, akkor jöjjenek ezzel. S legjobb tudomásom szerint nem veszünk részt a közel-keleti háborúban a zsidók oldalán, így mitől lennénk szövetségesek, Izrael nem NATO tag. S ha a magyar légierő képtelen volt észlelni azokat a gépeket (a fő hadügyér nem is tudott róluk), amiket Pista bácsi is látott Vecsés felett, akkor meg minek van a sok tábornok. S minek vettük istentelen drágán Grippeneket, ha nem lőtték le az felségjel nélkül grasszáló gépeket.

ÁkiBáki (törölt) 2010.03.19. 09:53:11

@Rogue: Nincs is ezzel semmi gond, csak ne a MN.-ből kelljen megtudni, hanem a HM. adjon ki egy közleményt, s máris ki van húzva a méregfog.
Képzeld el estére a sok idióta milyen új összeesküvés elméletet fog gyártani.
Ez a Szekeres arra nem képes, hogy egy lovaskocsit vezessen, nem egy minisztériumot.

Mitya Ivanov 2010.03.19. 09:53:24

ezek a repülőgépek megnézték, hogy valóban sikerült-e meggyilkolni azt a szír pénváltót.
én ilyen sztorit hallottam a buszon
meg olyat is, hogy azért jártak itt ezek az izraeili repülők, és azért adtak nekik engedélyt berepülésre, hogy ezzel is muníciót adjanak a Jobbiknak, amelyik így erősödik mert vannak bizonyos körök, akiknek az az érdeke, hogy magyarországon feszültség legyen és lehessen nácizni egy egészségeset.
Csak történt egy kis malőr, mert valaki elküldte a Jobbikos szóvivő képeit az indexnek, így kioltotta egymást a két esemény.

fourgee 2010.03.19. 09:53:38

Kedves E-one, ahhoz mit szólsz, hogy mást mond a Magyar Külügyminisztérium, mást mond az NKH, mást mond Izrael budapesti nagykövete és mást mond az Izraeli külügyminisztérium...

Ha egy egyszerű gyakorlat lett volna, akkor mind a négyen ezt mondták volna egyből. Miért beszéltek össze-vissza?

Gyeprefing Padrafos (törölt) 2010.03.19. 09:53:50

@ladislaus: Olyan okos vagy,hogy belőled még köztársasági elnök lesz!!!

Sátán meg a Jocó 2010.03.19. 09:54:53

"szövetséges"

Ha berepül az országba egy nem NATO gép, és nem tud róla se a köztársasági elnök, se a miniszterelnök, se a hadügyminiszter, akkor kérdem én, mégis, ki a Jóistennek kellene tudnia erről, illetve ki az a magasságos helyzetű, hogy a fenti három jelentéktelen figurát megkerülve kiadjon ilyen engedélyt.

És legfőképpen: miért?

Vincenzo90 2010.03.19. 09:55:28

IZRAEL NEM KATONAI SZÖVETSÉGESÜNK!

Mégcsak nem is a NATO tagja, bár maga a NATO is olyan katonai szövetség, ahol tagok között is lehet konfliktus, sőt, abba a többi NATO tagállam NEM SZÓLHAT BELE. Magyarán ha a szlovákok, vagy románok úgy döntenének, hogy a Balatonig szlovákia van, a Tiszáig meg románia, akkor nyugodt szívvel bejönnének az országba. Csak össze ne vesszenek Miskolcon... :P

Vincenzo90 2010.03.19. 09:57:27

@Gyeprefing Padrafos: Te viszont szerencsére nagyon buta. Ennyi.

skrewdriver 2010.03.19. 09:57:43

választási kampányban izraeli kémrepülőgépek,demonstatív módon repkedtek a fejünk felett.
elég figyelmeztetésszagú.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:00:23

@Sátán meg a Jocó: hat valoszinuleg nem az egysegsugaru allampolgaroknak kell tudni az ilyesmirol, az tutikurvaelet...

Vincenzo90 2010.03.19. 10:00:56

@az igazi Sipi: Izrael katonai szempontból totál semleges fél, tehát akár támadásnak is lehetne venni, hogy itt kémkednek. De ki üzenjen hadat, nézz már körül, milyen karvalyok vannak mindenfelé felsőbb körökben. Az anyukámnak én sem üzennék hadat. Arról nem is beszélve, hogy normális, épeszű ember nem ezt a kérdést tette volna föl, hanem azt, hogy Sólyom Lacika mért nem kopogtat AZONNAL az izraeli nagykövetnél, és követel magyarázatot, mégpedíg otromba hangnemben.(persze csak amennyire a diplomácia megengedi)

eszkep 2010.03.19. 10:01:16

Azlért a blog írója sem a titánlépzőn okosodott...

"Izrael egyébként a szövetségesünk"

Vajon milyen szövetségre gondolhat a t. blogger. Ha katonai szövetségre, kicsit meglep a dolog, mert Izrael nem NATO tag. (Mondjuk, ha tudná a blogger a rövidítés jelentését, talán nem kompromitálta volna magát ezzel a "szövetségesünk" dumával.

"... Ilyen esetben jó okuk is van rá, hogy ne mondják el, mit csináltak."

Magyarország szuverén EU tagország, tökmindegy az indok, NINCS EGYETLEN katonai szövetségesünknek SEM "jó oka", hogy ne tájékoztassák a Magyar ILLETÉKES Hatóságokat (az "ileltékes" nem véletlenül van kiemelve...)

"De könyörgöm, ha el akarnák dugni magukat, mégse két szemmagasságban elhúzó repülővel próbálkoznának..."

Nyilvánvalóan, hisz a láthatóság bizonyosan cél volt (Így választások előtt egy hónappal). Érdekes egyébként, hogy a magyar Gripenek nem járnak "gyakorlatozni" Teal Aviv nemzetközi repülőterére "gyakorlatozni"...

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 10:01:52

@az igazi Sipi: A mi szövetségi rendszerünk a Nato. Izrael Nato tag? Nem.
Hülye vagy ? Igen.

krampam 2010.03.19. 10:03:48

Te vagy a hülye, E-one!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:04:17

@Vincenzo90: szerinted ez a normalis hozzaallas a vilaghoz?
mindenhol ellenseget es gonoszt latni es folyamatosan osszefeknyomozni a kisgatyodat a zsidok miatt?

igy is, ugy is meghalsz elobb, v. utobb.
ha vegig be vagy szarva eletedben a zsidok miatt akkor is, ha le sem szarod oket, akkor is.

a kulonbseg az eleted minosegeben lesz mindossze....

nem a zsidok eleteben es nem izrael allam leteben.

Victoorius · http://www.konzolcenter.hu 2010.03.19. 10:04:37

Ha engedély adtunk a berepülésre, akkor nem értem, mi ez a felháborodás!

Peppone Botazzi 2010.03.19. 10:04:44

Na egy blogger megint elmondja hogy mindenki hülye de ő tudja az igazságot.
Ez kurvára nem csapatszállító gép. Mindenki tudja hogy mire használják. Valami oka csak van hogy mégis ezzel jöttek. Biztos nem azért mert nem volt más szabad gép...
Amúgy meg, az a duma, hogy ha kémkedni akarnának nem ezzel tennék. Nos akkor mire vásárolt az izraeli légierő ilyen gépet, csak úgy hobbiból? Csak használják valamire...

2lkedő 2010.03.19. 10:05:52

Én csak azt nem értem, hogy a Magyar Gárda vagy a Csendőrség miért nem lőtte le őket? Ez lett volna a dolguk.
Remélem, hadat üzenünk Izraelnek!

eszkep 2010.03.19. 10:05:59

@Gyeprefing Padrafos:
"Még szerencse,hogy Sólyom elvtárs 200 tő tubarózsára hivatkozva sok-sok fideszes "civilszervezet" támogatásával megakadályozta a tubesi radar állomás felépítését."

Sok MSZP-s politikus is ellenezte a megépítését, mint az közismert.

"Így mostmár szabadon jöhetnek ápr.11.-én az izr.kémrepülők és zsidóhordák szavazni a fideszre!"
- A tubesi radar a NATO-nak kell, a szerbiai légtér ellenőrzésére, mint az közismert.
- A magyar légteret "elvilveg" képes ellenőrizni a Honvédség, mint az közismert.
- Az izraeli kettős állampolgároknak nem a FIDESZ szokot charter-járatokat szervezni, ugyanis nem rájuk szavaznak az említtt emberkék, mint az közismert.

Nem kell ám minden hülyének kommenteket irogatnia!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:06:09

@William w.: latom, kurvara nem megy jo edes anyad nyelvenek eretelmezese..

megkerdezem megegyszer, tagoltan.

iz-ra-el al-lam az el-len-se-gunk? van had-u-ze-net a ket al-lam ko zott?

felhivnam szives figyelmedet, hogy a TE egyenoi mentalis problemaid, mint paranoia, antiszemitizmus, stb nem szamitanak az allam hivatalos allaspontjanak.

Illés Béla 2010.03.19. 10:06:12

@Mindfield: Miért is?...egy kémrepülő fejében atomot nekünk?...persze,szerinted...ehh.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 10:08:47

@az igazi Sipi: "mindenhol ellenseget es gonoszt latni es folyamatosan osszefeknyomozni a kisgatyodat a zsidok miatt?"

Ne legyél már ekkora ANTISZEMITA ! Nem az lényeg, hogy zsidó. Lehetett volna maláj is vagy üzbég.

Volt-e engedély? Miért nem tudtak róla a felsőbb politikai vezetők? Miért ellentétes nyilatkozatokat adtak ki?

Képes -e a magyar honvédség megvédeni /ellenőrizni a légteret.

Ezek a kérdések. Zsidózz máshol NÁCI ;)

Illés Béla 2010.03.19. 10:10:06

@másikpista: Ezen gondolkodtam én is,mert tudtommal nem az.

eszkep 2010.03.19. 10:11:09

@Mindfield: Elvileg nem tehetik, mert NATO tagok vagyunk, és egy NATO tagországot ért támadásra (amenyniben NEM NATO tag az egresszor) a szövetség tagjainak reagálniuk kell.

2lkedő 2010.03.19. 10:11:42

Ja, amúgy engem az még jobban érdekelne, vajon hány olyan kémrepülőgép szokott errefelé repkedni, ami nem mutatja így meg magát?
Fogadni mernék, hogy sokkal több, mint most ez a két izraeli gép. És az is valószínű, hogy azok nem izraeliek - de hát abból nem lesz hír, ha nincs ok egy jóízűt zsidózni.

bertie.wooster 2010.03.19. 10:12:37

@Peppone Botazzi elvtárs: Amúgy meg, az a duma, hogy ha kémkedni akarnának nem ezzel tennék.

De ezzel tennék. Csak nem ilyen alacsonyan repülnének.

Sátán meg a Jocó 2010.03.19. 10:14:43

@az igazi Sipi: lehet, akkor felejtsük el a miértet. :)
De mi a helyzet az eggyel előbbi kérdésemmel?

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 10:16:02

@Gyeprefing Padrafos:
1. Sólyom mondjon le.
2. Szekeres mondjon le.
3.A magyar légierő teljes vezetése mondjon le.
Amúgy a pécsi fidesz az elkövetkezendő fidesz kormánynak lőtt hatalmas öngólt,
kiváncsi leszek hogy mászik ki a a slamasztikából a NATO szempontjából az új kormány..

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 10:17:19

@bertie.wooster:
Te tudod, meddig voltak ezek a gépek a magyar légtérben MIELŐTT megcsinálták a dupla flikk-flakkot Ferihegy fölött?
Mert etrről senki nem beszél...

pg2 2010.03.19. 10:17:46

Nyilván sokaknak elkerülte a figyelmét, hogy a berepülés nem titokban, a magyar hatóságok tudta nélkül történt, ahhoz a megfelelő engedélyek megvoltak. A probléma a kommunikációval van, az adminisztráció nem készült föl arra, hogy bárki kérdezni fog, és akkor mit kell válaszolni...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:17:59

@William w.: akkor mi a velemenyed a muholdakrol? azokoat nem kellene lelovoldozni? mondjuk az orosz muholdakat. meg az amerikait. kinait. indiait. stb...

azok ugyanis valoban kemtevekenyseget vegeznek, nem ugy, mint a tegnap itt jart ket gep.

de hazudozz nyugodtan:-)

a kerdes tovabbra is all:

van ervenyes haduzenet a magyar es az izraeli allam kozott? ellenseges gepek repultek be tegnap a legterunkbe?

Cooper82 2010.03.19. 10:21:25

Az a nevetséges, hogy ezek még engedélyt is kérhetnek arra, hogy kémrepülőgépeket küldjenek az országba és meg is kapják.
Ez most kiderült. Hány olyan alkalom lehetett, amikor senki nem tudott róla semmit.

bertie.wooster 2010.03.19. 10:22:08

@gonosztojás: Ki a f@szt érdekel. Féljen az akinek van oka.:)

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 10:22:14

@az igazi Sipi:
Én érthetően leírtam a kérdéseimet, amik felmerültek bennem.

A fasiszta-antifasiszta játékotokban Sipike nem fogok részt venni .

Szóval keress magadnak a szintedhez méltó gyűlölködő faszt, te beteg köcsög ! Szia! ;)

nikon 2010.03.19. 10:22:21

Hinnye, kedves blogíró, de nagyon benfentesen törleszkedős lett ez!

Hadd legyek mán olyan rátarti hetyke öntudatos magyar legény, hogy ne hajoljak be automatikusan, ha az izraeli "illetékes" (nagykövet) aztat nyilatkozza, hogy "rutin feladat volt!" Wazz, ez azt jelenti, hogy ezek szerint már akár csukott szemmel is elröpködnek itt felettünk.
Ekkora birkaság van, hogy kushadni kell a népnek, ha valakik, akiknek világszerte nem túl jó a sajtójuk 2 db kémrepülővel gyakorlatoznak felettünk?

Ez nem a légtér, nem az atombomba, meg nem a zsidózás témája: tartsa már annyira civilizált embernek a népet az összes, nemzetközi szinten balek "főhajjakend", hogy előre, kulturáltan, tárgyszerűen odaböffentik a népnek, hogy baszki, itt tervszerűen, államközi egyezménnyel - vagy mifene-, egy ilyen lesz.
Oszt azt nyilatkozta-e már valaki, hogy nem is volt bekapcsolva a sok műszeren az ON gomb, hanem csak mindenki bámult ki az ablakon a tájba gyönyörködve?
Wazz, ez egy nagyon ostoba, és ostobán tematizáló poszt volt!

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 10:22:37

@az igazi Sipi:
nem valószínű hogy az izraeli hadsereg az AWACS-nak megfeleő kapacitású iszonyatos árú kiképző repülőgépeket használna..

kistopp 2010.03.19. 10:23:12

Ennek a hírnek egyetlen lényege van. Az, hogy milyen rend van a légierőnél.A tegnap esti híradóba elhangzott, hogy különben is, lehet, hogy nem is két repülő volt, hanem csak egy. Na mármost, berepültek Ferihegyig, az ügybuzgó újságíró, még számot is látott rajta.Ferihegy, azóta gondolkodik azon, hogy 1 vagy két engedély nélküli gépet láttak?Mintha rendet kéne tenni. Mert legközelebb, úgy jön repülő, hogy észre se vesszük (bárhonnan) de azért nem veszzük észre mert már nem vagyunk.

bertie.wooster 2010.03.19. 10:23:27

@nikon: Népszavazást nem akarnál előtte??

Cooper82 2010.03.19. 10:24:12

az igazi Sipi: miért szerinted, ha nincs háború két ország között akkor a kémeik akkor röpködhetnek a másik fölött amikor úri kedvük úgy tartja?? Szerinted igen, meg a magyar kormány szerint is, akik asszisztáltak ehhez.

IGe · http://vilagnezet.blog.hu/ 2010.03.19. 10:24:20

E-one: A dolog messze nem ilyen egyszerű, hiszen a spórolás nemzeti hagyomány és szóbeszéd annál a népcsoportnál, amelyről itt szó van. Magasra felrepülni és titokban, erősebb műszerekkel, sokkal-de sokkal drágább mulatság. Szerintem kipróbálták, mennyire is hülyék a magyarok. (ja és lehet, hogy ez megy már évek óta, csak nem tudjuk)Egy berepülési engedélyt megkérni némi papírmunka és még lehet, hogy pénzükbe sem került, vagy nagyon kevésbe.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 10:25:33

@az igazi Sipi:
Egy bizonyos katonai tömb szigorú rendszerének része lettünk.
Ugye nem gondolod hogy ezt a malőrt egy nem a szervezethez tartozó állam felderíítő gépeivel kapcsolatban a NATO szó nélkül lenyeli?

1001kismalac 2010.03.19. 10:25:52

Valaki v. valami onnan katona(i), h egyértelmű jelzése van ami a civilektől megkülönbözteti. Egyébként csak kém, partizán stb. Semmiféle katonai egyezmény nem vonatkozik rá. Azt meg aztán végképp sosem hallottam ezidáig, h egy országba beengednek (netán meghívnak) egy kémet, teljes felszereléssel, "ugyan már nézz szét egy kicsit nálunk, változott-é valami mióta utoljára itt jártál?"

2010.03.19. 10:26:24

Hogy hörögtek a libsibibsik, amikor Vona megemlítette az iráni forradalmi gárdát. Bezzeg az itt repkedő izraeli kémrepülők teljesen rendben vannak.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:26:59

@gonosztojás: es szerinted azt a szemelyzetet, akik ezt a gepet repulik majd min fogjak treningezni?

fokker dr1-en?

meg mindig nem latom be, hogy mi a gond azzal, hogyha egy barati orszag gepe a megfelelo repulesi engedelyek birtokaban, fegyverzet nelkul berepul a magyar legterbe...

AgentUngur 2010.03.19. 10:27:13

Ezt hol hallottad, hogy Izrael a szövetségesünk? Tévedés. Nem az.

ÁkiBáki (törölt) 2010.03.19. 10:27:52

Ajvé, az oroszok a spájzban, a zsidók a padláson, a nappalit még tartja valaki?

bertie.wooster 2010.03.19. 10:28:21

@az igazi Sipi: Az a bajuk, hogy bár Magyarországnak Izrael baráti ország, nekik nem.

másikpista 2010.03.19. 10:29:45

Kíváncsi lennék arra az engedélyre amit a közlekedési hatóság állított ki ha igaz. Gondolom ilyesmiről szólhat: "két hobbirepülőgép üzleti úton érinti Magyarország légterét"

ulloiut · http://orulunkvincent.blog.hu/ 2010.03.19. 10:30:04

eszkep 2010.03.19. 10:01:16

"Azlért a blog írója sem a titánlépzőn okosodott...

(Mondjuk, ha tudná a blogger a rövidítés jelentését, talán nem kompromitálta volna magát ezzel a "szövetségesünk" dumával."

Tény, hogy Izrael nem szövetséges és nem NATO-tag, de hogy ez a szervezet nevéből következne, azt csak olyasvalaki állíthatja, akinek nyilvánvalóan fogalma sincs, hogy pl. Törökország és Görögország is NATO-tag. Aki pedig ezt nem tudja, az ne minősítse mások műveltségét.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 10:30:08

@az igazi Sipi:
NEM BARÁTI ORSZÁG! NATO tagok vagyunk, baráti országok a Varsó Szerződésben léteztek utoljára.Itt fegyvertársak vannak, ez nem operettszövetség.
Ezek a gépek egy repülőtipus átalakított változatai.Már mint fedélzetileg.A pilótafülke ugyan az mint a polgári változaton.
A fedélzeti kémelektronikával meg talán mégse egy NATO ország felett kéne tréningezni nem?

pandras11 2010.03.19. 10:30:14

Hol volt a sok milliárdos grippe légierő? Vagy mégis tudtak róla az elvtársak, vagy csak a dohány utcában?

kzoltana 2010.03.19. 10:31:02

"A zsidóság ügyében pedig az önérdekvédő hatalmi gyakorlatban, mely előbb a kommunizmussal, majd – csaknem ugyanazoknál – a féktelen kapitalizmussal való azonosulással járt. Vallástalan világukban a nyilasok az „osztályharc” szocialista válfaját vívták a „zsidó tőke” ellen. A magyar parasztság zöme számára a zsidóság a boltost jelentette – s ez nem volt világnézeti vagy faji kérdés. Ahogy a mai posztkommunista magyarság számára sincs faji kérdés, viszont létezik egy – származástól függetlenül – minden bizalmat elvesztett, leszerepelt társaság. Az is tény, hogy a magyar zsidóság többsége – honfitársai többségével szemben, és nyilván történelmi okokból – a kommunizmussal szövetkezett." - Tőkéczki László.
www.nagyitas.hu/common/main.php?pgid=cikk&cikk_id=782

labi 2010.03.19. 10:31:26

Vajon mit tudna ez a két gép kideríteni, ami műhold + pár turistavizum kombóval sokkal olcsóbban és problémamentesebben kideríthető? :)

krampam 2010.03.19. 10:31:35

@2lkedő: milyenek szoktak még itt repkedni szerinted? csak kíváncsi vagyok...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:34:06

@gonosztojás: de
barati orszag. meg szlovakia is barati orszag. meg romania is. nem barati pl eszak-korea.

es ez attol fuggetlen, hogy itt el egy bizonyos szamu szocio- es pszichopata, akik az alapjan jelolik ki a sajat kis privat ellensegeiket, hogy eppen mit diktal a mentalis zavaruk.

Fekete Dália 2010.03.19. 10:37:08

Nem szép dolog ide berepülgetni és közben kémkedni, ha meg gyakorlatozni akar, tegye meg a saját területén.
Nem kellenek ide a dubai-hoz hasonló moszad ügyek.

A paraniáról meg annyit, hogy egyik rokonom esküvőre volt hivatalos hozzájuk, a gépről leszállva lekapcsolták és többórán keresztül hallgatták ki a moszad tiszjei, többször ugyanazt a kérdéssort feltéve, aztán beengedték az országukba.
Történt ez egy magyar fiatal nőnemű beutazóval.
Akkor ki is a paranoiás és ki keres állandóan ellenséget a másikban?

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 10:38:18

@az igazi Sipi:
Kémrepülő jöhet? Tank is? 2-3 hadosztály? Az még belefér?

Vagy az már pofátlanság lenne?
Nato meg hobby szövetség? Annyira nem érdekli a szövetségen kívüli országok katonai tevékenysége?

Miről beszélsz te?

kogito 2010.03.19. 10:39:40

@az igazi Sipi: neked baráti ország ?
Legyen inkább a hazád, és nem akkor nem lesznek "szocio-és pszichopata" honfitársaid !

Ami történt -és valszeg nem egyszeri az alkalom - az Morvai igazát bizonyítja :
ha nem teszünk ellene, akkor a palesztinok sorsára jutunk.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 10:40:50

@az igazi Sipi:
te sík hülye vagy bazze...
Mi köze ennek a dolognak ahhoz hogy ki utálja a zsidókat meg ki nem?
felfogtad hogy egy olyan katonai tömb tagja vagyunk ahol nem divat a szájracsók a katonai vezetők között?

gaga 2010.03.19. 10:41:17

Itt az az érdekes, hogy az izraeliek magától értetődő természetességgel használják katonai célokra a magyar légteret, úgy, hogy a magyar szervek nem is akarnak tudni róla. Ha hazudnak az nagy baj, ha tényleg nem tudnak róla, az még nagyobb. Én csak azt nem tudom, hogy a blogger dollárban, vagy sékelben veszi-e fel a zsét, azért, hogy még ő is megpróbál minket hülyének nézni. Nem megy.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.19. 10:42:20

@bertie.wooster: @az igazi Sipi:

Baráti ország? Megható ez a hatvanas éveket idéző terminológia... Baráti országok nincsenek. Szövetséges országok vannak és semlegesek. Hadiállapot esetén pedig akadnak ellenségek is... Izrael a nemzetközi jog (tehát nem a kuruc.info) szerint pont annyira tekinthető a szövetségesünknek, mint például Jemen, vagy Kiribati. Vagy a kedvetekért Irán. A légterünk védelme pedig nem csak hazafias buzgóság kell legyen, hanem szövetségesi kötelesség.

Az pedig ordas nagy hazugság, hogy egy katonai gép berepülése esetén a nemzeti légiközlekedési kispöcskftnek kell kiadni a szükséges engedélyeket! Erről csupán miniszteri hatáskörben sem lehetne dönteni NATO jóváhagyás nélkül...

(Aki pedig egy kicsit is tájékozottabb a témában, pontosan tudja, hogy az Izraeli Légierő gépei Törökország légterében szoktak gyakorlatozni, ugyanis a két ország egyenlőre stratégiai partner, még ha néha meleg is a pite...)

Muad\\\'Dib 2010.03.19. 10:43:12

@az igazi Sipi:
Láthatóan a pszichopata te vagy itt. Lehet a te szemléleted szerint baráti ország az, ahol nem engedélyezik egy magyarnak a saját anyanyelven megemlékezést (Szlovákia), a saját anyanyelvű imádságot (Románia), de ez a te bajod. Ez nem barátság kérdése, hanem gyávaságé, lévén ők közel vannak, te szívesen nyalod a seggüket, mert félsz tőlük. Észak-Korea egy brutális diktatúra, viszont vajmi kevés köze van a magyarokhoz, így javaslom, vesződjön velük, aki akar, és a környéken van. Ebben a kontextusban felhozni őket körülbelül annyira röhejes, mint amikor hadat üzentünk az USA-nak, vagy amikor aktívan bohóckodunk Afganisztánban.

Tájfájter 2010.03.19. 10:43:16

Nekem az tetszik, hogy mindenki milyen okos, és rögtön azt hiszi, hogy ez a két repülő a magyarokra kiváncsi, és teljesen úgy beszél Izraelről, mintha az szomszédos ország lenne. Közben elrepültek még jópár ország felett, itt éppen csak megfordultak:-)

Amikor a Normandiai partraszállás volt, előtte ott is voltak próbarepülések az ejtőernyősöknek, hogy a gépek milyen hatótávolságba tudnak elérni.
Így az a konspirációs elmélet látszik igazolódni, hogy ez egy próbarepülés volt egy későbbi iráni akció ellen... és ehhez hozzájárult jópár európai ország, legalábbis a főpróbához odaadták a légterüket.

másikpista 2010.03.19. 10:44:06

Szomorú látni hogy egyes blogozók milyen könnyedén rántanának bele minket az arab-izraeli testvérháború örvényébe. Magyarországnak ettől NAGYON TÁVOL kell tartania magát, csak hátrányunk származhat a semlegesség feladásából, előnyünk nem. Éppen ezért nagy hiba eltűrni az izraeli katonai jelenlétet, még szimbólikus értelemben is (az eset több volt mint szimbolikus)

ZX 2010.03.19. 10:44:15

Ne legyetek marhák. Ha nektek van egy olyan eszközötök amivel több száz kilométerről lehallgattok bármit és bárkit, akkor ti bekoptok az illetőhöz, hogy helló jöttünk kémkedni.
Felségjel meg szép, hogy nincs rajta, valószínű nem írják rá nagy betűkkel, hogy EZ EGY KÉMREPÜLŐ VAZZE!

baliquez 2010.03.19. 10:44:29

@1001kismalac: Ezek civil lajstromjelű kémrepülőgépek, és erős a gyanúm hogy nem az izraeli légierőnél használt jelükre kérték a repülési engedélyt hanem a civilre. Azért nem lőtték le mert civil repülési engedélye volt. A Gulfstream modellek amúgy más kiépítésben népszerű magán- és céges repcsik.

Dzsavela Ben Hur, magyarországi zsidajnagykövet naccságos asszony reakciója az igazán érdekes, hogyaszongya: a Magyar Nemzet Izrael-ellenessége miatt lett ebből cikk.
Egy felelős magyar kormány már ezért a kijelentésért hazaküldené a homokra.

Plusz kemény szavak ezek egy olyan állam képviselőjétől amit a világon még Észak-Koreánál meg Iránnál is veszélyesebbnek tartanak biztonságpolitikailag és permanens népirtást folytatnak, az apartheid-poltikájukról nem is beszélve.

Ha mindent lecsupaszítunk akkor ennek a két kémrepülőnekaz idezavarása konkrétan katonai fenyegetés volt Magyarország számára, Izrael max semleges ország, de nem katonai szövetségesünk. Függetlenül attól hogy nemrég pl. Mig-29 -eseket kiadtunk nekik kölcsönbe (jó pénzért, igaz Szekeres elvtárs?), hogy tanulmányozzák a technológiát.

A zsidó terrorállam szerint Magyarország nem független hanem az ő gyarmatuk vagyunk. Innen üzenem hogy azt hamarosan mi, Magyarország népe eldöntjük hogy kiszavazzuk-e a kormányzóikat a fejünk fölül vagy inkább megvárjuk míg itt is ellenőrző pontokat létesítenek a közutakon és ugyanúgy nyomorban tartanak minket mint a palesztinokat a saját hazájukban.

Dervenkál Egon 2010.03.19. 10:44:53

A hírek szerint az az NKH engedélyezte(?) KÜM tudomás mellett a berepülést, amely nemrég bevezetette a műszaki vizsgán az eredetiségvizsgálatot, aztán amikor a rendszert szállító Eclipse megbukott, gyorsan vissza lett csinálva az autósok érdekeire való hivatkozással. Szerintem az NKH azt se tudja melyik keze lóg a bilibe. Itt mindenki vizsgálatot folytat, ahelyett, hogy választ kérne (kurvára egyértelműt) az NKH-tól, a KÜM-től és a HM-től. Ha ezekből nem derül ki egyértelműen, hogy mi volt ez, akkor nagyon komoly seggberúgást mindegyiknek (úgyse lesz ilyen).
Az izraeli nagykövet nagyon kedves volt, amikor azt mondta, hogy szimpla rutinfeladatot hajtottak végre a gépeik. És ezt mindenki le is hozta. De mi a tököm az a rutinfeladatat? Ezt mi a hányásért nem kérdezte meg senki. A Magyar Nemzet sem.

Az konspiráicós halmazhoz pedig:

- A fideszt izrael pénzeli
- A Jobbikot a KGB pénzeli
- Az MSZP-t a nemzetközi nagytőke, meg a BKV pénzel(te)
- Az LMP-t egy amerikai ingatlanos pénzeli

Van ebben az országban valami nagyon értékes. Szerintem kezdjünk el ásni. :D

hátsó szándék 2010.03.19. 10:44:59

Gondolom, azt senki nem gondolja komolyan, hogy ha tényleg le akartak volna hallgatni valakit, vagy felvételeket csinálni, azt ne tudták volna megtenni észrevétlenül.

Nem hiszem, hogy Mo. ellen irányult volna a dolog, és bizonyára volt engedélyük is. Többek közt pl. azért, mert NATO-érdek, hogy egy tagállam védje a saját légterét, és ne grasszálhassanak benne nem tagállami gépek. És kb. Baja magasságában kiderült volna, ha engedély nélkül bejönnek, de nem csak Bp.-n, hanem Nápolyban és Brüsszelben is tudtak volna róla, a mi radarjaink nélkül is.

Szerintem inkább arról lehet szó, hogy valamilyen más feladatra gyakoroltak, és mi természetesen, szolgai módon, mint mindig, feltételek nélkül az első felkérésre engedélyt adtunk rá.

1001kismalac 2010.03.19. 10:45:37

hoztak 20-20 doboz mdf-s jobbikos kopogtató cédulát, s azt nem lehet 10.000 magasről ledobni mert a gyurcsány kertje helyett az orbán kertjében landol véletlenül.
Egyebként + ha hivatalos + engedélyezett + minden, mi a francért hiányzott a felségjel, esetleg sűrűn cserélgetik?

bertie.wooster 2010.03.19. 10:46:42

@Tájfájter: Ja. Keresem a neten, de eddig még nem találtam román, görög vagy török tiltakozásokat. Tiszta vicc ez az egész. Egyesek nemzetközi viszonylatban qrvára nagyra tartják ezt az országot.

Nem tudom mi a tökömre lettek volna kíváncsiak, Vona reggeli merevedésére, vagy mire?

Veder1 2010.03.19. 10:47:20

Csak halkan kérdezem, ahhoz hogy ide jöjjenek, nem kellett átrepülniük néhány másik szuverén országon is? Erről van valami hír?

Janiszta · http://www.ejatekok.com/ 2010.03.19. 10:47:53

Nem lehet, hogy ezek holografáltak fel sok kis hkeresztett Szegeden a Fideszes és Jobbikos plakátra??? :D

Muad\\\'Dib 2010.03.19. 10:47:53

@Tájfájter:
Történetesen engem az sem boldogít, ha Irán, vagy Oroszország ellen kémkednek. Az hiányzik még, hogy néhány elmeroggyant itt is robbantgasson, mert segítünk. Ők főzték maguknak, oldják meg egyedül, irtsák ki egymást leszarom. Elég nekem naponta megsiratni a holokauszt (TM) áldozatait, nem kell még a háborúikhoz is asszisztálnom.

Fekete Dália 2010.03.19. 10:48:16

@Dervenkál Egon:
Van itt valami, de nem a föld alatt, egy célszemély, igazad van ,vagyis nem egy, hanem egy egész család:D

Cooper82 2010.03.19. 10:48:45

Egyesek miért tartják amúgy ezt normálisnak, hogy kémrepülők berepülnek az országba és a céljukról, a berepülés valódi okáról senki, még a magyar vezetés se tud semmit, csak simán kiadják az engedélyt, ha egyáltalán kiadták. Mert az is lehet, hogy csak mondják, hogy kiadták, hogy ne legyen belőle nagyobb botrány. Utólag biztos megkapták az engedélyt, mert lebuktak, hogy itt jártak.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 10:50:01

Lehet hogy lekáderezték az 1db guantanamói foglyunkat.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:50:38

neha ugy gondolom, valoban igaza van anyamnak amikor azt mondja, hogy amiota nincs haboru a sok barom ahelyett hogy egymast halomra lone hulye ideologiak miatt, inkabb elnek kozottunk es mergezzik az eletunket a gyuloletukkel...

ZX 2010.03.19. 10:50:57

@baliquez: Palesztinok a saját hazájukban? Áhháháhhá Miről beszélsz?

kekegsm 2010.03.19. 10:51:21

Szerintetek az izraeli légierő feltűnés nélkül ideküld többezer kilométerre 2 gépet, hogy lehallgassák a hülyevona telefonját?

Az esetleg senkinek nem jut eszébe, hogy esetleg:
1. A Magyar Légierővel gyakorlatoznak?
2. A NATO-val gyakorlatoznak?
3. Hogy esetleg mentek valahová (pl nagyszervíz, stb) és közben átrepültek egyszerűen felettünk? és csak a légiirányítók vezették őket át Ferihegy közeli fordulóponton, mert ugye vannak kijelölt légifolyosók?

Arra is gondoljatok egydimenziósok, hogy ennek a két gépnek át kellett repülnie jópár országon, hogy ideérjenek. Senki nem vette észre őket?

Naponta tucat idegen katonai repülőgép is átrepül felettünk, vagy gyakorlatozik a Magyar Légierő beleegyezésével/részvételével, az nem fáj? Csak ha izraeli?

Én a német gépeket lőném inkább le, Lufthansával kezdve (nácik), oroszokat (kommunisták), Kínai/japán/thaiföldi (sárgák), ausztrál (szar a sörük), izlandi (hideg ország), mexikói (utálom a szappanoperáikat), pandorai (kékek), és a magyar gépeket is lelőném, mert komolyan mondom hogy a leggagyibb nemzet a magyar, ha ilyen baromságokat bírnak hozzászólni, mint itt pár tanulatlan állat.

flimo13 2010.03.19. 10:51:39

Azért az nagyon fáj, hogy egyesek már a légierőnk képességeit kérik számon. Baszomalásan, nem szállnak fel a Gripenek minden egyes, a polgári légiirányítás alá tartozó gépet ellenőrizni. Az meg nem jelezte, hogy azonosítatlan vagy útvonalról letért gép lenne a légtérben (és ez nem Tubesen múlt, de ettől függetlenül balfaszság volt nem megépíteni), így nem volt ok emelni a készültségi gépeket.

Amúgy a magyar vadászgépeket emelését tudtommal az avianoi NATO bázisról irányítják, tehát biztos, hogy a gépek útvonalengedélye rendben volt.

Az más kérdés, hogy mire kaptak engedélyt, és betartották-e az abban foglaltakat. Lehetett kiképzési feladat, erre utal a távolság és a párban repülés. Demonstratív célt kizárnám, csak a véletlenen múlt, hogy kiszúrták őket. Ha le is kapja egy spotter, kérdés, hogy felismeri-e, és ha felismeri tud vagy akar-e megfelelő publicitást adni a felfedezésének. Meg amúgy mi értelme lett volna? Jobbik erősítése? Kétlem.

A kiképzési repülés mellett még az is lehet, hogy a magyar hatóságok kérték fel őket, hogy segítsenek valamilyen - például külföldi kémek elleni - nyomozásban.

Amúgy azt hiszem indexen olvastam, hogy valami németes nevű "szakértő" lenyilatkozta, hogy ha kémkedni akarnak, akkor U2-est küldenek. Innét is csókoltatom a kedves szakértő urat, aki egy elavult vizuális felderítőt elektronikai felderítőhöz hasonlít.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 10:52:37

Szerintem ebben az országban nagyobb a zsidógyűlölet mint Gázában,ezért nem értem mi a fenén csodálkoznak a kommentelők?

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 10:53:07

@az igazi Sipi: Itt csak te gyűlölködsz. De azt élvezettel teszed. Valószínüleg, mert unalmas az életed, vagy mert ekkora nyomorék vagy.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:54:46

@gonosztojás: mert nap mint nap repulnek be mindenfele katonai gepek az orszag legterebe neha a kornyezo, neha a tavolabbi allamokbol.

valahogy megsincs naponta copssznemzeti gatyabaszaras amerikai, osztrak, nemet, szlovak, roman gepekbol.
csak az izraeliekbol.

Muad\\\'Dib 2010.03.19. 10:55:43

@Gempacsöki Boborján:
Igen, ez lehet az oka, hogy a legtöbb jelentés szerint Magyarország a második legnépszerűbb hely az izraeli ingatlan befektető cégeknek. Végül is te is ott fektetsz be lóvét, ahol biztos elveszik jövő héten, amit építettél a csúnyafasiszták...

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 10:56:05

A lőjjük le kommenten egy hétig röhögni fogok minimum és most elképzelem hogy ha lelőnénk az a világ egyik legerősebb hadseregének a gépét mi lenne.Lehet találgatni.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:56:48

@William w.: figyelj mar, skot rebellis - akinek annyit nem er a neve hogy azt hasznalja es kenytelen egy idealizalt amerikai filmhos nevet hasznalni...

te egyszer mar elkoszontel, nem?
ennyit er a szavad?

mondjuk mit varjon az ember egy antiszemitatol:-)

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 10:57:44

@Muad\\\'Dib: Nekem sosem volt bajom a zsidókkal,volt zsidó főnököm nem is egy és mindig kurva jól fizettek és normálisak voltak.Mellesleg jó kereskedők is és legalább dolgoznak,nem úgy mint a bodzaszedő népség.

Muad\\\'Dib 2010.03.19. 10:57:55

@az igazi Sipi:
"valahogy megsincs naponta copssznemzeti gatyabaszaras amerikai, osztrak, nemet, szlovak, roman gepekbol.
csak az izraeliekbol."
Mert az arab terrorista aligha fogja felrobbantani magát azért, mert asszisztálok az osztrákok/németek/szlovákok háborúihoz. Az USA meg sokkal nyilvánvalóbb célpontokat kínál, mint Magyarország. Amihez nincs közünk, abból hagyjanak is ki minket.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 10:58:36

@Muad\\\'Dib: igen, barati orszag.

mint mondottam volt, a sajat mentalis betegsegeiteket ne akarjatok a magyar allam allaspontjakent definialni.

bucek 2010.03.19. 10:58:39

Izrael haditechnikája kb.200 évvel fejlettebb a mienknél és nem kell nekik Vecsésig repülni mert már a Fekete-tenger fölül is hallják,hogy mit beszél Gizi néni a mobilján az Orczy téren.Az persze egy másik történet,hogy mit kerestek itt de ez a nagy kémkedés elmélet egy kicsit már paranoia.Amúgy azt 25 helyen leírták,hogy a NLH engedélyével repültek mert ha csak úgy beröppennek akkor azért csak megnézik a Grippenek,hogy mik ezek.

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.19. 10:59:06

Már megint kurva okos vagy Iván,mint általában.Ki mondta ,hogy "el akarták dugni magukat" ? Polgári gépnek álcázva,hazudva(!) jöttek és pont,gondolom ilyen "malőr" után, bármilyen más ország gépével is ilyen megértő és szolidáris lennél.
Megint hamis megállapításokból vonsz le rossz következtetéseket.Megfűszerezve a ballib elitista felsőbbrendűség tudattal.
Önkéntes megfejtők meg áltsulis szint,az Iván ,fején találtad szöget.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.19. 10:59:11

@kekegsm:

Ha az első két pontod közül bármelyik bizonyságot nyerne, akkor nincs probléma. "Csakúgy" átrepülés viszont katonai gépek esetében nincs.

@flimo13:

Az utóbbi tényleg elképesztő volt. Az átlátszó szerecsenmosdatás mindig csak gyanúsabbá teszi a történetet...

kogito 2010.03.19. 10:59:31

@bertie.wooster:
Tök mindegy mit akartak.
Itt voltak, itt pedig nincs keresnivalójuk!
Ha éjszaka mondjuk tolvajra ébredsz a lakásodba, te arra leszel kiváncsi, hogy mit is akart elvinni, vagy rögtön rendőrért telefonálsz ( bár neked biztosan van "önvédelmi fegyvered" )?

Énszóltam 2010.03.19. 10:59:48

Á, nem kell nekünk Tubesi radar, mert kivágnának 25 fát! Felesleges egy légvédelmi radar, minek az? Jöjjön be olyan gép alacsony magasságban amilyen akar, még bombát is hozhat vagy egyéb ajándékot.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 10:59:54

@az igazi Sipi: Mi az a "baráti ország" Ez milyen jogi fogalom ?

kekegsm 2010.03.19. 11:00:03

@Muad\\\'Dib: Az arab terrorista az egy balfasz, és felrobbant az mindent, mert azok erre vannak beidegződve.

Egyedül a németekkel nem bírnak:
www.youtube.com/watch?v=OPKb3Xe18y8

stratez 2010.03.19. 11:00:12

Nem is a gépek érdekesek, hanem, ahogy a zsidó állam reagált. Először Hercules csapatszállítók voltak, aztán mikor kiderült, hogy fotók vannak, akkor közölték, hogy ezek nem kémgépek, hanem felderítők. Aki esetleg nem tudja precízen, hogy a kettő között mi a különbség, az forduljon nyugodtan Szekeres Imréhez...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:01:35

@William w.: aki nem ellenseg.
az barat. nagyon egyszeru, nem?

aki nem ellensegem, az a baratom, ha allamszinten nezzuk.

Muad\\\'Dib 2010.03.19. 11:01:40

@az igazi Sipi:
Te innen könnyen pofázol, de ha a jövő héten majd megtiltják, hogy a saját szokásaid szerint élj, akkor te fogsz a leghangosabban fasisztázni. Álszent sunyi kis patkány vagy. Ha külföldön elnyomnak, egy magyart az rendben van, ők barátok, ha neked itt megtiltanak valamit, akkor fasiszták.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 11:02:19

Lehet hogy a túl sok hologrammtagadás miatt fel kellett már deríteni errefelé a terepet.

ZX 2010.03.19. 11:03:01

@"the dragon": Az bezzeg senkinek nem szúrt szemet, mikor a CIA-s gépek több helyen leszálltak útban Guantanamóra a "hadifoglyokkal"?!

catica 2010.03.19. 11:03:15

Csupa valótlan állítást tartalmazó, hibáktól és tudatos ferdítésektől hemzsegő bércikk!!! Aláírás nélkül!
Tipikus indexes cucc, gratula grünnek!

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 11:03:28

@az igazi Sipi: Van semleges meg szövetséges állam. A "baráti" az mi?

Olyan sötét vagy te bazdmeg, hogy a negró világít a szádban.

kekegsm 2010.03.19. 11:03:59

@"the dragon": Hogyhogy nincs átrepülés. A Gulfstream gépeket Belgiumban nagyszervízelik a környéken, ha jól tudom, oda hogyan repüljenek át? izraeli-belga közös határon keresztül? Interneten letorrentezzék őket?

kogito 2010.03.19. 11:04:00

@az igazi Sipi: ugye a magyar állam bitorlóiról beszélsz ? Meg a mentálisan deformált támogatóikról ? Hiszen ezeket éppen most fogják elzavarni !

dzsi85 2010.03.19. 11:05:12

E-one egyszerű vagy mint a bot, ezt alkalomról alkalomra bizonyítod nekünk...

"...az igazságot soha nem fogjuk megtudni, ezt szögezzük is le már az elején. Ez nem kell, hogy tetsszen, de tenni ellene nem igazán lehet..."
"...jó okuk is van rá, hogy ne mondják el, mit csináltak..."

Látom magam előtt a fránya izzadtságcseppeket ahogy törölgeted miközben kierőszakolod ezeket a mondataidat...
És persze bár az igazságot sosem tudjuk meg és jó okuk van rá hogy ne is mondják el, te tudod a frankót és leszűröd a konklúziót:

"...hogy Magyarországgal milyen céljaik voltak, azt bármelyikünk teljesen konkrétan, most azonnal megválaszolhatja. Abszolúte semmilyenek..."

Felkészületlen és provokatív bejegyzés, mint mindig...

ja és egy abszolút OFF
(csak mert a cigánytéma a másik, amiben csőlátású vagy):
pont ma kaptam egy emailt a hétesi magyar néniről, akit a cigók agyonvertek... a médiában semmi hír róla természetesen. ha gondolod szívesen továbbítom a levelet neked, érdekelne egy bejegyzésed egy ilyen témában is!

OFF vége

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.19. 11:05:28

@az igazi Sipi:

Az előbb azt mondtad, hogy Észak-Korea viszont nem baráti ország. Nem baráti, tehát ellenség? Mikortól is állt be a hadiállapot? Ha "államszinten" nézzük a dolgokat, akkor jogi kifejezésekkel szokás élni. Tudod, ez definiálja a nemzetközi rendszert, nem pedig a középiskolás képzelgéseid...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:06:18

@Muad\\\'Dib: igen, majd ha itthon elnyomnak, akkor fasisztazni fogok.

egyszeruen nem hiszek a szarmazas alapjan megkulonboztetesben. szamomra nem ertekesebb egy magyar, mint egy szlovak csakis a szuletese alapjan.

mit csinaljak, te szerencsetlen? uzenjek hadat szlovakianak azert, mert vadidegen emberek nem kepesek kompromisszumokat kotni? nem kepesek megalkudni?

agyadnal vagy te, te barom?:-DDD

ZX 2010.03.19. 11:06:25

@catica: Erre valami bizonyítékod is van? Linket kérek.

Bisztő Gyalla · http://gyulszi.blog.hu 2010.03.19. 11:06:26

A Károj zsidó, mer ojan kicsi a fütyije, mint amiböl levágtak, de neki akkora az egész.

WeryWickedWitch 2010.03.19. 11:06:50

Én csak egy zeneszámot szeretnék küldeni a blog írónak (feltéve ha érti) - Bad Religion "Answer" részlet:
"don't tell me about the answer,
'cause then another one will come along soon,
I don't believe you have the answer,
I've got ideas too,
but if you've got enough naivite,
and you've got conviction,
then the answer is perfect for you"

yasodhara 2010.03.19. 11:06:52

Hat en meg azt mondom komoly panik van a pajeszosoknal.Csokken a tamogatok szama,viszont az ido is ketyeg harcolnak az epitkezesert a tiltott teruleten.S mivel az amcsik nemet mondtak,most bajban vannak,mert ok is nemet mondtak az amcsiknak utalnam a nagy haborut,de mit gondoltok iran meddig marad csendben?ez a buli nem rolunk szol ,csakhogy nalunk lehet megengedni*,h berepulnek aztan semmi komoly..lasd kikiseri oket a magyar felsegjelu repulo.cudar szituacio ez es ugysem hagyjak,h kimaradjuk,olyan nincs,h ok leboxoljak mi meg jo messze vagyunk...naiv lenne

baliquez 2010.03.19. 11:07:03

@bucek: GriPen bazmeg, nem Grippen. Még csak nem is az a baj hogy itt voltak, és esetleg egymás közti adatszinkronizálást gyakoroltak vagy más rutinfeladatot. Az a baj hogy egyből mellébeszélés volt, meg sunnyogás, meg vad sértődésvágy, meg csuklóból antiszemitázás, hogy hogyan merjük Izraelt kérdőre vonni bármiről. Kritikátlanok.

Plusz xenofób vallási rasszisták, rosszabb mint az Iszlám, utóbbinál legalább rassztól függetlenül lehet bárki muszlim, zsidóknál meg nem.

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.19. 11:07:20

@kekegsm:

És arra egy magyar polgári hatóság ad engedélyt, vagy pedig a NATO-val való egyeztetés után történik? Kérdésem költői.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:08:08

@kogito: fogjak a faszt..

ugyanazok fognak a helyukre lepnbi, csak mas ruhat fognak viselni...
a politikusainkat nem az ufok tettek le az alfoldi ronasagon, jhhanem mi valasztottuk oket magunk kozul. a legjobbjaink. ilyeneket termeltunk ki, erre vagyunk kepesek.

nincs kit elzavarni...
mert mi vagyunk a politikai elitunk is.

kogito 2010.03.19. 11:08:22

@az igazi Sipi: való igaz, lehet olyan kimenetele a dolognak, hogy te minden nap bejárhatsz majd a fal mögé talpat nyalni, nekem meg csak egy kis foszforos bomba jut. De nem biztos, hogy így lesz :)

ZX 2010.03.19. 11:09:47

@yasodhara: "Csak nálunk lehet megengedni"

Szerinted milyen országokon jöttek keresztül? Szerintem vegyél a kezedbe egy térképet....

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.19. 11:09:49

@ZX:

Egyrészt szemet szúrt, másrészt pedig az jó eséllyel az illetékes országok titkosszolgálatának tudtával és beleegyezésével történt... Félreértés ne essék, nem elképzelhetetlen, hogy a mostani esetre is van magyarázat, viszont ne legyen már felháborodás, amiért néhányan kíváncsiak lennének rá...

kekegsm 2010.03.19. 11:10:03

Valószínűleg egyébként tényleg egy esetleges Irán elleni műveletet próbáltak el, gondolom teljes egyetértésben és egyeztetve és engedélyeztetve a Nato-val, és mivel az ilyet ugye titokban szokták tartani, ezért repültek mint polgári gépek, és ezért ködösít minden illetékes.

Csak van ebben a kis pici országban pár olyan emberke, aki munka helyett inkább összeesküvéselméleteket gyárt, és ennyi...

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 11:10:43

Minek ide radart építeni,mikor azindexkommentező magyar titkosszolgálat a googletérképen és torrenten tökéletesen nyomon tudja követni a kémrepülőket?
Éljenek a tubarózsák!D

Muad\\\'Dib 2010.03.19. 11:10:50

@az igazi Sipi:
Miért szerinted akkor mit kellene tenni? Belenyugodni? Legalább élnél a saját állítólagos felfogásod szerint. De nem. Te baráti országozol olyanokat, akik származás alapján nyomnak el embereket. Majd, ha nem csak Free Tibet táblákkal mersz vonulgatni, hanem Szabad nyelvhasználatot Csángóföldön feliratúval is, akkor legalább azt mondom, hű vagy az elveidhez.

kogito 2010.03.19. 11:11:19

@kogito: lehet, hogy mi választottuk őket. És lehet, hogy most is rosszul választunk. De úgy látom, keményen dolgozol azért, hogy ez legyen a nyerő forgatókönyv! Amúgy lehet, hogy te része vagy a politikai elitnek, én nem. Nincs hozzá gyomrom:)

Peppone Botazzi 2010.03.19. 11:12:31

Amúgy a bagatellizálóknak.
Olvastam hogy az izraelieknek 3 gépük van. Abból 2 itt kolbászolt? Ha olyan totál semmiség ez akkor miért járt erre a légierős ilyen gépeinek 2/3-a az országunk felett. Egyet még próbálgathatnak, tesztelgethetnek, eltévedhet de kettő? És mennyi ideig voltak a légtérben?
Nemzetközi szervezetek kussolnak? EU és NATO légterben repültek hírszerző gépek.

Amúgy eljöttek Ferihegyig és visszafordultak. Halkan jegyzem meg hazánk egy kb olyan sugarú kör határán van aminek a másik irányban éppen Irán található ugyanazon sugarú kör szélén...

adrfst 2010.03.19. 11:12:46

-Honvédelmi Minisztérium, tessék...
-Szia Marika, Jakob vagyok az izraeli követségről, Imrus bent van?
-Vidéken van, holnap talán benéz.
-Csak szólni akartam, hogy megint átugranának a fiúk két géppel, ne maceráljátok őket!
-Ugyanmár Jakob, te is tudod, hogy a legnagyobb veszély, hogy valaki kővel megdobálja a gépeiteket.
-Azért nem árt, ha tudtok róla!
-Jó, majd hagyok egy cetlit az Imrus asztalán

A teremőr 2010.03.19. 11:12:54

@az igazi Sipi:
"megfelelo repulesi engedelyek birtokaban"
Ugye egy nyilvánvaló katonai gépnek diplomácia "útlevelet" szoktak kiadni?

Az a baj, hogy éppen ugyan úgy hazudoznak az elvtársak a minisztériumokban, mint amikor a Csernobili bili kiborult.
Szeretném azt hinni, hogy ez előre egyeztetett repülés volt és nem csak utólag papírozták le.

, fegyverzet nelkul berepul a magyar legterbe...

Nos ennek a gépnek a fegyverzete a radió lokációs eszközök. Ami ugye általában be van építve (no nem azért, hogy egy éles jobb vagy bal fordulónál nehogy az utas kísérő nyakába boruljon), ha pedig be be van építve fixen akkor az általában működni is szokott. Ha meg működött akkor mire voltak kíváncsiak.

Ja és még egy, a gépet a lajstrom szám alapján azonosították és nem az alapján, hogy felség jel vagy felirat lett volna rajta

Jurij Kakarin 2010.03.19. 11:13:21

1. Már megint olyanok írnak ide akiknek se a repüléshez, se a haditechnikához semmi közük.
2. Milyen jó, hogy nem magatokkal, hanem megint a zsidó összeesküvéssel lehet foglalakozni.
3. Ekkora egy szerencsétlen társaságot életemben nem láttam (tisztelet a kivételnek, mert szerencsére az is van).
4. Örülök, hogy nem kell abban a telefosott országban tengetnem napjaimat!

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.19. 11:13:47

@az igazi Sipi:

Gondolom apád sem tesz különbséget "születés alapján", és úgy megejtett anno, mintha egy vadidegen kisfiú lettél volna...

Persze nem hiszem, hogy ebben a témában kellene elkezdeni a közösséghez tartozás természetét boncolgatni...

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 11:14:18

@az igazi Sipi:
Mégeegyszer:
A NATO berepülő gépei rendben vannak.
DE MI A TARKA BIKA VÉRVÖRÖS KÉKERES FASZÁT KERES ITT EGY IZRAELI/SZUMÁTRAI/BALINÉZ/ÉSZAKBURUNDZSIKATONAI GÉP????????

kekegsm 2010.03.19. 11:14:27

@"the dragon": A magyarországi átrepülést a magyar hatóságok is kiadhatják, mert egy repülőgép nem attól lesz katonai, hogy katonák ülnek rajta, hanem mert a katonai célú felszerelését/fegyverzetét használja, fenyeget vele, stb.

De tuti, hogy NATO beleegyezéses a dolog, mert valószínű érintettek török/görög légteret is.

ZX 2010.03.19. 11:15:05

@"the dragon": Ebben tévedsz, hiszen a Lengyeleknél és a németeknél is kiverte a biztosítékot, mert eltitkolták.
Amúgy igazad van, engem is érdekel miért voltak itt, de nyilván nem fogják megmondani, ha olyan dolgot gyakoroltak, ami ha kiderül nem lesz olyan hatékony a felderítésük. Márpedig, biztos, hogy olyan dolgot gyakoroltak.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:15:26

@kogito: vagy en a tvt nezve fogom megtekinteni kivulallokent, amint a seggedbe dugott foszforos bombadtol langra kapsz...

azt fogd fel, hogy nekem senkivel semmi bajom szarmazas alapjan. nem erdekel, hogy milyen gep repul el a fejem felett, ha nem akar basztatni. nem erdekel, hogy hol szuletett valaki, miben hisz, mivben nem, hogy el, hogy nem, kivel kefel, kivel nem, ha engem bekenhagy.

es nem fogok senki zaszlaja alatt haboruba vonulni, de hajlamos vagyok ilyenkor a zaszlonyelet az agitator valagaba feldugni, mert menyjen a bacrabitorlo budos kuyrva anyjaba, ha haboruzni, gyulolkodni akar, engem ki lehet hagyni belole.

bertie.wooster 2010.03.19. 11:15:31

@A teremőr: Ha meg működött akkor mire voltak kíváncsiak.

Rád.

nyuszichat 2010.03.19. 11:15:37

...na igen, de ilyen látványosan? Bár tőlem....engem nem érdekel...

sexhell.hu
anotherlife2time.qwqw.hu

tictac 2010.03.19. 11:16:01

@az igazi Sipi:
Nem tetszik a közhangulat? Go abba a "baráti" országba. Az arrogáns arcodból meg visszább vehetnél.

kyncza 2010.03.19. 11:17:15

na, megjöttek megint a zsidó barátiországnyugodtanrepkedhetnek kommentezők is!
Hát meg az anyátokat!!

Érdekes, a Jobbik, meg a Gárda még a búbánatban sem bántott senkit, de retteg az egész magyar(nyelvű) zsidóság, cigányság! ja, akkor lehet terroristázni, nácizni, fasiztázni?

az a terrorosta izrael, meg a kipás metéltfaszúak max. a ti barátaitok, de nem a magyar embereké! Miért nem lőtték le a picsába azt a 2 szart?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.19. 11:19:30

Kíváncsi vagyok a sok megértő,mit szólna ha például:

-magyar gép repült volna ilyen sunyi,hazug módon Pozsony fölé.

vagy:

-a gépek irániak lettek volna.

Musaic (törölt) · http://www.musaic.hu 2010.03.19. 11:20:05

Sohasem a hír az érdekes, hanem amit kivált az emberekből. Elég végigolvasni a kommenteket. Egymásnak mentek úgy, hogy valószínűleg nem is láttátok az ÁLLÍTÓLAG felettünk átrepülő gépet.

A hírnél magánál érdekesebb lehet az, ki(k)nek áll érdekében hogy ez a hír ez a hír legyen, mikor jelenjen meg, milyen formában és miért oszzanak meg egy csoportot, úgy, hogy azok egymásnak essenek.

A médiának pont ez a dolga: elvonja a figyelmed az életedről. Kinek az életét éled?

"the dragon" · http://kigondoltam.blog.hu/2013/08/26/elrendezett_hazassag 2010.03.19. 11:20:33

@kekegsm:

??????

Tehát ha én berepülök mondjuk egy jó öreg miggel svájc légterébe, de nem csúzlizom meg Basel főterét, sőt nem is mondom azt, hogy "szét fogom csúzlizni Basel főterét", akkor a gép nem is számít katonainak? Kérlek, ezt ne...

kekegsm 2010.03.19. 11:21:12

@A teremőr:

Egyébként:

- volt rajtuk felségjel
- a gépen lehet látni, hogy ez egy EWR gép, mert máshogy néz ki mint egy sima utasszállító, dudorok, antennák, stb
-Nekem a kocsiba be van építve a légzsák, több is, és még soha nem működött. Most akkor nem rendeltetésszerűen használom?

Sátán meg a Jocó 2010.03.19. 11:21:32

@az igazi Sipi: akkor még1x
"Ha berepül az országba egy nem NATO gép, és nem tud róla se a köztársasági elnök, se a miniszterelnök, se a hadügyminiszter, akkor kérdem én, mégis, ki a Jóistennek kellene tudnia erről, illetve ki az a magasságos helyzetű, hogy a fenti három jelentéktelen figurát megkerülve kiadjon ilyen engedélyt."

kyncza 2010.03.19. 11:21:59

a igazi Sipi: aha! költözz le valami borsodi faluba, aztán 1 hónap múlva visszatérünk rá. A Gárda még senkinek nem ártott!

A zsidók/cigányok nagy része már igen!

Peppone Botazzi 2010.03.19. 11:23:20

Még egy baromi egyszerű kérdésem van. Bárki aki tudja várom a válaszát.
Létezik, az hogy 2 ilyen kémrepülő csak úgy repked egymást mellett mindenféle fegyveres biztosítás nélkül? Vagy ezek olyan olcsó gépek, és a hírszerző technológiája is olyan tré? Ha pedig kísérték őket mert tegyük fel a világon nem mindenki tekinti baráti gesztusnak az izraeli hadi eszközöket a feje felett akkor azok megálltak addig az országhatárnál egy hambira? És mi olyan kurva különleges Ferihegyben, hogy éppen ott fordultak vissza? Akciórádiuszilag szerintem többet kéne bírniuk...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:24:35

@tictac: ja... egyenbklent mi lesz, ha nem veszek vissza az arcombol, kicsicsillag?:-)))))

larajzolsz es durvan kiradirozol?
jujj, de felemetes..!
egeszen beleborzongtam:-)

hulyegyerek..:-)

kogito 2010.03.19. 11:24:36

@az igazi Sipi: hát akkor mért nem azoknak akarod a zászlónyelet feldugni, akik idgen létükre itt jártak, meg a főnökeiknek, meg akik tudtával bejöttek az országba? Vagy magadnak, mert te vagy mellettük az agitátor :)

kyncza 2010.03.19. 11:24:47

@Gempacsöki Boborján: Igen, rokonom! Én is inkább támogatnám a holokamut, mint cáfolnám...

Musaic: a holokauszton sem voltam ott, mégis még az unokám is bűnősnek születik majd miatta! Kettős mérce-e?

ZX 2010.03.19. 11:24:50

Azt azért megkérdezem, hogy tényleg olyan naivak vagytok, hogy azt hiszitek az országba csak az izraeli kémgépek röpködtek most, és soha semmikor egyetlen nem magyar katonai gép sem repült el felettetek mondjuk az elmúlt 10 évben? Tudtatok róla? Nem? Ilyet...

tusuanzen 2010.03.19. 11:26:24

konspiráció:pont aznap végezték ki a szír csávót, amikor átrepültek akikről nem beszélünk?

blás.hun2010=murderer 2,3-atm thief 7 year (törölt 2010.03.19. 11:26:41

@Musaic: van róla fotó,úgyhogy az állítólagos részt gondolt át,a többivel egyetértek,én is jeleztem már tegnap is,azzal a is megjegyzéssel ,hogy a magyar "független" lakájmédiát nem kell ilyenekkel etetni,képesek a híradó első tíz percében egy defektes kamiont mutogatni ha arról van szó.Ha már ezen a vonalon indulunk el,inkább arra jó ,hogy felmérje mennyire antiszemitarasszistafasiszta a níp' .

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:26:43

@kogito: mert nincsennek idegenek, azert.
legalabbis nem nbagyon lepnek kontaktiusba velunk.

mondjuk allitolag roswellnel voltak valamikor 60 eve, vagy mikor, de meg ott sem biztos semmi.

valaki azert, mert zsido nem idegen. legfeljebb a viselkedesevel kivaltja belolem a "bazmeg ez nem ember, hanem egy mocskos allat" erzest, de ezt a magyarok is tudjak szep szammal, ahogy a kommenteket itt elnezegetem:-)

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 11:26:56

@Peppone Botazzi elvtárs: Nem kémrepülő volt hanem felderítő.Nem ugyanaz.Előbbinek nincs személyzete,utóbbinak pedig van és nyilván megálltak Ferihegyen egy kis pisilésre a pilóták mielőtt továbbmentek.

kyncza 2010.03.19. 11:27:38

@az igazi Sipi: ha iráni radar gépek jöttek volna, és a sok kipás őrjöng, hogy már a levegőben is holokauszt van, akkor is kiállsz az "engedélyezett" repülés mellett?

kekegsm 2010.03.19. 11:27:48

@"the dragon": Ne forgasd ki a szavaimat kérlek.

Pl Amikor a Magyar Légierő vadászgépe elrepül az angliai Fairfordba, hogy ott bemutatót tartson, akkor szépen elindul innen, átrepül Ausztrián, Németországon, Hollandián keresztül UK-be. Ezek az országok sem lövik le, küldenek rá elfogókat, hanem a polgári légiirányítás szépet átvezeti, mintha egy Cessna lenne. Polgári gépként kezelik. Ugyanígy kezelték egyébként az amerikai utántöltöket és AWACS-okat is, amikor a balkáni háború alatt felettünk keringtek. Van kapcsolat a külföldi/belföldi/polgári/katonai szervezetek/hatóságok között.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 11:28:57

Nem semmi azért hogy micsoda idegengyűlölet van ebben az országban,ami híres volt vendégszeretetéről mindig is.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 11:29:45

@az igazi Sipi:
Ki nem szarja le hogy te mitől félsz?
Hát tényleg nem fogod fel hogy ez nekm a zsidó légierőről hanem arról a tényről szól, hogy bemondásra(!), hamis adat(!) megadására engedélyt ad egy hülye könyökvédős irodista katonai gépeknek az ország-ezáltal a NATO- légterébe berepülésre? Nem érzed a paradox helyzetet?
Oszam Bin Laden ha megharagszik valamiért, vesz két "csesznát", megrakja nitroglicerinnel, aztán bejelentkezik mint a Várna-Balaton Airport járat, aztán irány a battai meg a bécsi finomító..

Fekete Dália 2010.03.19. 11:29:46

Valaki tudja, hogy pontosan hány órakor történt ez az incidens?

kekegsm 2010.03.19. 11:30:19

@"the dragon": Szóval ha megbeszéled a svájciakkal, hogy te el szeretnél repülni Bázelbe, mert ott akarsz fagyizni, de neked nem boeing, hanem mig van, és te nem lősz le senkit, mert fegyvertelen vagy, és ők is meggyőződnek erről (megnézik a gépet/simán elhiszik neked/megkérnek valakit hogy nézze meg a gépet/letöltik torrentről), akkor valószínüleg megadják az engedélyt.

guderian 2010.03.19. 11:32:09

Az az elgondolkodtató, hogy mi lenne, ha egy gép Paksnak venné az irányt? Van légvédelmünk? ( Zsidók meg úgyis azt csinálnak amit akarnak, nem csak itt, mindenhol mi ez a nagy csodálkozás?)

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 11:33:18

@kekegsm:
De az a magyar gép NATO gép volt te szerencsétlen áfonya....
De még neki is kiszerelt fegyverzettel kellett repülni..

dzsi85 2010.03.19. 11:33:34

@Gempacsöki Boborján: köszönd a politikai elit és az érintett kisebbségek áldásos, kemény munkájának, hogy elérték ezt...

kyncza 2010.03.19. 11:33:45

@Gempacsöki Boborján: nem semmi, hogy egy ország korrput vezetői hogyan gyűlölik az eltartóikat! Nem semmi, hogy a vendégként látott idegenek hogyan visszaélnek a magyarok vendégszeretetével! Lassan itthon mindennek megéri lenni, kivéve fehér, keresztény, hetero magyarnak!

Peppone Botazzi 2010.03.19. 11:33:47

@Gempacsöki Boborján: Oké oké, de abban megegyezhetünk hogy hírszerzési célra legyártott gépek ezek.

Az emberek nem azon háborodnak fel, hogy katonai gépek járnak felettünk. Háb bakker műholdról azt is lenézik ahogy reggel megvakarom a zacsit. De csak azzal tudunk foglalkozni ami kiderül. Ennyi erőval hagyjuk a francba a BKV-t meg az összes korrupciót hiszen loptak már úgy a történelemben hogy nem derült ki, mégis feljött utána a nap...
Itt az a gáz, hogy hülyének néznek megint, bár ez már nem újdonság

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 11:34:16

@guderian: Van légvédelmünk.Nem csak Izrael élvezi az amerikai hadsereg támogatást hanem országunk is.

olduser 2010.03.19. 11:34:26

Nem is tudom, hogy a magyarok, párdon a Magyarok, miért hiszik azt, hogy Izrael állam az ő ellenségük? Erre már nagyon kíváncsi lennék. Meg arra is, hogy hogyan is volt az 1944-ben. A zsidók vagonírozták be a magyarokat, párdon Magyarokat, és küldték őket lágerbe? Vagy a Magyarok fogdosták össze a zsidókat és küldték Auschwitzba? A sok gyűlölködő megnyilvánulást olvasva és hallva, nap mint nap, az ember azt hinné, hogy legalább 400 000 Magyart gázosítottak el vagy lőttek le. Miért van ez? Ennyire nem tiszta a lelkiismeret? Hogy mindez a németek parancsára történt? Na ne röhögtessetek már! Voltak szövetségesek (Finnország) amelyek nem engedték, hogy a saját állampolgáraikat a németek elvigyék. Voltak elfoglalt országok (Dánia), ők a németek orra előtt hajózták át az állampolgáraikat Svédországba. Bulgáriában az ortodox papság harcolta ki, hogy ne vigyék el a más vallású állampolgáraikat. De Magyarország vígan és dalolva (tisztelet a kivételnek természetesen) engedte meg, hogy elvigyék őket. Azután meg a szomszédok rátették a kezüket arra a kevés értékre is, ami a sokéves megpróbáltatás után megmaradt. Meg persze rögtön beköltöztek a házaikba, lakásaikba. Magyarok, gratulálok! Humánumból egyes, Magyarok! Na ezért baj, hogy itten izraeli gépek repültek. Nem a hazáért érzett aggodalomról van szó. Dehogy!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:34:55

@Gempacsöki Boborján: beteg, mi?:-)

lassan elerunk arra a szintre, hogy a franciakat es nemeteket fogjak baratsagos, vendegszereto nepkent emlegetni ha velunk kerulnek osszehasonlitasra...:-DDD

ZX 2010.03.19. 11:36:03

@kyncza: Mint pl. Király András? :D:D:D

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 11:36:44

@az igazi Sipi:
Hülye vagy. DE tényleg, ne haragudj.
Fogalmad nincs, miről van szó.
leragadtál a zsidóbarátságnál-zsidóutálatnál.
Ez meg teljesen másról szól.

Gempacsöki Boborján · http://hot-spot.blog.hu/ 2010.03.19. 11:37:04

@Peppone Botazzi elvtárs: Miért?Mert nem kötnek az orrodra egy titkos katonai akciót?Hát szerintem magánügyük és ha a sok idióta kommentező jobban képbe lenne,akkor tudná,hogy nem csak Izrael élvezi az amerikai hadsereg támogatását,hanem Magyarország is.

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.19. 11:37:35

Azért ez a fél óra szerintem hetek-hónapok. Alapos emberek azok. Meg van idejük, van tejük, mért ne szoptassanak?

yasodhara 2010.03.19. 11:38:02

@Peppone Botazzi elvtárs: nem mondom nyugodtabb lettem,de a valasz benne van az irasodban,ha a hatosugarak talalkoznak akkor csokolom itt a miertje..nem vagyok en okos, es igaza van a nemtomkinek vegyek terkepet a kezembe.De amirol en beszeltem az egy elutasitott epitkezesi engedely aminek az elutasitasat a pajeszosok nem fogadjak el,ugyanakkor lehet picit tartanak irantol..es hat most kaptam valaszt tojnak ezek rank..meg..

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:38:11

@gonosztojás: tudom
arrol, hogy vannak akiknek ossze van fosva a bokaja es vannak, akiknek nem.

neked ossze van fosva a bokad egy izraeli geptol, nekem nincs.

ja bocs. kettotol;-)

OmegA404 (törölt) 2010.03.19. 11:38:32

Nem tudom mi lehet az előírás, de úgy gondolom, hogy kémrepülőgépeket senkijét nem kéne beengedni a légtérbe.

Amúgy meg a lopakodót is lelőtte valami székely csávó a vajdaságban... valami kéziszerszámmal...

úgy hallottam mire kiértek megmenteni a roncsokat a cigók már beintegrálták a putriba.

Peppone Botazzi 2010.03.19. 11:38:55

@olduser: ne haragudj de ilyen szempontból ki nem szarja le mi volt 44-ben? Más ország katonai, vagy hírszerző gépei nyomultak felettünk? Vagy most akkor hány generációnyi izraelinek van joga bármit megtenni mert 44-ben irtották őket? Egyáltalán hogy jön össze ez a kettő?
Azt ne mondjátok már hogy tapsikolnunk kellene az izraeli haderőnek a fejünk felett mert különben nem vagyunk vendégszerető nép, meg hogy tartozunk nekik 44 miatt. Akkor most kollektív bűnösök vagyunk az elkövetkezendő 200 évre?

kekegsm 2010.03.19. 11:39:04

@gonosztojás: Ezeken a gépeken sem volt fegyverzet...

Egyébként pedig Izrael egy NATO szövetséges ország.

Basszus, Szlovákia pedig NATO ország. BARÁTI!!!!

És ki basztat minket többet? Szerintem a Slota

dzsi85 2010.03.19. 11:39:33

@az igazi Sipi: ja, te parancsra fosod össze magad, attól akitől mondják (jobbik, gárda, stb)

..gondolom én persze...

kyncza 2010.03.19. 11:39:59

@ZX: Érdekes ezzel a hírrel dobálózni. Bár elítélem a dolgot, van némi észrevételem a dologgal kapcsolatban:

1. azonnal lemondott (pedig évekkel ezelőtti történet, ezek szerint senki nem változhat meg??)
2. Egy forinttal sem károsította meg a magyar adófizetőket! (nem úgy, mint a mszp/fidesz/szdsz MÉG szabadlábon lévő politikusai)

tudomcsunyadolog 2010.03.19. 11:40:07

@az igazi Sipi: Sipi már megint te csinálod a fesztivált, áááhh kitegyem az iwiw-es linkedet, hogy tudják ki is vagy te? Szerintem téged vagy az index fizet hogy gyűljenek a kommentek, vagy egy gyógyszergyár aki nyugtatókat árul...

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 11:41:35

@olduser:
Menj a p..ba a holokauszttal együtt.Nem erről beszélünk itt hanem az ország légterének a sérülékenységéről ami Szekeres pubi és a 20 éve qrvára hozzá nem értő politikus bagázsnak köszönhető.

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.19. 11:41:54

@olduser: ne haragudj, de maradjunk annyiban, hogy magyarok küldtek magyarokat elgázosítani. Ennek ez a tragédiája.

Peppone Botazzi 2010.03.19. 11:42:06

@Gempacsöki Boborján: Nem kell az orromra kötniük. De ha bakker lebukik egy ilyen izrali gép a nyilvánosság előtt ne én legyek már a köcsög ha rákérdezek hogy mi is volt ez akkor.
Már másodszor utalsz rá, hogy te mennyire érted a témát. Tényleg gratulálok hozzá, hogy ilyen szakértő vagy, de ettől még mi egyszerű talpas közemberek ugyanúgy érdeklődhetünk és beszélhetünk a témáról. És ugye téged is meg lehet szorítani más témakörben ezer féle dologgal. De tényleg gratulálok a szaktudásodhoz és kérek mindenkit hogy nyilvánosan ismerjük el, hogy ne kelljen erre utalnod többet.

kyncza 2010.03.19. 11:42:44

@olduser: Te figyi! Inkább ne feszegessük ezt a kollektív bűnösség dolgot, jó?

Rosenberg Rákosi Mátyás, és az AVH 90%-os zsidó mutatója után...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:42:56

@tudomcsunyadolog: tegyed, vazzeg:-D

azt hiszed, van felnivalom? ha lenne, szerinted fent lennek az iwiwen?:-)

a "legrosszabb" ami tortenhet az az, hogy aki latja a profilomon, hogy igazat beszelek:-)

Peppone Botazzi 2010.03.19. 11:45:40

Szlovákia baráti ország, Románia is, Izrael is.
Észak Korea ellenséges, Irán is az. Ők azonban ellenségeink. Bár én még koreait nem is láttam, iránit se nagyon és nem igazán hallottam hogy hazánk felett repkednek és ártottak volna nekünk.
:D

mindegykivagyok 2010.03.19. 11:46:02

A Feco feleségét akartàk meglàtogatni!Késön jutott eszükbe,hogy kampàny van és valoszinü nincs otthon!:D

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 11:46:07

@az igazi Sipi:
Mégegyszer mondom, lassan hogy értsd(copy by Lendvay Ildikó):
leszarom milyen gép volt (egyébként a hajtóművek mögött kis pajeszos, kalapos emberek táncoltak libasorban, vagyis kohn dance csíkot húzott így azonosíthatók voltak..)
Az a lényeg hogy NATO-idegen gép egyszerű félrevezetéssel lenullázta a magyar katonai vezetést és ezátltal a haderőt.

baliquez 2010.03.19. 11:46:11

@olduser: Magyarország német megszállás alatt állt, ha ellenszegültél a helyszínen lőttek főbe. Be lehet már fejezni, régen volt, az itt jelenlevők közül senki nem tehetett erről. Azzal foglalkozzunk ami van. Most meg az van hogy pénzügyi hatalmát kihasználva éppen Izrael a megszálló hatalom. Ugyanolyan tényszerű ez mint amikor az SS bemasírozott.

Pont annyira szeretjük őket mint a zsidók szerették a nácikat, kábé pont ugyanazért. Úgyhogy be lehet kussolni, mohón túltoltátok a bűntudatkeltést, minden jogunk megvan hozzá hogy leperegjen rólunk a múlt unalmas felhánytorgatása. Szóval coki.

ZX 2010.03.19. 11:46:13

@kyncza: Mind a 2 pont igaz, csak egy kis bibi, hogy elve nem olyannak mutatta magát, amilyen. Sajnos ez szinte a jobboldalra igaz. A liberálisok legalább nem álszenteskednek. Nem jobb egyik sem, mert egyik fél sem tartja magát az arany középúthoz.

Fekete Dália 2010.03.19. 11:46:25

@olduser:
Nem tudom te hol élsz, de találkoztál már olyan volt magyar zsidóval, aki még a háború után 40 évvel is azért dolgoztatta agyon a magyar bejárónőjét az USA-ban, mert őt valamikor a nácik bevagonírozták?Állandóan pocskondiázta, szidta a magyarokat.
Mit tehetett erről az a fiatal magyar nő?
Voltak ott magyarok is akiket kinyírtak a nácik, nemcsak zsidók.
Szerintem ezt a cselekedetet minden normális ember elítéli.
A hangsúly azon van, hogy a megalakult Izrael állam úgy gondolja, hogy ő mindent megtehet, bárkivel.
Nem tudom mit szólna egy izraeli beutazó, ha Ferihegyen elkapnák egy körre a NBH-sok és órákig faggatnák, a beutazása céljáról és egyéb rájuk nem tartozó dolgokról.Szerintem azonnal a zsidógyűlölet lenne a magyarázat.
Az én rokonommal ezt megtették a moszadosok, minden retorzió nélkül.

kyncza 2010.03.19. 11:47:15

@az igazi Sipi: sztem lapozd fel még 1x a törikönyvet, persze amit nem hozzád hasonló pajeszos bölcsészek írtak! Érdekes! Mindenki kiírtotta a zsidókat, mégis tele van a világ velük, és láss csodát, a pénzügyi világ vezetői! Hihetetlen! Igazi csoda

moophlander 2010.03.19. 11:48:08

@az igazi Sipi: Vannak szomszédaid, vagy utcabeli családok? Gondolom vannak! Az ellenségeid? Valószinű nem! Ennek ellenére az is valószínő, hogy nem néznéd jó szemmel, ha csak úgy ott mászkálnának a lakásodban fel és alá! Vagy te annyira nem fosol senkitől, hogy még a feleséged is felajánlod nekik egy menetre ugye?

kekegsm 2010.03.19. 11:48:16

@kyncza: Utálom a keresztényeket. Elnyomják a többi vallást (lásd keresztesháborúk)

ATEISTA vallást mindenkinek!!!

kyncza 2010.03.19. 11:48:21

@ZX: rablóból lesz a legjobb pandúr :)

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 11:48:49

@az igazi Sipi:
A nyilasoknak a mutatója? Kevés.
Mint tudható nagyrészük nem sokkal később az ÁVH létszámában bukkant fel..

ZX 2010.03.19. 11:48:55

@baliquez: "Magyarország német megszállás alatt állt, ha ellenszegültél a helyszínen lőttek főbe."

miért is került megszállás alá? Románia miért is nem? Khmm.. khmm..

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.19. 11:48:58

@kyncza: de, firtassuk. Magyarok vagoníroztak be magyarokat akkor is amikor szálasiéknak a "zsidó" volt a mumus, meg akkor is amikor rákosiéknak a "sváb" meg a "kulák" meg az akárki. Azok a kibaszott elállatiasodott szar erőszakmániás, debilis magyarok, akik ma is megtennék ugyanezt, és büszkén posztolnának róla a blogjukban. Köztünk élnek. Ez a családok, az iskolák, a média felelőssége. Figyeljünk oda.

hááááát 2010.03.19. 11:49:10

Tartsunk népszavazzást, hogy berepülhetnek-e a szövetséges államok repülői a légterünkbe!
Mint amikor a ruszkik fellőtték az első müholdjukat.Ne mán emberek.Ez már túl megy a vicc kategórián.
szebb jövőt.shalom.

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2010.03.19. 11:50:10

Egy ismerősöm ismerőse (ködösítek), aki bejáratos volt magasabb honvédelmi körökbe (mármint helyekre) mondta, hogy az alapján amit ott látott azt a következtetést vonta le, hogyha nem 8 és 4 között támadnák meg az országot, észre sem vennék. Ha meg ebben az időszakban történne, észrevennék, csak már reagálni nem tudnának rá.

expansiv 2010.03.19. 11:50:57

@az igazi Sipi:

Nemzetáruló, identitásnélküli , faszszopó féreg vagy.

moophlander 2010.03.19. 11:51:32

@Môžeš mi pomôct'?: Te fasz! Má bocsi! Ha nem azon az oldalon állunk, nem 44-ben, hanem elöbb kezdik vinni a fajtádbelieket, és valószínű lényegesen kevesebben élték volna túl!

kyncza 2010.03.19. 11:52:13

@Môžeš mi pomôct'?: mondj pár példát kérlek a mai magyar életből, hol vannak ezek az elállatiasodott debilis magyarok?

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.19. 11:52:49

Bár jobban meggondolva nem magyarok vagoníroztak be magyarokat, hanem emberek embereket. Ez részben a család, az iskola, és a média felelőssége. De legfőképp az egyéné. Figyeljünk oda.

Pontos 2010.03.19. 11:53:05

Maradjunk annyiban, hogy otthon gyakorlatozzanak és ne keverjenek minket is bele a háborúikba.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 11:53:58

Annyira szánalmas ez az egész:)
(igaz érdekelne, hogy minek jöttek - és mennyi zavarodott elmélet keletkezett az ittjártuk miatt)
Nyilván volt engedélyük, különben mi a túrót kerestek volna itt fényes nappal??:D

Ha történetesen, mondjuk, a török légierő f-16 osai zúgtak volna el, a légtérben, a kutya nem morgott volna rájuk:D

u.i. lehetett sejteni, hogy ebben a posztban is alkalom nyilik egy jó kis zsidózásra.
"mindennapi összeesküvéselméletünket add meg ma"

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 11:54:10

@ZX:
Romániát nem??
Hát ki a bré szállta meg a poliesti-i olajmezőket pl?

ZX 2010.03.19. 11:56:57

@gonosztojás: Nem értem a logikát. Ha a nyilasok nem zsidók, akkor az ÁVH-sok hogy azok, ha korábban nyilasok voltak? Magyarázza már el nekem valaki.

kekegsm 2010.03.19. 11:57:35

amerikaiakat, angolokat szeretjük? Pedig bombáztak minket!

Franciákat? ők intézték el, hogy szétszakítsák az országot!

Görögöket? Ők nem akarják odaadni a kibaszott joghurtjuk receptjét.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 11:57:45

@Páneurópai Harci Kos:
Én hasztalni próbálok dülőre jutni pl. a sipivel a katonai vonalat erőltetve, de ez állandóan zsidózik..:)))

Vajda Gábor (Gabor_V) · http://www.linkedin.com/in/gaborvajda1984 2010.03.19. 11:58:16

@Páneurópai Harci Kos: "Ha történetesen, mondjuk, a török légierő f-16 osai zúgtak volna el, a légtérben, a kutya nem morgott volna rájuk:D"

Mondjuk Törökország NATO-tag.

kyncza 2010.03.19. 11:58:20

@Páneurópai Harci Kos: még 1 rettegő...a mindennapi nácifaszistarasszistázást add meg nekünk ma

Persze, nyílván volt engedélyük! Meg ha nem, akkor is!

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.19. 11:58:36

@moophlander: az én fajtámbelieket rákosi telepítette ki Wuderschről.
@kyncza: hol nincsenek? Itt is biztos - ízlelgesd BIZTOS - akad olyan kommentelő, aki beterelne engem a vagonba, belőne a Dunába, beköltözne a lakásomba. És büszke lenne rá. Meggyőződésem. Lehet, hogy te vagy az, csak még nem tudod. Lehet, hogy fél év szálasiéra kihozná belőled. Ne úgy legyen.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 11:59:07

@Páneurópai Harci Kos: "Ha történetesen, mondjuk, a török légierő f-16 osai zúgtak volna el, a légtérben, a kutya nem morgott volna rájuk:D"

Törökország 1952-től NATO tagország. ;)Érted? Ha meg nem, hát sajnálom. :D

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 11:59:11

@gonosztojás: ahhaaa

szoval a nyilasok is zsidok voltak es az avh-sok is zsidok voltak.
meg a tatarok, torokok, a nemet-romai hadsereg, akiket a zsido istvan hivott be, az oroszok is, akiket a kadar nevu zsido hivott be.

hogy is nem ismertem fel ezt torvenyszeruseget..!:-D

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 12:00:19

@kyncza: "
2010.03.19. 11:47:15
@az igazi Sipi: sztem lapozd fel még 1x a törikönyvet, persze amit nem hozzád hasonló pajeszos bölcsészek írtak! Érdekes! Mindenki kiírtotta a zsidókat, mégis tele van a világ velük, és láss csodát, a pénzügyi világ vezetői! Hihetetlen! Igazi csoda "

Tiltották a földszerzést - viszont a kereskedelmet nem.
Ha nem lennének a zsidók, kit basztatnának a népek? :D
Ellenségkép mindig kell,(?) akire lehet mutogatni, mert "más".
Kb ugyanolyan primitív dolog, mint amikor a gonosz oszlopait dobálják..:)

vagyok59 2010.03.19. 12:00:28

Ez egy demonstráció volt a "szövetségesünk" részéről, így választások előtt.

Nem tudom, ki kívánja itt, hogy izrael a szövetségesünk legyen, de szerintem nem sokan.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 12:00:45

@ZX:
Hát az a gyanus, hogy ezek a hajdani -a népnyelv szerint- kisnyilasok qrva jól befogadtattak z ÁVH-ban..

ZX 2010.03.19. 12:01:32

@gonosztojás: Akkor arra adj választ, hogy hogy is ugrott ki olyan gyorsan Románia? Talán mert azon a pár német katonán kívül nem volt más megszálló erő?

kekegsm 2010.03.19. 12:02:04

@Gee Halen: És ha Svájci F18-asok lettek volna?

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 12:02:10

@William w.: Tudom hogy Nato ország, de moszlimok is.. legalább 150 évig voltak nálunk.. szopatták a lakosságot.. most meg a szövetségeseink..:D

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.19. 12:02:16

De ennek ellenére megismétlem, itt ember áll ember ellen, ne üljetek fel a manipulációnak. A munkahelyteremtőknek meg a bérkommentelőkének se. Szívjatok több friss levegőt, és kerüljétek a mozgásszegény életmódot meg a nehéz ételeket.

bertie.wooster 2010.03.19. 12:02:27

@az igazi Sipi: Sőt te is zsidó vagy csak még nem tudod. :)Valamelyik nap én is megkaptam. Szerintük mindenki aki nem úgy gondolkodik mint ők, az zsidó.

másikpista 2010.03.19. 12:02:52

Magyarországot a németbarát hivatalnoki kar rángatta bele az előző háborúba, ha hinni lehet Bibónak. Most valami hasonó formálódik Izraellel kapcsolatban, még a frazeológia is ugyanaz: "baráti ország, természetes szövetséges" meg hasonló baromságok. Érdekek vannak, a többi meg csak duma

kyncza 2010.03.19. 12:04:02

@Môžeš mi pomôct'?: hát, ha sokat beszélnél hozzám ilyen stílusban, tuti megcsapnálak! Nem kell félni, senki nem fog bántani, de hagyjátok már Mo. békén a bűntudattal, ha ilyen gonosz, náci ország, húzzatok el a faszba izraelbe!
Csak hagyjátok már ezt a szerencsétlen befogadó, túl toleráns népet békén!

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 12:04:14

@Môžeš mi pomôct'?:
Tényleg..
Róth Matyiék hány százezer magyar állampolgárt (szándékos a megfogalmazás)
vagoníroztak be, és hány pusztult el?

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 12:04:41

@vagyok59:
Nem rossz pedig, elektronika, készáru, stb
Azonkívül piac..
Mi jó Magyarországnak? ha megveszik a termékeinket.
Ki tud terméket venni? akinek van pénze:)
ezen a kérdezz felelek alapon egész jól el tudunk jutni..
mondjuk a sertésmájkrém bukó.

moophlander 2010.03.19. 12:04:45

@Môžeš mi pomôct'?: Az enyémet meg a kommunisták a gulágra! Kapok miattuk kártérítést! Nem! Pedig becslések szerint a gulágon 15 x annyian vesztették életüket, mint a náci táborokban! A marketingetek volt jobb és a pofátlanságotok! Ennyi!

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 12:05:06

@Páneurópai Harci Kos: Amint Izrael NATO tag lesz -remélem soha, amíg ilyen külpolitikát folytat- visszatérünk erre. ;)

kekegsm 2010.03.19. 12:06:02

@vagyok59:

Én vagyok egy, meg a Sipi, ez már kettő.
Számold tovább te.

Nekem a kommunisták, nácik, tolvajok az ellenségeim, meg a hülye emberek. Nem az izraeliek.

dzsi85 2010.03.19. 12:06:05

@bertie.wooster: aki meg nem úgy mint ti, az nácifasisztarasszista, illetve E-one szerint egyszerűen hülye... vagy nem!?

kyncza 2010.03.19. 12:06:40

@Páneurópai Harci Kos: 60% uzsora a pénzügy minden területén nem kereskedelem! Nehogy már letérdeljek előttük, mert más kényszerű tönkretevéséből gazdagodtak meg!

Ahogy most is...

ZX 2010.03.19. 12:07:06

@gonosztojás: Na de itt meg is dőlt, hogy az ÁVO-sok zsidók voltak.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 12:07:09

@ZX:
Azért, mert az akkori Románia mint szövetséges a Brassón túli rész volt és megvárták a ruszkikat amíg odaérnek..
És ügyesebbek voltak mint a fasz Horthy, aki jóval korábban világgá kürtölte a kiugrási szándékot, hogy a németek megszálljanak végleg bennünket.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 12:07:13

@kyncza: "
" hát, ha sokat beszélnél hozzám ilyen stílusban, tuti megcsapnálak! Nem kell félni, senki nem fog bántani, de hagyjátok már Mo. békén a bűntudattal, ha ilyen gonosz, náci ország, húzzatok el a faszba izraelbe!
Csak hagyjátok már ezt a szerencsétlen befogadó, túl toleráns népet békén! "

talán a tulok ősmagyarok járhatnának elöl jó példával, és visszatakarodhatnának az uralba, vagy az etelközbe... de az itt élőket hagyják végre békén élni.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 12:08:09

@ZX:
Dehogynem.De jól megértették egymást a házmesterekkel..

ZX 2010.03.19. 12:08:36

@kyncza: Mint Bill Gates? :D

yerico1 2010.03.19. 12:09:27

Mondtam már sok okosságot, de a legvalódibbnak az tűnik, hogy tesztelték a szlovákok S-300-as légvédelmi rakétarendszerét. Felmérték a sugárzott jelek paramétereit. Hogy miért? Mert Iránnak is ilyen van az atomerőművek környékén, oda meg nem mehetnek csak úgy be diplomáciai mentességgel, mert azonnal szétkapják őket. Úgyhogy hamarosan várható, hogy izraeli gépek nem túl baráti látogatást tesznek majd iránban.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 12:11:09

@kyncza: "
kyncza 2010.03.19. 12:06:40
@Páneurópai Harci Kos: 60% uzsora a pénzügy minden területén nem kereskedelem! Nehogy már letérdeljek előttük, mert más kényszerű tönkretevéséből gazdagodtak meg!

Ahogy most is... "

Szidd a Kínaiakat is, azok is kereskedelemből élnek:)
A kereskedelem arról szól, olcsón megszerzed drágán eladod. Ha zavar a % nem veszed fel. Ha mértéktartó életet élsz, nem lesz szükséged hitelre.

Szeretnék Magyarországra egy holland mintájú toleranciaáramlatot, de az még vagy 1000 év alighanem.

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.03.19. 12:12:44

"Szövetségesünk Izrael."
Hát ja. Mi a fasznak léptünk be a NATO-ba, ha már eccer van egy ilyen jó szövetségesünk...

bass.gitár 2010.03.19. 12:13:43

@kekegsm:
Egyiket sem, sőt az osztrákokat, olaszokat és a németeket sem.
Csak magunkat, esetleg a lengyeleket.

kyncza 2010.03.19. 12:14:37

@Páneurópai Harci Kos: mértéktartó élet, tehát a vegetálás szintje, ugye? Mivel a szintén 80%os zsidó kormány szarrá lopja az országot, és az én adómat emeli ahelyett, hogy a provident, és a hozzá hasonló bankokat adóztatná meg.

Môžeš mi pomôct'? 2010.03.19. 12:14:50

@moophlander: az van, hogy mindannyiunkban BENNE van az az emberalatti lény, amelyik vagonba tereli a szomszédját, és beköltözik a lakásába. De meggyőződésem, hogy engem nehezebb lenne rávenni, hogy téged a Dunába lőjelek, mint fordítva. Az lenne jó, ha senkit nem lehetne rávenni, de ha már igen, annak legalább ne attól legyen, hogy Baló nem tudja IGAZÁN kielégíteni morvai nagyasszonyt.

Hogy a budaörsi sváboknak mi dolguk a gulaggal azt nem tudom - de ha mi tettük, bocsáss meg nekem. Emberek vagyunk.

Bukowszky · http://bukowszky.blog.hu 2010.03.19. 12:15:00

ez valamiféle beteges marketing trükk is lehet acélból, hogy az emberek beparázzanak, és megengedjék annak a rohadt tubesi radarnak a felépítését.

ahogy a múltkori állítólagos meteor/ufó/atomrakéta is..

Bergeroth 2010.03.19. 12:16:33

Borítékolni merem, hogy nem fogunk választ kapni rá, hogy mégis mi a szart körözgetnek itt izraeli gépek MO. felett. Azt is borítékolni merem, hogy a NATO és az EU is nagy ívben le fogja szarni ezt a dolgot. Az meg hogy mi itt hőzöngünk emiatt, na az aztán tényleg végképp senkit nem fog érdekelni.
Bele kell törődnünk sajnos, hogy infrastruktúra, katonaság, normális politika és pénz nélkül, ez az ország mindig is csak egy szolgaország fog maradni. Egy lábtörlő, semmi több. :(

Dinsdale Piranha 2010.03.19. 12:17:07

Szerintem a Vogon űrflotta felderítő gépei voltak. Egyébként szomorú mennyi hülyeség és gyűlölet tud felhalmozódni az emberek fejében.

kyncza 2010.03.19. 12:17:42

@Páneurópai Harci Kos: te kos, te beszél nekem tulokságról?

Nézd már meg szegény országunk neve mi(ami megmaradt) a térképen, jó? Már egy ideje...

Nem izrael, nem kína, hanem Magyarország! Jó? Azért dolgozunk, hogy Magyarországnak legyen jobb, nem izraelnek, nem az uniónak, és más nemzeteknek! Vagyis...ezért dolgoznánk!

dr. Kóser Malac™ (a legnagyobb demokrata civil)! 2010.03.19. 12:17:45

@Môžeš mi pomôct'?: Ne a múltba révedjél, foglalkozz a jelennel. Most is terelik a zsidókat a vagonokba, vagy mi???

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 12:18:38

@kyncza:
ne erőlködj. Felesleges.
Egy katonai jellegű problémából zsidókérdés szintjére vitték a dolgot szándékosan.
Ha azt mondod "vesekő", azonnal rád fogják hogy Grün bácsit érted alatta mert az öreg nehezen hugyozik és csúfolod...
Ha azt mondod "pajzsmirigy rendellenesség", rád húzzák rögtön hogy a Száli nénit érted rajta mert golyvája van és kicsúfolod..
Bazze ez a logika ám!

Ecsedy Áron 2010.03.19. 12:18:58

Hihetetlennek tartom, hogy egy pöcsnyi kis ország, ami nagyjából a szomszédaink egy részén kívül senkit sem érdekel miért gondolja azt magáról, hogy bárki is venné a pénzt és fáradtságot, hogy KÉMREPÜLŐKKEL, vagy akármilyen más módon vizslassa mi történik itt.

1) ha valami érdekes van a sarki fűszeres már tudja
2) ha államtitok, akkor minden újságíró
3) ha balhé lesz, akkor rajta lesz a szervezet honlapján hetekkel korábban
4) ha le akarnánk támadni őket sírva röhögnének
5) ha a pénzünkre fáj a foguk, akkor kölcsönadnak egy kicsit előtte, úgyis elvesszük, akkor is ha nincs keret visszaadni (a kamatok meg gyűlnek)
6) ha a földjeinket akarják, akkor offshore cég csinál egy magyar káeftét (mint ahogyan az összes hazai ingatlanos is csinálja) és megveszi amit kell
7) ha pedig kémkedni kell valaki után megbíznak bagóért egy magyar biztonsági céget
8) ha állam után kell kémkedni, akkor a Nokiához fordulnak dobozért...

A felsorolt eszközök ÖSSZESEN olcsóbbak lesznek, mint egy ilyen repülő tárolási költsége arra az időre, amíg ideérne, nemhogy tényleges működtetési költségek (üzemanyag)...

A teszt amúgy logikus. Magyarország legalább annyira jó célpont katonai felszereltségét és társadalmi paranoiáit tekintve, mint valamelyik sivatagi diktatúra...

mindegykivagyok 2010.03.19. 12:21:33

@Môžeš mi pomôct'?: Ne oszd az èszt!Inkàbb
az ARANYVONAT dologrol gondolkozz el!!
Amikor a gazdag zsidok lerugdostàk a szegény zsidokat a vonatrol!Erröl halgattok mint szar a füben!Igazsàg szerint azoknak a csoro zsidoknak kellene
perelni kàrtéritésért a sajàt fajtàjukat,akik ma amerikàbol irànyitanak!
Persze ez egy történelem könyvben sincs benne!Mitlehet vàrni olyanoktol akik a
mai napig kasztrendszerben élnek?Azért még vannak szemtanuk ma is!

ZX 2010.03.19. 12:21:38

@kyncza: Ez nem azért van mert zsidók, hanem mert patkányok. Erre a baloldal lenne a válasz, nem a jobb. (merthogy a jelenlegi kormány olyan messze van a baloldaltól mint...)

moophlander 2010.03.19. 12:22:10

@Môžeš mi pomôct'?: Senki nem akar téged a dunába lőni és nem tudna engem senki rávenni, hogy effélét tegyek, de meddig kell még ezt a sírást hallgatni, mikor ha nem tetszik el lehet menni máshová, ahol jobban bánnak a nemzetiségekkel! Ja, hogy olyan nincsen! Ja, mert mások nem hagyják, hogy a saját otthonukban más diktáljon! Szabadon lehet már utazni! Hát tessék!

kekegsm 2010.03.19. 12:24:13

@bass.gitár:

Lenygel ismerősömék eltörték a kedvenc kerti nyugágyamat.

Lőjjük le a lengyeleket is...

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 12:25:22

@kekegsm:
Csapjuk hozzá má' a baptista fogorvosokat is..

kyncza 2010.03.19. 12:26:36

@ZX: melyik baloldal, kérlek?

ZX 2010.03.19. 12:27:01

@moophlander: Egy magyarul beszélő, itt született, magát magyarnak való, ámde zsidó gyökerekkel bíró személy, szerinted elmegy? szerinted vendégnek érzi magát?

ZX 2010.03.19. 12:29:12

@kyncza: Egy a mai napon még nem létező baloldal. Vagy ha létezik, akkor mutasd meg azt a baloldali pártot. Nem tudod? Na ezért kell.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 12:29:31

@kyncza: "Nézd már meg szegény országunk neve mi(ami megmaradt) a térképen, jó? Már egy ideje..."

Óho, talán az én eszmeáramlatom üzent hadat, az oroszoknak meg amerikának?:)
Én buktam el a II.vhb-t?
Ami megmaradt, azzal kell gazdálkodni -békében a szomszédokkal és az összes többi honfitársunkkal akik szintén itt élnek.
DE ne a jobbikosok mondják meg hogy ki a magyar.

"Azért dolgozunk, hogy Magyarországnak legyen jobb"
" nem izraelnek, nem az uniónak, és más nemzeteknek!"
Milyen tevékenységet végzel,(végeztél) amiből egyértelműsíthető, hogy Izraelnek jó lesz?

kyncza 2010.03.19. 12:31:17

@ZX: ha dolgozik, és tiszteletben tartja Magyarország kultúráját, nemzeti jelképeit, törvényeit, akkor természetesen! Nem azt mondtam, hogy szeressen, hanem tartsa tiszteletben...

Tudom, nem engem kérdeztél :)

kyncza 2010.03.19. 12:33:05

@Páneurópai Harci Kos: DE NE is a hozzád hasonlók mondják meg, ki a náci, a fasiszta!

Milyen tevékenységet? Teljesen mind1, minden multi, bank, vezető cég zsidó kézben van!

bertie.wooster 2010.03.19. 12:33:30

@kyncza: Magyarország kultúráját

Szerinted mi Magyarország kultúrája??? LOL

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 12:34:00

@kyncza: "Mivel a szintén 80%os zsidó kormány szarrá lopja az országot, és az én adómat emeli ahelyett, hogy a provident, és a hozzá hasonló bankokat adóztatná meg. "

Honnan van ez a 80% os adat? Általában a radikálisok nevezik zsidónak azt aki másként gondolkodik, mint ők.
Afelől mondjuk kétségem nincs, hogy aki a hatalom közelébe került az lopni fog.
Bármely oldal favoritja is legyen éppen.
Vagy bármely évet is írjunk éppen:)

Az adóemelés - a bankokat is sújtja.
Gazdaságismeret tantárgyat kötelezővé tenném, általános iskola 5. osztályától.
Ennek nem ismeretében születnek az olyan posztok, mint pl a tied.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 12:34:46

@kyncza: ne legyen jobb Magyarorszagnak.

legyen jobb nekem, neked a szomszedban mariska neninek. lakatos lorinak. rosenberg samunak.

ne az orszagnak. azt pont baszhatjuk, ha csak az orszagnak jo. es az abszolut nem kovetkezik az altalad leirtakbol, hogy az egyennek jo lesz. marpedig boldogtalan es nem szabad egyenekbol boldogtalan es nem szabad tarsadalom epulhet fel csakis.

soproni1 2010.03.19. 12:35:39

@moophlander: Ja, mert mások nem hagyják, hogy a saját otthonukban más diktáljon! Szabadon lehet már utazni! Hát tessék! "

Mindig van olyan népcsoport, aki nem tud ( vagy akar) beilleszkedni. Nézd meg az ausztriai magyar nemzetiséget, meg a "keletieket". Ez mindig a többségi államnak rossz, hogy van egy problémás kisebbsége.
Nálunk normális a helyzet, a svábok, zsidók, tótok beilleszkedtek rendesen. A szomszédaink már nem ennyire szerencsések.

Kotkodus 2010.03.19. 12:35:53

Marketing akció volt a Zengői radar-állomás érdekében:)
Az'szem nem vagyunk szomszédok izraellel... valószínűleg nem csak a magyar légtérben közlekedtek...
a többiek mit mondanak?

ZX 2010.03.19. 12:37:09

@kyncza: Erről van szó. De aki itt él, az nagyrészt magyarnak vallja magát, és ugyanúgy dolgozik és tiszteli a törvényeket. Azért mert vannak olyan zsidók akik akár most akár régebben mocskos dolgokat műveltek (mondjuk akármilyen népet mondhattam volna), attól még a szomszéd utcában élő becsületest ne gyalázzuk már a másik származása miatt.

soproni1 2010.03.19. 12:37:38

@Kotkodus:

Azok dolgoznak, nincs idejük az eget szemlélni, mint amikor az összes ismerősöm látta az üstököst.

tejfogubandi 2010.03.19. 12:37:53

tudjátok miről ismerhető fel a zsidó repülő
???
orráról

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 12:38:52

@kyncza: mit ertesz tiszteletben tartas alatt?

a kritika gyakorlasa ugyanis olyan jog, ami felulir barmiulyen nemzetet, jelkepet, ideologiat, kulturat.

ha valamirol azt gondolom, hogy nem tetszik, akkor megmondhatom. de ettol meg tisztelhetem.

a tiszteletem akkor valik ellenseges magatartassa, amikor ram akarjak eroltetni masok az ertekrendjuket, plp kotelezo hitoktatassal, kotelezo rovasiras oktatassal, kotelezo magyar seggbe magyar lofasszal.

szoval nekem semmi bajom a hulye kis katonasditokkal, amig nem akartok engem is meggyozni, hogy pont akkora fasznak kell lennem pont ugyanolyan szokokuttal a kopasz fejemen es pont ugyanolyan borsallal a nyakam korul, mint ti...

azt egyszeruen nem fogom elturni. nem lesznek ellensegeim a zsidok, mert paranoidak vagytok es bokanszartatok magatokat. nem lesznek ellensegeim a szlovakok, mert az ottani vonagabort janslotanak hivjak. nem lesznek ellensegeim a romanok, mert okosabban alakitottak az orszgauk sorsat az also vilaghaboru idejen, mint mi.

erted, amit irok?

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 12:39:50

@kyncza: "
@Páneurópai Harci Kos: DE NE is a hozzád hasonlók mondják meg, ki a náci, a fasiszta!"

nem kell nekem megmondanom:) bebizonyítják azt magukról a hozzáállásukkal, nyilatkozataikkal :)

"Milyen tevékenységet? Teljesen mind1, minden multi, bank, vezető cég zsidó kézben van!"
HAHAHAHAHA.
jaj
sírok.

Neked is felteszem akkor a kérdést: hogy az ördögben fordulhat az elő, hogy még szabadon irkálsz - kegyetlennagy szamárságokat - és nem vittek el a zsidók a börtönbe, vagy a nihilbe.
hogy lehetsz még mindig szabadlábon??

_Ha_lenne_összeesküvés, akkor_ az összes internetes fotelnácit_ nyomtalanul...
és állhatnának szomorú hozzátartozók brüsszelben a parlament előtt fotókat mutogatva.. mint ahogy például az irániak teszik...

kyncza 2010.03.19. 12:40:23

@ZX: Jogos! De ne kelljen nekem is hallgatnom, hogy bűnös nép gyereke vagyok, mert a holokauszt...Biztos volt, tényleg szörnyű dolog, de hagyjuk már a fenébe! Volt nekünk török, orosz, német megszállásunk, trianonunk, meg aztán most vannak sokkal nagyobb gondjaink is! pl. mindenféle nagyorrú repülő :D :D :D

baliquez 2010.03.19. 12:40:53

@ZX: zsidó alatt a nemzetközi cionistát érti a köznyelv, felesleges hülyének látszüdni mert kilóg a lóláb. Nem a Weisz bácsira gondolnak ilyenkor hanem a Tes Cohen meg Soros György kaliberű figurákra, uncsi ez a rettegésdi.

Az El-Al repülői meg nem csak az orrukról hanem a farkukról is felismerhetők :D

sanyix 2010.03.19. 12:42:54

peeersze tesztelni akarták meddig jut el mi? Mintha izrael fölött körözgetve nem tudnák megmérni. És milyen furcsa egybeesés hogy ott a törzse alatt az a jellegzetes kidudorodás ami az elekronikus felderítőkre jellemző, miközben más géppel még nem tesztelgettek fölöttünk :)

Kara kán · http://karakan.blog.hu 2010.03.19. 12:43:13

Izrael vajon fizetett azért, hogy itt tesztelget?
Ez lenne a minimum, de a legjobb az, ha nem koslatnak itt, mint a bolygó zsidó.

Hazaáruló kormányunk van, ez most már be van bizonyítva.

soproni1 2010.03.19. 12:46:06

@az igazi Sipi:

Te nem hiszel a NEMZET felemelkedésében ?

:D

Azt tanítom a fiamnak a kamu március 15-i eseményekről, hogy , ha anno nem mentünk volna neki az osztrákoknak, akkor ma gazdag kultúrnemzet lennénk.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 12:46:37

@az igazi Sipi:
Még mindig nem fogtad felm te mezeitök hogy ez a katonai repülő kontra magyar légtér kombóról szól?
Érted amit írok?
Nem akarsz már elmenni a büdös picsába (moderálható!)a zsidókérdés sirámoddal??
Felfogtad hogy ezek szerint bárki, bármikor egyszerű megtévesztéssel simán lerombolhatja Paksot és negyed óra múlva itt sincs?
Agyalágyult maceszgombóc..

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 12:49:13

@Epikurosz:
Á.. faszt hazaáruló..
Egyszerűen töketlen, ammelyik most hogy nagy szarba került a NATO előtt, mindenféle óvodás hazugságokkal próbálkozik.És megint a macskát rugják majd jól pichán mert ő van a sor végén..
Szánalmas.

ZX 2010.03.19. 12:50:38

@baliquez: Ha így van, hogy lehet, hogy részeg parasztok az utcán kiabálják boldog-boldogtalannak, hogy gyere át a zebrán zsidó? Aztán csodálkoznak, ha pofánverik őket.
@kyncza: Igazad ebben, én is utálom, hogy úton útfélen ezzel jönnek elő. Persze ez csak akkor igaz, ha a sokadik leszármazott jön elő vele, azt aki átélte, attól nem várom el, hogy többé ne hozakodjon elő vele.
Mondjuk a Benes dekrétumok nem is Izraeli törvények.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 12:50:53

@gonosztojás: "Felfogtad hogy ezek szerint bárki, bármikor egyszerű megtévesztéssel simán lerombolhatja Paksot és negyed óra múlva itt sincs?"

Te figyeljél már, kinek lenne érdeke lezúzni Paksot? :D
Meg egyáltalán minek?
nem kell ahhoz berepülni, amikor van rakéta is.

Igazán nato ellenfelet nem is tudnén írni, talán az oroszok.. nekik meg egyszerűbb elzárni a gázcsapot.. az jóval nagyobb pusztítást végez...

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 12:51:15

@gonosztojás: Ne ülj fel ennek a szerencsétlennek.

Neki ez az élet. Ő liberális antifasiszta. Ezzel ő le is tudott minden mást, főleg a gondolkodást. :) Egy sima buta troll.

patkányarcúáginéni 2010.03.19. 12:52:31

az azért érdekes, hogy a kommentek döntő többsége, bármely blogon kerül is elő ez a téma, ellentmond a mindenkori blogíró cinikus hozzáállásának az izraeliek berepülésének ügyében...

más: tegnap a klub rádióban a zsidó nagykövet-asszony oj. minden kérdésére izrael-ellenességről visítozott magából kikelve, persze mindezt ékes angolsággal.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 12:53:17

@Páneurópai Harci Kos: Déli szomszédot még 10 éve innét bombázták. Soha nem lehet tudni...

SZDSZPistike 2010.03.19. 12:53:48

tetszik a blog stop eredményesek vagytok stop küldjük az utalást, megbeszéltek szerint stop shalom stop

soproni1 2010.03.19. 12:54:51

@gonosztojás:

Paksot lerombolni még ellenségre sincs szükségünk, elég egy magyar karbantartó, aki bent felejtette a szemetet a blokkban, az oroszoknak meg a franciáknak fájt a fejük pár hónapig.

Nekünk nincs szükségünk külső ellenségre,menj el a Terror-plázába.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 12:55:40

@csef: mivel nap mint nap repuklnek at idegen allamok katonai gepei a magyar legteren, megis valahogy az izraeli gepek csipik a hulyek szemet...

ha ez nem izrael-ellenesseg, akkor mi?:-)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 12:58:09

@soproni1: jaja

ha idoben agyonverik kossuthot, az biztos, hogy elorebb lennenk...

ehelyett mit csinalt?
megcsinalta a balhet, evtizedekre ellehetetlinetette a bekes, megegyezeses megoldasokat, kinyirtak miatta nehanytizezer embert, lelepett a kasszaval es elt, mint marci hevsen 90 eves koraig idegenben...

Mawhonic 2010.03.19. 12:58:34

Vazze, ezt a rengeteg idiótaságot...
Kiállhatna már végre egy légügyi szakember és elmondhatná, hogy a magyar légteret napi rendszerességgel használják szövetséges, baráti és kevésbé baráti katonai légi járművek, békeidőben ez a dolgok rendje.

Miért erre járnak az izraeli gépek rutin gyakorlatokra (nyilván nem először)? Nem kell nagy geostratégának lenni ahhoz, hogy az ember fia ránézzen egy térképre és megállapítsa, hogy az Izrael-Magyarország távolság nagyjából megfelel az Izrael-Irán keleti határ távolságnak.

És azt sem nehéz megállapítani, hogy ha nagyjából reális szimulációs repülést akarnak végrehajtani ekkora távolságra (szárazföld felett repülve és baráti állaok légterében), akkor a Törökország, Bulgária, Románia, Magyarország stb. az egyetlen útvonal, ami számításba jöhet.

Jellemző módon sem a muzulmán Törökország (amelyik egyébként jó katonai kapcsolatokat ápol Izraellel) lakossága, sem a bolgárok, sem a románok nem hőbörögnek...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:02:33

@Mawhonic: szerintem hoborognek ott is, hiszen sopredek mindenhol van, latod, a jobbik bejutott az euba es bejut a parlamentbe is...

a kulonbseg talan annyi, hogy mas orszagok nem csinalnak bohocot magukbol a csocselekeik hisztije miatt:-)

Muster Mark 2010.03.19. 13:03:09

Te mocskos zsidó. Ezért irtott ki titeket Hitler, ezért a hozzáállásért amit az egész nyomorult népetek sajátja.

És ezért volt igaza.

thwarter 2010.03.19. 13:03:20

Idefigyeljetek sracok, inkabb recskazzzatok, azzal is ugyanugy ki lehet engedni a frustrzacokbol adodo gozt, mint egy jo kis zsidozassal.

thwarter 2010.03.19. 13:03:55

bocsi,
frusztracio - termeszetesen

2010.03.19. 13:04:36

Hát, igen, olvasom ezeket a cikkeket, aztán mindig az sül ki belőle, hogy paranoid és buta egy népség a magyar of corse. Engem rémülettel tölt el hogy idegen katonai gépek ki be sasszéznak az országba, anélkül hogy felszállna egyetlen magyar vadászgép, illetve bárki is azonnal meg tudná magyarázni, ez kérem tervezett dolog volt, tudtunk róla. Lehetett kémkedés, szabad időtöltés, vagy mini erődemonstráció. Sose tudjuk meg. Lehet itten szépítgetni a dolgokat, de azért csak megszavazták a szájkosár törvényt, csak megszavaztak egy sor alkotmányellenes intézkedést a holokauszttal kapcsolatban, nem telik el hét, hogy ne bírálná Magyarországot az Eutól usán át izraelig mindenki. „Növekvő antiszemitizmus” ellenére azért csak épülgetnek itt az izraeli dolgok. Lakóparkok, befektetések. Veszik a telkeket bagóért a tesók. Gazdasági-média-politikai elitünk döntő töbsége izraelita származású, az ország meg folyamatosan csúszik lefele a lejtőn. Sok ember ezt mind leszarja, sok ember pedig egy Palesztina 2.0alfa képét véli kirajzolódni a homályból. Akárhogyis, ez így együtt már több mint érdektelen, legalább a gyanakvás jogát ne vitassuk el.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:04:47

@soproni1: ha meg egy kicsit feszegetjuk, akkor eloborkotesben kell kiadnunk, mert pikkpakk zsidok leszunk:-DDD

hátsó szándék 2010.03.19. 13:06:04

Ami szerintem tanulságos a sztoriból, az a hivatalos szervek hozzáállása. Senki nem tud semmit, pontosabban, mindenki mást tud, vagyis, mindent más tud, nem én, nekem semmi közöm hozzá.

Egy tökös honvédelmi miniszter a következőt mondta volna:

"Igen, tudtunk róla, minden engedély rendben volt. Hogy mit kerestek itt? Pontosan tudjuk, hogy mit kerestek itt. Hogy miért nem mondom el? Mert nem tartozik a nyilvánosságra, szolgálati titok."

Erre egy kicsit morog mindenki, azt' elfelejti. Ezután kb. egy napig még találgat a Magyar Nemzet, aztán elfelejtik ők is.

Akkor is ezt mondom persze, ha nem tudtam róla, vagy ha nem volt engedélyük. Utána felhívom a nagykövetet, és megkérdezem, hogy hölgyem akkor ez most mi is volt?

Szerintetek az USA-ban például gondot jelentene a védelmi miniszternek, ha azt kéne mondania, hogy igen tudok róla, de Önöknek semmi köze hozzá?

Rossz volt a kommunikáció, megint szarul jött ki belőle a kormány.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:06:11

@Jankove: "Akárhogyis, ez így együtt már több mint érdektelen, legalább a gyanakvás jogát ne vitassuk el. "

jaja
csak te meg ne vitasd el az ebbol kovetkezo lehulyezes jogat..:-)

kyncza 2010.03.19. 13:06:33

@az igazi Sipi: söpredék az anyád, aki egy ilyen idiótát megszült, te barom!

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:06:45

@Muster Mark: "
Te mocskos zsidó. Ezért irtott ki titeket Hitler"

te szerencsétlen zombi:)
Adolf kirtotta volna a Magyarokat is..

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:07:21

@kyncza: Látom a személyeskedés jön, ha ez érvek elfogytak..:D

ZX 2010.03.19. 13:08:43

@William w.: Mi a baj azzal ha valaki antifasiszta? És azzal, hogy liberális?
Tisztában vagy mit jelenetenek a szavak, vagy csak azzal, hogy miket agattak rá az utóbbi időben?

Zahara 2010.03.19. 13:09:57

@az igazi Sipi:
Amikor valaki harci géppel csak úgy beröppen egy másik ország légterébe, onnantól ellenséges. Szerintem a kérdés inkább: miért adtunk engedélyt (ha adtunk) nem szövetséges ország katonai gépeinek, hogy légterünket használják? Felebaráti szeretetből vagy mi a túró? Jár ez valakinek valamilyen előnnyel? Kinek, és milyen előnnyel?

kyncza 2010.03.19. 13:10:34

@Páneurópai Harci Kos: asszem nem én kezdtem, de segítek ebben is:

"az igazi Sipi 2010.03.19. 13:02:33
@Mawhonic: szerintem hoborognek ott is, hiszen sopredek mindenhol van, latod, a jobbik bejutott az euba es bejut a parlamentbe is..."

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:10:56

@kyncza: mi van kiccsillag:-)

csip a pisi?:-DDD

annyira szanalmas vagy ezzel a kocsmabutor mentalitassal. szerinted meg tudsz serteni, te nimand?:-D
esetleg majd megfenyegetsz a taho stilusoddal:-)

kinek hiszed magad, te szellemi egytaletel?:-)

soproni1 2010.03.19. 13:11:20

@az igazi Sipi:

Én már négyszer voltam zsidó. Amikor kirúgtam egy dolgozók, rögtön zsidónak tartottak.

Legfeljebb írunk rock operát, de most kihagyjuk, hogy " nem tűrjük a papok hatalmát" meg a "szemforgató hamis papok-at", mint Sasvári Sándor Erdélyben a feszületet tartó fiataloknak tartott fellépésén.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:11:29

A honvédelmi miniszter szerint, ha nem számolták volna fel a katonai légügyi hatóságot, akkor nem lett volna ennyire zavaros az izraeli kémrepülőgépek körülötti helyzet.

A honvédelmi tárcát sem a titkosszolgálatok, sem a repülésre engedélyt adó Nemzeti Közlekedési Hatóság nem értesítette az izraeli katonai gép szerdai magyarországi repüléséről, jelentette be pénteken a honvédelmi miniszter.

A Honvédelmi Minisztériumnak azonban semmilyen információja nem volt a berepülésről, így csütörtökön egész nap kommunikációs zavarok jellemezték az ügyet, Szekeres Imre vizsgálatra kérte a kormányfőt, Bajnai Gordon pedig azonnali tájékoztatást kért az illetékes miniszterektől

index

Szóval Szekeres is náci ???

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:12:12

@Zahara: "
Válasz erre
Zahara 2010.03.19. 13:09:57
"
Amikor valaki harci géppel csak úgy beröppen egy másik ország légterébe"

Engedély birtokában, röpdöshet + nem állunk háborúban velük (szerencsére senkivel)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:12:26

@soproni1: igeeen!
az nagyon kemeny volt:-DDD

meg a kossuth teri bokoralaszaro csurhehadtestnek is igy enelkelt:-))

Nash vs. Keynes 2010.03.19. 13:12:29

Naja, mert azt sem történt meg, hogy hagyóék tartótiszteken keresztül szervezték a BKV beszerzései alá a párthű baráti cégeket a "legolcsóbb" ajánlattal. Én legalábbis el nem tudtam volna ilyet képzelni, bár bevallom gyanús volt, hogy minden projekt durván megdrágul a győztes kihirdetése után..
Szóval attól még, hogy rosszul esne ha azt kellene hinnünk magunkról hogy hülyének néztek minket amennyiben ez egy pimasz és pofátlan elektronikus felderítés volt egyáltalán nem zárható ki, hogy tényleg hülyének néztek minket és ez egy pimasz és pofátlan elektronikus felderítés volt. Egyáltalán nem lógna ki ezzel a legendásan ötletes zsidó kémkedés történelemből.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:13:27

@ZX:
Menjél vissza legózni öcsi. Nem megyek bele a náci-antifa harcba, mert leszarom. A zsidókat is, a jobbikot is, meg maradvány szdsz-es debileket is. ;)

ZX 2010.03.19. 13:13:44

@Zahara: Akkor hány magyar gépet is lelőttek volna már. Ne légy ennyire buta.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:13:57

@kyncza: "asszem nem én kezdtem, de segítek ebben is:

"az igazi Sipi 2010.03.19. 13:02:33
@Mawhonic: szerintem hoborognek ott is, hiszen sopredek mindenhol van, latod, a jobbik bejutott az euba es bejut a parlamentbe is..."

Ja hogy tisztán láss:
Egysejtű férgeknek tartom az összes náci, idegengyűlölő, fajgyűlölő jobbikost.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:14:04

@William w.: teccik beselni kicsit madzsar?

hol van ebben az, hogy tilos izraeli harci gepeknek atrepulni a legterunkon?:-)

annyi tortent, hogy engedelyt kaptak, szekereseket meg nem tajekoztattak rola.

amit en spec meg is ertek, mert teljesen feleslegesek:-)

Nash vs. Keynes 2010.03.19. 13:14:57

@hátsó szándék: "Szerintetek az USA-ban például gondot jelentene a védelmi miniszternek, ha azt kéne mondania, hogy igen tudok róla, de Önöknek semmi köze hozzá?"

Szerinted kapna engedély egy kis washingtoni röpködésre egy izraeli katonai felderítő gép? :)

ZX 2010.03.19. 13:15:33

@William w.: Ebbe ne menjünk bele, mert szerintem én már akkor főiskolára jártam, mikor a pöcsöddel játszottál a homokozóban.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:16:39

@az igazi Sipi:
Ha elolvastad volna, akkor látnád miért másoltam be.

Szekeres is vizsgálatot kért az ügyben. Mert biztos náci, zsidó gyülölő...

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:17:21

@ZX: Lehet, de ettől még nem fog érdekelni a fasiszta-antifa majomkodásod. ;)

soproni1 2010.03.19. 13:18:22

@az igazi Sipi:

Ne szídjuk, a múlt héten mellémgurult a sport mercijével. Neki sem könnyű !

Bergeroth 2010.03.19. 13:19:06

Mondjuk az azért elég kemény, hogy az izraeli repülők itt röpködnek felettünk, mintha ez teljesen természetes lenne. Viszont ha ezt szóvá tesszük, akkor máris megy a duma, hogy miért szidjuk a zsidókat és mi ez a fajgyűlölet.
Hát komolyan, még egy ilyen rasszista nép mint az izraeliek nincs még egy!

Nash vs. Keynes 2010.03.19. 13:19:33

Az a durva, hogy még csak nem is NATO szövetséges. Nem lepne meg ha morcik lennék a szövik is a dolog miatt..

Fricibá' 2010.03.19. 13:19:35

Milyen jó vicc lett volna, ha egy túlbuzgó Gripen lepuffantja őket. Vagy Paks környékéről lerakettázzák őket...
Akkor vajon barátok, vagy antiszemiták lennénk? És kinek kellene magyarázkodnia?

kyncza 2010.03.19. 13:19:41

@Páneurópai Harci Kos: Tyűűűű, te toleránsbajnok!!! De azért se szállok le a szintedre!

Egészségedre!

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:19:46

@Nash vs. Keynes: "zerintetek az USA-ban például gondot jelentene a védelmi miniszternek, ha azt kéne mondania, hogy igen tudok róla, de Önöknek semmi köze hozzá?"

Szerinted kapna engedély egy kis washingtoni röpködésre egy izraeli katonai felderítő gép? :) "

De szerinted, minek menne oda? :)
Hatótáv miatt szerintem bajok lennének.
hogy ide minek jöttek - találgatni, tudok csak.
Az egyetlen baj, az az, hogy megint van indoka hőbörögnie a radikálisoknak - és egy csomó blogon, szembetalálom magam ezzel az agymenéssel:D

p.s. Nato tesztre gondoltam egyébként.

soproni1 2010.03.19. 13:20:16

@Nash vs. Keynes:

Ott megkérnék, hogy : ugyan repüljön már Bronx belvárosa fölé, mert a rendőreink nem mernek bemenni!

bass.gitár 2010.03.19. 13:20:16

@kekegsm:

A szomszédok maradhatnak ugye? Vagy őket is bántani kell?

ZX 2010.03.19. 13:20:42

@William w.: "Nem megyek bele a náci-antifa harcba, mert leszarom. A zsidókat is, a jobbikot is, meg maradvány szdsz-es debileket is."

Azt legalább el tudod dönteni melyik a jobbkezed és melyik a bal?

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:22:02

@ZX:
És neked mi a franc bajod van azzal aki nem fasiszta,nem nyilas és mégsem tetszik neki hogy a zsidó gépek csak úgy ukk-mukk ki-be röpködnek?

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:24:48

@ZX:
Tényleg ne, mert én ezt pont leszarom. Debil Sipi barátod is próbálkozott már ezzel. Szélsőséges szemétládáknak tartom a jobbikosokat is, meg az szdsz-es patkányokat is.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:24:53

@az igazi Sipi:
Engedély nélkül TILOS te fenyőkabóca!
A repülésirányítás megtévesztéséért simán lelőhették volna őket minden következmény nélkül..
Nem tagja a NATO-nak, és még a fegyverzete sem kompatibilis!

ZX 2010.03.19. 13:25:55

@gonosztojás: Az idegesít, hogy naponta több tucat idegen gép repül be hazánkba, amikről kurvára fogalmunk sincs, mégiscsak ebbpől lett hír. Vajh miért?

2010.03.19. 13:26:23

@az igazi Sipi: "jaja csak te meg ne vitasd el az ebbol kovetkezo lehulyezes jogat..:-)"

Nem vitatom. A történelemkönyvekben mindig a legnagyobb hülyézők vették fel elsőnek a nyúlcipőt, és hagyták el a süllyedő hajót.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:26:58

@ZX:
Mert sem a miniszterelnök, sem a szakminiszter nem tudott róla. Azért. És mert nem katonai szövetséges gépe volt. Kb ennyi.

kyncza 2010.03.19. 13:28:00

@William w.: te fideszes,mszp, vagy mdf patkány e vagy?

hátsó szándék 2010.03.19. 13:29:10

@Nash vs. Keynes: szerintem akár kaphatna is. Ha kérne, és megtámogatná néhány -megfelelő vallású- kongresszusi tag.

De itt most konkrétan nem erre gondoltam, hanem arra, hogy a HM megint inkompetenciát mutatott, ahelyett, hogy valami hihető fedősztorival leplezte volna balfaszkodását.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:29:17

@kyncza: A kis tüzelő oroszlánod félelmetes, de hanyagolj. ;) Köszi.

Ja tényleg. Király a szóvívőtök! ;)

Horvie 2010.03.19. 13:30:38

Szerintem ciki bevallani nekik, hogy simán elkötötték a két gépet :D Inkább elbújnak a titkosvilmos lepel mögé.

ZX 2010.03.19. 13:30:51

@William w.: Ha ez így van, akkor értelmesebbenis elő lehet adni amit mondani akarsz, úgy, hogy az ne legyen kétértelmű, és félremagyarázható.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:31:56

@ZX:
Mert a NATO szállítógépei "otthon vannak", a vadászgépei a szerződés szerinti bejelentkezéssel bármikor használhatják a légteret, vagy a semleges országok humanitárius segítséget vivő masinái ugyanígy.
De ez nem vonatkozik a szándékos megtévesztéssel berepülő izraeli légierőre.Mert az qrvára nincs otthon itt..

Illés Béla 2010.03.19. 13:32:06

@az igazi Sipi:
Ha csak te mész forgalommal szemben az autópályán,akkor biztos hogy az összes többi a hülye?...egyedül vagy a véleményeddel,de mégis úgy beszélsz mintha sokan értenének veled egyet.
De azért nyomd csak a dezinformálást.

Sátán meg a Jocó 2010.03.19. 13:32:22

@Páneurópai Harci Kos: "Adolf kirtotta volna a Magyarokat is.. "

Forrás?

ZX 2010.03.19. 13:32:49

@William w.: Szerinted Bajnainak minden egyes gépről tudnia kellene? Én nem vagyok ebben biztos. Az meg, hogy Szekeres mekkora egy balfasz, mindenki előtt világos.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:33:52

@ZX:
Nem kell tudnia. Viszont ha felvilágosítást kér, akkor azonnal kapnia kell!

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:33:58

@Fricibá': "Milyen jó vicc lett volna, ha egy túlbuzgó Gripen lepuffantja őket. Vagy Paks környékéről lerakettázzák őket...

Atyaég micsoda naivitás,túl sok akciófilmet sikerült nézni:)
Jóember, ez a történet nem "túlbuzgóságról szól"
Egyszerűen nem kap repülési engedélyt.
Nem vérpistikék ülnek a gépekben.

Aztán meg ha rossz volt az azonosító, és nem izraeli gép, hanem mondjuk francia, vagy magyar (kölcsönbe van:)
Ha lelősz egy gépet - bármilyen repülő tárgyat, és az mondjuk egy ovódára esik..

Paks rakétái nem hordanak el ferighegyig:)

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:34:48

@kyncza:
Nem, nem.. William W. a Likuddal áll levelező viszonyban, hetejnte egyszer elviszik piknikre Haifába, ahol Bubis Bubbleh-ből hülyére itatják és korlátlanul kefélheti a helyi pinaseneket..
Te féleszű ...

Zahara 2010.03.19. 13:35:22

Nem azt mondtam, hogy ellenség, és le kellett volna lőni, hanem azt, hogy mivel nem szövetséges, nem kötelező velük együttműködni. Akkor miért tettük?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:35:38

@Illés Béla: ne hidd magad tobbsegnek, te szerencsetlen..:-DDDD

a tobbsegnek ugyanis nincs baja a zsidokkal, romanokkal, szlovakokkal, szerbekkel, ciganyokkal, stb..

nagyon kevesen vagytok, akiket a gyulolettel lehet igaba hajtani, barom:-)

ZX 2010.03.19. 13:36:26

@gonosztojás: Nem NATO gépek is repkedhetnek felettünk amikről nem tudsz. Tegyük fel, hogy Angliában repülőbemutatóra meghívják a szerbeket. Na most ugye ők nem NATO ország, mégis felettünk fognak elrepülni. A miniszterelnök valószínű ugyanúgy nem tudna róla. Persze a HM-nek azért illyene tudni ilyenről.

baliquez 2010.03.19. 13:37:54

@ZX: "Ha így van, hogy lehet, hogy részeg parasztok az utcán kiabálják boldog-boldogtalannak, hogy gyere át a zebrán zsidó? Aztán csodálkoznak, ha pofánverik őket."

Örömmel válaszolok kérdésedre:
ad1
Parasztozni PC? Zsidózni nem?
ad2
Őrnagyeftársat (aki gyereátazebránzsidózott, nem boldog-boldogtalannak hanem annak az egy pasasnak aki megütötte) én, aki - tudtommal - nem vagyok zsidó IS pofánbasztam volna ugyanezért.

Őrnagyeftárspajtás azért mert provokálni mert ott voltak mellette a rendőrök, akikkel mindez jó előre le volt zsírozva.

Hatalmas gondság volt ugyanis. Ott volt ez a Jobbik március 15.-ei ünneplése, és ezek a mocskosnácinépellenségek csak nem bírtak rendbontást csinálni, pedig igény, az volt rá. Itt jött képbe őrnagyeftárs, csinált balhét, két beígért sörért.

Az sem kizárt amúgy hogy aki megütötte a provokátort nem Jobbikos merő véletlenségből. Mondom, én is megütöttem volna, származásfüggetlenül, pusztán a miheztartás végett.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:37:58

@Sátán meg a Jocó: "Adolf kirtotta volna a Magyarokat is.. "
Forrás? "
Magyar történelem.
ha nagyon érdekel néz utána, a levéltárban.
Csak ne a hurut- z portálokon:)

hátsó szándék 2010.03.19. 13:39:52

@Zahara: ez komoly kérdés? Az EU-ban és NATO-ban mindenki együtt akar működni Izraellel. Különben...

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:40:05

@ZX:
- Kérdéses, hogy milyen bilateriális vagy multilateriális szerződés van a 2 ország között.
-Milyen célból repül.
-Van e előzetes értesítési kötelezettség -mindig van -.
-Magasság is számít.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:40:23

@ZX:
Amatőr modellvasutas vagy.
Amennyiben katonai légibemutató van, hónapokkal előtte a NATO egyeztet és adja meg a koordinátákat, amitől nem térhet el a nem szövetséges gép, mert egyből leszedik.
Tényleg úgy gondoltad hogy felszáll egy szerb vadászgép oszt csak úgy röpköd?
Jejjjj...

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:41:42

@az igazi Sipi:" A Honvédelmi Minisztériumnak azonban semmilyen információja nem volt a berepülésről, így csütörtökön egész nap kommunikációs zavarok jellemezték az ügyet, Szekeres Imre vizsgálatra kérte a kormányfőt, Bajnai Gordon pedig azonnali tájékoztatást kért az illetékes miniszterektől."

Te egy igazi sötét troll vagy Sipi.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:42:15

@Páneurópai Harci Kos: nem pontos..
a magyarok nem kerultek volna kiirtasra, az arja faj rabszolhgajakent kellett volna szolgalniuk a birodalmat mas nepekkel egyutt.

kiirtasi torekvesei hitlernek a zsidokkal, ciganyokkal, szlavokkal - foleg lengyelekkel - szemben voltak.

mi az arja torvenyekben meghatarozott munkakat lathattuk volna el az arja torvenyekben meghatarozott berezessel, az arja torvenyekben kijelolt lakohelyen elhettunk volna az arja torvenyekben meghatarozott lakhelyeken.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:43:35

@William w.: igen.

es megtagadtak tole az informalast?

nem azt kerdeztem, hogy "kedves viljemvalasz, ugyan, mond mar meg nekem, hogy trol vagyok-e?", hanem az volt a kerdes, hogy megtagadtak-e bajnaitol az altala kert informaciot?

2010.03.19. 13:43:39

Szép,olyan szép.
Van egy adott kérdés: egy nem szövetséges, igaz nem is ellenséges állam gépei engedéllyel ugyan de minden célmegjelölés nélkül berepülnek a légtérbe, itt láthatóan megmutatják magukat, majd továbbállnak. Ez legalábbis érdekes, csak érdekelné az embert hogy miért? De nem, nem evvel fogalkozunk, hanem terelünk ezerrel, a sok szerencsétlen paranoidot ekézzük, hogy azinternetalja mi minden badarságot hordott össze á 1999 ft/hó mobilinternettel és csökkent ikuval hadbaszállva. Fogalkozzunk talán inkább az eredeti kérdéssel!

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:43:40

@William w.:
Ja.Még a sebességet is megszabják amitől nem térhet el. Nem gyorsthat, nem lassíthat.

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:44:20

@az igazi Sipi: "Azt továbbra sem tudni, hogy pontosan a NATO-hoz nem tartozó, de barátinak számító országból érkezett gépek, miért pont itt hajtottak végre rutingyakorlatokat, honnan jöttek és hova tartottak, leszálltak-e és szállítottak-e utasokat. Egyes elemzők szerint Iránnak szóló erődemonstráció állhat a különös repülés hátterében."

baliquez 2010.03.19. 13:44:36

Visszatérve a göbzikre, egyetlen ilyen elektromos zavarórendszerekkel csurig pakolt repülő is hazavághatta volna mondjuk a Paksi vezérlőrendszert és akkor lenne sírás.
Magyar Honvédség konkrétan leszerepelt, a minimum hogy Szekeresnek le kellene mondania HA felelős ÉS magyar kormány lenne hatalmon.

Ugyanis attól még hogy nem kazettás bombákkal volt felszerelve ezek igenis harci felszerelésű gépek voltak, és ha Magyarország repülne be titokban egy hasonlóval mondjuk pont Izrael fölé akkor azt fix hadüzenetnek fognák fel, másnap már behajóznák a Merkavákat hogy kipróbálják mit fogyasztanak százon a Kiskunsági Nemzeti Parkban.

dzsi85 2010.03.19. 13:45:38

@az igazi Sipi: rég baj az, ha neked semmi bajod, fenntartásod nincs a hazai cigányság helyzetével és életvitelével kapcsolatban... ha egy átlag magyarnak nem jelent gondot a cigánybűnözés, a tanulatlanságuk, a munkához és más tulajdonához való viszonyuk, a segélyekből való megélés, akkor az az ember vagy buta vagy vak vagy csak szimplán provokátor!

és itt jön a másik nagy baj, hogy szerintetek aki erről beszél az büdösnácirasszistaősmagyarturulbuzi és meg sem próbáljátok a liberálisan átmosott agyatokkal felfogni, hogy ez nem pusztán a bőrszínből, hanem valós tapasztalatokból és élményekből eredő ellenszenv!

Mawhonic 2010.03.19. 13:46:47

@az igazi Sipi: Szerintem a honfitársaidat ne nevezd söpredéknek...

Nem értem azokat sem, akik folyamatosan "zsidóznak". Aki a honfoglalást nem csak a középiskolai tankönyvének 10 sorából ismeri, tisztában van azzal, hogy a zsidók a kabar törzsek részeként szerves részei voltak a honfoglalóknak, vagy hogy már az első Árpád házi királyoknak is lehettek erős zsidó kötődéseik (pl. Aba Sámuel).

Ha Árpád apánknak és a többi honfoglaló törzsnek sem volt problémája a zsidókkal, talán az utódaik is megtanulhatnának végre velük és a többi kárpát-medencei néppel együttélni. Akik árpád-sávos százlóval menetelnek, átvehetnének egy kicsit Árpád szellemi hagyatékából is...

Mielőtt bárki lezsidózna: nagyapám a Wehrmacht tisztjeként esett el a második világháborúban, árpád-sávos zászló lóg a szobám falán, imádom a lovas íjászatot és a jurta építést... :)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:46:52

@baliquez: de nem titokban repult be, hanem a nemzeti kozlekedesi hatosag.

ugyanis ez az o dolguk. es jogukban all megadni, mi tobb, azt szekeres is elismerte, hogy teljesen jogszeruen jartak el - ennek fenyeben nem tudom, hogy megis mifaszra akar felelossegrevonasokat..?

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:48:14

@az igazi Sipi:
nyilván szeretnénk azt az "életet"..
én nagyon nem.

ZX 2010.03.19. 13:48:20

@dzsi85: Ugyan már, ez merő paranoia.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:48:37

@baliquez:
Hm... én nem lennék benne biztos hogy nem volt rajtuk gyenge levegő-levegő rakéta.
Asszem az AWACS-on is van menekülés miatti védelemre.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:49:14

@Mawhonic: honfitarsnak lenni nem erdem, hanem allapot, amit az ember a szuletes nevu lottojatekon huz ki.

a viselkedesuk es mentalitasuk alapjan kaptak a sopredek jelzot.

mindegykivagyok 2010.03.19. 13:49:31

@az igazi Sipi: Ma péntek van,neked màshol a helyed ilyenkor!Gyertyàt nefelejts gyujtani!

baliquez 2010.03.19. 13:49:40

@az igazi Sipi: debizonyhogytitokban, szándékosan elterelő módon polgári lajstromjellel hajózva.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:50:46

A lovas íjászattal és a jurtaépítéssel nincs is baj, amennyiben nem emberre (repülőgépre)lődözöl:)

Rob67 2010.03.19. 13:52:19

@gonosztojás: A posztod azt engedi vélelmezni, hogy egy tenyeres talpas paraszt vagy ecsém...
Más nem jött le.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:52:19

@az igazi Sipi:
POLGÁRI GÉPNEK az adatait adták meg te bakter...átbaszták a hitsosorsosok a szerencsétlen civil paprikajancsikat..
Hogy adhatna már egy polgári hatóság engedélyt egy idegen katonai gépnek?
Te..bakter felvétel van Rákosrendezőn.nem érdekel?
felvételi teszt nélkül bejutsz..

dzsi85 2010.03.19. 13:52:20

@ZX: viccnek rossz, ha komolyan gondoltad az pedig elgondolkodtató...
és ha komolyan gondoltad, akkor kiváncsi vagyok a magyar gárdától meg a jobbiktól való parázást minek hívod?!

ZX 2010.03.19. 13:52:54

@az igazi Sipi: Történelemórán meddig jutottál el? Konstantinig biztos nem.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:53:11

@Páneurópai Harci Kos: szerintem buzizini akart most, nem zsidozni...

nem?:-)

bar mondjuk a sabbath pentek este kezdodik napnyugtakor...:-)

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:53:25

@Rob67: Talán valami konkrétabbat vajdám..ha lehetne..

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 13:53:28

@az igazi Sipi: "barátinak számító" nehéz olvasni + értelmezni

Ne égesd már magad kommentről kommentre.;)

Mawhonic 2010.03.19. 13:53:47

@az igazi Sipi: Akkor sem kell. Sehová sem vezet, ha az eltérő véleményű emberek folyamatosan lesöpredékezik és emigrálásra ösztökélik egymást...

Egyesek simán csak provokálnak, mások egyszerűen csak tudatlanok, vagy másképp ítélik meg a környezetükben zajló eseményeket. De attól még lehetne kultúráltan egymás mellett élni...

Rob67 2010.03.19. 13:54:22

Mitől vagy ilyen agreszív ma?
Nem volt punci este?
Őgy harapsz itt mindenre mintha tesztotszteront vacsiztál volna.
Nyugi, lassulj le mert agyérgörcsöt kapol drága.
Ha szerinted lemészárolnak minket a zsidók akkor biztosan úgy van, de attól hogy harapsz nem lesz jobban igazad

baliquez 2010.03.19. 13:54:29

@gonosztojás: nincsenek rászorulva AA rakétákra, ha rájuk lőnének ilyesmit bőven kényelmes távolságból ki tudják sütni. A rájuk támadó vadászgépeket dettó. Félelmetes szerkezetek.

Rob67 2010.03.19. 13:55:24

@gonosztojás: Oh jesz, már cigány vagyok...:)
Erre mit mondjak, aki réádszól az csak cigány vagy zsidó lehet mi?

greybull 2010.03.19. 13:55:51

barátaim olyan ez, mint amikor a 80-as évek közepe felé egy nyugatnémet srác egy kis géppel berepült a nagy Szojjetunijóba (sic!) oszt leszállt a Vörös téren - a szojjet légvédelem nagyobb dicsőségére. De legalább ott ezért szojjet oldaról felyek (sic!) hullottak - itt meg?

baliquez 2010.03.19. 13:55:52

@az igazi Sipi: polgári repülésre kaptak engedélyt, erre felfegyverzett katonai gépekkel jöttek "rutinfeladatozni" amolyan jó sumák héber módra.

Rob67 2010.03.19. 13:56:17

Árpádsávós a dunyhád is :)))

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:56:43

@Mawhonic: mivel az altalam sopredeknek nevezettek eppenhogy a kulturalt egymas mellett elest kivanjak felrugni az itt elo kisebbsegekkel es a kornyezo orszagokkal, a maskent gondolkodokkal, valamint a szemelyi szabadsagot kivanjak korlatozni es mindezt a fenyegetes, felelem es eroszak neveben, igy talan ertheto a hozzaallasom.

Rob67 2010.03.19. 13:56:56

Gondoltam most kicsit felhúzlak, hátha a dunába ugrasz zsidókat keresni.
Én ráérek és türelmes vagyok :)

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:57:01

@Rob67:
nem, de te meg parasztozol..
vagy büdös neked a magyar mezőgazdaságból élő?
De még mindig nem tudom, miből szűrted le a falusi lakossághoz való tartozásomat?

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 13:57:07

@greybull:
hidegháborús helyzet+ engedély birtokában, minek hullana bármi is, a nyálon kívül?

ZX 2010.03.19. 13:57:29

@dzsi85: A gárdától meg a jobbiktól nem kell félni, mert nem ők leszneka kormányon. Az viszont, ha egyszer odakerülnek...
A nácipárt is először csak 3 taggal kezdte. Tudjuk mi lett a vége.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:57:56

@William w.: ha neked nehez ertelmezni, akkor annal kellene reklamalnod, aki a nyelvet tanitotta neked...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 13:58:57

@gonosztojás: ugy, hogy nincs haboru.
majd ha lesz, akkor pattoghatnak a bohocok zoldruhaban. amig viszont nincs haboru, kuss van nekik es a civilek dontenek.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 13:59:08

@baliquez:
A híradóban amikor itt volt egy, mintha mutattak volna valami AA-t. De lehet hogy azok csak irányzékradart zavaró dolgok voltak.
Az elektronikai védekezés tuti ül.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 14:00:06

@baliquez: "erre felfegyverzett katonai gépekkel jöttek"

te figyi mán, azon a gépen nincs fedélzeti fegyver.

ZX 2010.03.19. 14:00:19

@az igazi Sipi: Bocs, itt én értettem félre valamit.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 14:02:17

@Rob67:
Engem ugyan nem..
Ha odafigyeltél volna, akkor leszűrhetted azt hogy én folyamatosan katonázok, a sipi meg a zx meg folyamatosan zsidózik.
Mitől is kéne nekem zsidót vacsoráznom?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 14:02:25

@mindegykivagyok: nincs rabbim. nins papom. nincs gyontatom. nincs istenem. nincs vallasom. anyam alfoldi parasztlany, apam - bar ez nem erdekes, mert a 'zsidosag ugye anyai agon "oroklodik" - hevesi gazdalkodocsalad fia.

de ha neked jol esik, zsidozz csak nyugodtan, hulyegyerek:-)

legalabb ebbol is latszik, hogy a velt, vagy valos zsidosagom ellenere is kulonb vagyok nalad:-)

dzsi85 2010.03.19. 14:02:50

@ZX: ebből azt szűröm le, hogy az előbbi paranoiás megjegyzés komoly volt. tehát szerinted ma magyarországon a cigány kisebbség problémamentesen, a társadalomba integráltan, példamutatóan éli életét?!

greybull 2010.03.19. 14:03:35

@Mawhonic: Megmondta Lőwy Árpád: A Jóisten a magyart Lőwy-ből és Árpádból baszta össze-vissza!Egyébként a kazárok török eredetűek voltak. Mi a kazár birodalom katonai segédnépe voltunk. A kazár birodalom - politikai okokból - felvette a zsidó vallást. A magyarok 7 törzsével jövő 3 kabar törzs is kazár volt, a névhasonlóság nem véletlen, tehát zsidók voltak vallásilag, származásilag nem. Jött még velünk egy rusz törzs is, de Kijev magasságában elváltak tőlünk - vagy nem teljesen, merthogy egy csomó szavunk szinte szó szerint megegyezik azonos jelentéssel a ma is használt orosz szóval (de a többi szláv nép hasonló/azonos jelentésű szavától távol vannak ezek a szavak). Inkább a zsidóságnak kellene elgondolkodni azon, hogy tartható-e még az a kőkemény fajelmélet, amit származásban követnek. Ha meglátok egy szőkés hajú, kékszemű zsidót, mindjárt tudom, hogy a Jeuzsálem-i Templom elfoglalása után az egyik ősanyját biztos meghágta egy német lovag...

ÁkiBáki (törölt) 2010.03.19. 14:05:15

Ahhoz már hozzászoktam, hogy az idősebb korosztálynak milyen reakciói vannak semita ügyben, de azt, hogy a fiatalok között ennyi korlátolt szellemi mozgássérült legyen, nehezem abszolválom.
(tisztelet a kivételnek)
Mi lesz veletek húsz év múlva?

Joseph Adama (törölt) 2010.03.19. 14:05:17

@az igazi Sipi: Jól van Sipi. Nyugodj meg, nyeld le a nyáladat...

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 14:06:35

@az igazi Sipi:
Sipike...
A katonai dolgokra békeidőben is katonai rendszabályok vonatkoznak...
Ne légy már dinnye.

ZX 2010.03.19. 14:08:09

@dzsi85: Egy szóval sem mondtam ilyet. Csupán a probléma kezelését kellene más módon megoldani.

mindegykivagyok 2010.03.19. 14:08:21

@az igazi Sipi: Ez a kasztrendszerben
nem ujdonsàg!Meséld a Kazincy utcàban,vagy a kosernàl!

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 14:09:34

@gonosztojás: de a katonakat normalis emberek felugyelik es nem hagyjak oket szabadon garazdalkodni.

a katonak ugyanis pszichopata pitbullok. normalis ember ugyanis nem valasztja szakmajanak mas emberek megoleset.

ugyhogy bekeidoben a katonasagot a normalis, epelmeju emberek kontrollaljak. biztos is, hogy a katonasag berkein belul a katonasag szabalyai elnek, de a civil elet a katonaelet felett all.

ugyhogy bekeidoben a civil mondja meg a bakanak, hova huzzon es mit csinaljon, kit engedjen be es kit tartson tavol.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 14:09:36

@az igazi Sipi:
De tisztában vagyok..
Amit sokkal feljebb a Grün bácsi meg a Száli néni példájaként említettem.
Méghozzá a burkolt formája, és te csinálod pl...)))
keresd vissza.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 14:10:29

@mindegykivagyok: annyira imadom, amikor ileyn onellentmondasba keveredtek sajat magatokkal alig egy minimalis segitseggel..:-))))))))))))

jobbra 2010.03.19. 14:11:26

Jurij Kakarin 2010.03.19. 11:13:21
1. Már megint olyanok írnak ide akiknek se a repüléshez, se a haditechnikához semmi közük.
2. Milyen jó, hogy nem magatokkal, hanem megint a zsidó összeesküvéssel lehet foglalakozni.
3. Ekkora egy szerencsétlen társaságot életemben nem láttam (tisztelet a kivételnek, mert szerencsére az is van).
4. Örülök, hogy nem kell abban a telefosott országban tengetnem napjaimat!

Fasznak kell akkor ezt a felesleget idehánynod??

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 14:11:57

@az igazi Sipi:
Hú Sipi..ez a monológ14:09:34-nél nagy öngól..
Szerintem ezt ne írd meg Izraelbe mert soha nem kapsz vízumot az ország gyalázásáért..:))))

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 14:12:28

G-1159D Gulfstream V a gép típusa ha érdekel valakit
a paraméter könyvét még keresem:)

jobbra 2010.03.19. 14:12:37

az igazi sipi>>>szállj fel bazdmeg az első telavivi gépre ,olyan degenerált ,ostoba fajankó vagy!

dzsi85 2010.03.19. 14:14:10

@ZX: nem emlékszem, hogy írtam volna bármilyen megoldási javaslatot, pusztán azt mondtam, az az ember, aki ezeket a problémákat nem látja vagy nem akarja látni, az hülye (by E-one)!
viszont kétségtelen, hogy minél tovább húzzuk a probléma kezelését, annál kevésbé lehet fájdalommentesen véghezvinni...

greybull 2010.03.19. 14:14:21

@az igazi Sipi: zsidózás az, amikor az ember rámutat a zsidók gusztustalan cionizmusára, amire a válasz az, hogy az illető antiszemita, amire a válasz, hogy kár, hogy nagyanyád lemaradt az ajsvici sebesvonatról. Jó a válasz?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 14:15:48

@gonosztojás: nem, nem vagy tisztaban..
a zsidozas nem az, amikor kimondom, hogy zsido, vagy utalok ra, esetleg kimondom, hogy valaki zsido.

a zsidozas az, amikor valakinek a negativ cselekedeteit a zsido szarmazasaval magyarazom.

hol lattal te ilyet?

ZX 2010.03.19. 14:15:59

@dzsi85: Te nem írtad, de a gárda mi volt? A probléma kezelésének első lépése. A jobbik szerint. Szerintem meg a problémát nem innen kellene elkezdeni megoldani.

greybull 2010.03.19. 14:17:09

@jobbra: George Bernard Shaw is írt zenekritikákat, pedig a boci-boci tarkát sem tudta leütni a zongorán, és amikor ezt a szemére hányták, azt mondta, hogy: Nem kell ahhoz tojást tojni tudnom, hogy el tudjam dönteni a lágytojásról, hogy záp-e! Úgyhogy ehhez a cionista berepüléshez is nyugodtan hozzászólhat az is, aki amúgy nem ért a repüléshez.

jobbra 2010.03.19. 14:17:37

OFF:

-Honnan ismered meg az izraeli vadászrepölőgépet?
-Az orráról, és a farkáról.

whehehehehe

ZX 2010.03.19. 14:18:01

@greybull: Szerintem meg mondj egyetlen népet akire nem lehet semmi rosszat mondani.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 14:20:27

@az igazi Sipi:
Sipi bazzeg te folyamatosan azt csinálod amit levezettél...nem veszed észre?
Én próbálom neked magyarázni hogy a NATO szempontjából mekkora balfaszságot csinált a magyar honvédelem, te meg folyamatosan úgy lekonvertálod hogy persze hogy azért nem tetszik nekem a berepülés, mert a gépeknek stuccolt farka volt..
menj már...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 14:24:59

@gonosztojás: naponta repulnek at "stuccolatlan farku" gepek a magyar legteren

katonaiak.

azok miert nem zavarnak?

dzsi85 2010.03.19. 14:29:35

@ZX: én azt gondolom hogy a gárda (függetlenül a mögötte álló politikai ideológiától és motivációktól) többek között az egyszerű, adott esetben vidéki magyar ember egyik válasza a gátak nélkül elszabaduló kisebbségi erőszakra... egy ilyen szervezetet nem lehet csak úgy életre hívni, vona gábor személye miatt nem fognak tömegével belépni a sok esetben 50+os férfiak és nők, őket a saját élettapasztalataik és megkeseredésük vezeti el a jobbikhoz és a gárdához és a maguk módján így tüntetnek a rendszer és a jelenlegi viszonyok ellen... és hiba a gárdát pusztán a szélsőjobb cigányellenes eszközének beállítani, a gárda egy jelzés arra, hogy ebben az országban igenis sokan akarnak gyökeres változást!! (vagy szerintetetek hirtelen lett 15 %-nyi szélsőjobbos!?!?!)

megjegyzem a gárdához eddig semmilyen aggresszív cselekedet vagy balhé nem fűződik, hacsak nem számítjuk ide azt, amikor a kékek a gödörnél szétverték a fűben ülő embereket...
eközben a cigányokhoz lassan nem naponta, hanem óránként lehet valamilyen aggresszív bűncselekményt kötni: tegnap pl két településen is kardokkal támadták meg a rendőröket... kár hogy a médiának ezek nem hírek, persze ez érthető is. ha minden ilyen balhéról beszámolnának, a jobbik már 20 % felett állna..

dzsi85 2010.03.19. 14:32:07

@ZX: ja igen, azt lefelejtettem, hogy valóban nem ennek kellett volna az első lépésnek lennie, sőt... kár, hogy akik lépéseket tehettek volna az elmúlt 20 évben, azok mással voltak elfoglalva mint a cigányság helyzetének kezelésével.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 14:35:00

@dzsi85: attol meg nem lesz jo valasz, hogy a videki egyszeru emberek valasza..
sot..
pontosan a videki egyszeru emberek - akik sajnos gondolkodasban es eletvitelben a villany es a tvnezest leszamitva a XIX. szazadban ragadtak - valaszai mar nem ervenyesek a XXI. szazadban.

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 14:35:11

@az igazi Sipi:
Sipike...
Az izraeli állam egy katonai alapokra épülő államszerkezet, ahol még a nőknek is sorkötelessége van és a szekrényben gépfegyvert tartanak otthon.A civil kotroll elképzelhetetlen, a bármilyen fegyveres megoldásra szabad mentelmi jog van.
Tehát ne szidd őket...))
Ezt meg hogy a "teljes oldalkormány-magasággal" rendelkező gépek miért repülhetnek szabadon itt kb 10x kiveséztük asszem..

gonosztojás (törölt) 2010.03.19. 14:37:15

Na, shalom ,insallah, jó hétvégét mindenkinek, és a továbbiakat..

ZX 2010.03.19. 14:41:44

@dzsi85: De ezzel a végletekig le van egyszerűsítve minden. Igen, akik tehettek volna a dolog ellen nem tettek, és igen, tűzet oltunk. De szerintem nem csak egyfajta megoldás megoldás van. De sokan számításba sem veszik a többi lehetőséget, mert ez így elég egyszerű és könnyen kivitelezhető nekik.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 14:44:20

No, még egy dolog, lehet más oka is a látogatásnak.
Nemrégiben bejelentették, hogy az orosz légierőknek új védelmi rendszere van.*

Azt is elképzelhető - hogy kihasználták a "közelséget":)
Politikai szempontból (arab országok, többek között Irán is, orosz fegyvereket használ)- és ha vesznek az "új orosz" cuccból. Az esetleg káros lehet egy esetleges - támadás esetén (atomreaktor)

ZX 2010.03.19. 14:44:26

@ZX: Továbbá a politikai céljaiknak is remekül megfelel.

dzsi85 2010.03.19. 14:49:43

@az igazi Sipi, @ZX:: nem montam hogy jó, pusztán annyit, hogy a vidéki egyszerű ember nem azért lesz jobbik és gárda "fan", mert a mein kampf van a dunyhája alatt és karlenditéssel köszön reggel a csirkéknek, hanem mert annyira magára lett hagyva a cigánysággal szembeni problémáival, hogy ebben látja a kiutat... és mivel a médiában nem hír az, ha egy szerencsétlen kisnyugdíjast 7e forintért három cigány agyonver, vagy ha 20an kardokkal támadnak az őket igazoltató két rendőrre, miközben a szerencsétlen kesznyéteni bácsit amennyire lehet meghurcolták/ják, csak azért mert védte a saját tulajdonát... hát kérdezem szerintetek mit várjanak a jelenlegi politikai elittől, mikortól fognak az ő problémáikkal foglalkozni?! ő ennyit tehet a kérdésben, nem többet... a megoldás kulcsa pedig azok kezében van, akik szarnak a megoldásra, sőt sokáig úgy nézett ki, hogy még örülnek is a megosztottságnak.. hát rábasztak - ebből lett a jobbik (többek között)

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 14:54:29

@dzsi85: de miert az allamtol varjak az emberek a sajt problemaik megoldasat? miert nem oldjak meg?

miert nem indul civil kezdemenyezes? miert nem ulnek le es beszelik meg aproblemakat?

mert egyszerubb gyulolni a kialakul thelyzetet es varni, hogy majd mas megoldja...

ZX 2010.03.19. 14:56:53

@dzsi85: Ez még egy rendjén is lenne, ha néhány paraszt nem kezdene rögtön hazaárulózni, zsidózni, cigányozni (amelyik előbb az eszébe jut), mert valakinek más elképzelései vannak a megoldásról.

Illés Béla 2010.03.19. 14:58:28

@az igazi Sipi:
Én nem minősítenélek téged veled ellentétben...
A stílus maga az ember.

De el kell ismerni kitartó vagy,gondolom megéri ez neked hogy ilyen ordenáré vagy.
Dübörög a biznisz mi?

jobbra 2010.03.19. 15:00:09

@az igazi Sipi:

Sipi te tényleg tökhülye vagy%!!

Bmeg, ha megpróbálja megvédeni magát, lásd áram ,akkor sittre vágnak, fegyvere nincs bmeg az öregeknek.Kiváncsi vagyok, várom az ötleteidet 20-30 vagy 50 görény cigány elleni védelemmel? Írjad ne csak szövegelj, most már feldühitettél.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 15:01:55

@Illés Béla: en em tudom..
nem nekem adott a part kampanydirektivakat, hanem a jobbikosoknak..

tenyleg, nalatok mit osztanak bogre helyett?

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 15:04:50

@jobbra: "
Bmeg, ha megpróbálja megvédeni magát, lásd áram ,akkor sittre vágnak, fegyvere nincs bmeg az öregeknek.Kiváncsi vagyok, várom az ötleteidet 20-30 vagy 50 görény cigány elleni védelemmel? Írjad ne csak szövegelj, most már feldühitettél."
És most hogy dühös mit csinálsz? Behúzol neki egyet? leköpöd, vagy csak agyonvered?

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 15:06:10

Az önvédelem nem megfelelő formájával van gond -nem ölheti meg azért mert csak lopni próbált a kertből..

u.i. ezt magyarok is csinálják, nem kell ehhez romának lenni.

Illés Béla 2010.03.19. 15:06:49

Nem vagyok szittya,ha erre gondolsz...ezt alaposan benézted.
Egyszerűen csak nem értek veled egyet.
Hihetetlen mi?
Hogy a jobbikosok mit kapnak?
Gondolom ékezetes klavit.

jobbra 2010.03.19. 15:07:07

@Páneurópai Harci Kos:

Csak leírtam :DD ,grrrrrrrrrr ,jobb ha nem olvasom amit sipi ír, egyszerübb, segg hülye

dzsi85 2010.03.19. 15:08:54

@az igazi Sipi: hát kinek kéne megoldani, hogy egy nyugdíjas nénike otthon a falujában kimehessen sötétedés után nyugodtan a kertjébe vagy a háza elé?!?! hogy 5e forintért meg egy videoton tévéért ne kelljen meghalnia?!
a közbiztonság fenntartása tudtommal az állam feladata... a kisebbségek ügyének kérdése állami hatáskör...
nem vágom miről beszélsz?! mari néni meg pista bácsi üljön le lakatos bendegúzékkal, hogy helló ez így nem jó?! mit is mondott anno a kesznyéteni bácsi (egyébként ismerem mind a falut, mind a családot): vitték rendszeresen a cigánysorra a termést, nem sajnálták senkitől, boldogan ajándékoztak bármiből!!! a koszos tanulatlan primitív cigója mégis ki akarta rabolni!! miről beszélünk?!
vagy a két rendőr hívja meg egy sörre a dzsippó szamurájokat, és elmélkedjenek a keleti harcművészeti eszközök helyénvaló használatáról?! tényleg milyen párbeszédről beszélünk akkor?!

teljesen szürreális és utópisztikus gondolat azt hinni, hogy civil párbeszéd keretében ezt a kérdést meg lehet oldani... megint ott tartunk hogy az egyszerű ember nem tud semmit tenni! ezt állami hatáskör, politikai felelősség lenne meglépni! kár hogy a kellő lépések sosem fognak megtörténni, többet ér annál 1 millió szavazat... :S és akkor megint oda jutunk, hogy egyszer majd nem marad más, csak a fájdalmas megoldás...

@ZX: a két oldal vérmérséklete szerint ugyanazt teszi, csak ami a jobbikosnak hazaáruló zsidó, az a liberálisnak ősmagyar náci... értelmes párbeszéd igen ritkán (sosem?) alakul ki... ez a nagy baj!

jobbra 2010.03.19. 15:09:42

Az önvédelem nem megfelelő formájával van gond -nem ölheti meg azért mert csak lopni próbált a kertből..

Semmilyen formában nem védheti meg a saját tulajdonát!!! Nem veszed észre?? vagy kérlek, tőled is a javaslatot nagyokos HOGYAN??

Ilyenkor irigykedem az amikra, bejött a portára?? golyót neki,többet nem jön, ennyi, zsákba vele, és elviszik,mia fasztkeres más portáján !

Pipas 2010.03.19. 15:11:11

@ZX: "ha néhány paraszt nem kezdene rögtön hazaárulózni": Hát azért nem rögtön kezdtünk hazaárulózni, Kádár után még vártunk vagy húsz évet. ;)

"mert valakinek más elképzelései vannak a megoldásról": Aha, ja, mint például Gyurcsány Ferenc elvtársnak is kicsit más elképzelései voltak a megoldásról. Gondolkodott és aztán úgy látta, hogy a megoldás az lesz, ha négy évig nem csinálnak semmit csak hazudoznak.

Aztán meg kicsit más volt az elképzelése a megoldásról és úgy látta az a megoldás, hogy átadja a ráruházott hatalmat a csaló haverjának, aki annyi embert tett tönkre, hogy kilencen öngyilkosok lettek miatta...

dzsi85 2010.03.19. 15:11:36

@Páneurópai Harci Kos: te annyira buta vagy, hogy az fáj... hány magyar ölt cigányt mert lopni próbált a kertből?!!?!? EGY... (biztos lehetsz benne hogy nem több, vezető hír lenne a retekklubbon...) hány cigány öl meg kisnyugdíjast pár ezer forintért?! EGY... NAPONTA...

jössz itt ezzel az egy példával miközben fogalmad sincs a háttérben levő dolgokról (mint mondtam a kesznyéteni sztorit elég jól ismerem)... idióta...

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 15:15:38

@dzsi85: "te annyira buta vagy, hogy az fáj... hány magyar ölt cigányt mert lopni próbált a kertből?!!?!? EGY... (biztos lehetsz benne hogy nem több, vezető hír lenne a retekklubbon...) hány cigány öl meg kisnyugdíjast pár ezer forintért?! EGY... NAPONTA...

jössz itt ezzel az egy példával miközben fogalmad sincs a háttérben levő dolgokról (mint mondtam a kesznyéteni sztorit elég jól ismerem)... idióta...

Személyeskedsz aranybogaram?:)
mondjuk az érdekes gondolat, hogy a gulfstreamos gépektől hogy jutottunk el a kisnyugdíjjas killekig, amit naponta követnek el..:)

"hány cigány öl meg kisnyugdíjast pár ezer forintért?! EGY... NAPONTA..."
:D

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 15:15:45

@jobbra: igen, mert nincs jogod fel kilo ubrokaert megoln valakit.
az ugyanis buncselekmeny.

egyszerune egy cigany elete is tobbet er, mint barmennyi zoldseg.

a problema ott kezdodik, hogy nem tekinted embernek a ciganyokat es rettegsz toluk. ez a ket dolog az, ami miatt eszedbe sem jut bekes megoldasokat es kompromisszumokat keresni.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 15:16:58

@Pipas: kar, hogy emiatt a hazugsag miatt mar a magyar nemzetet is helyreigazitasra kotelezte a birosag...

Pipas 2010.03.19. 15:17:05

@dzsi85: A dzsipó meghalt, mert a bácsi áramot vetezetett a kerjében _és_ mert a dzsipó bemászott lopni _és_ mert a dzsipó be volt rúgva _és_ mert a dzsipó nem olvasta el a figyelmeztető táblát és mert a dzsipó nem lépte át a drótot.

Azért ez egészen más tényállás, mint amikor otthon üldögép a nyugdíjas, bemennek a rétinégerek és fejszével szétverik a fejét.

dzsi85 2010.03.19. 15:17:27

@dzsi85: természetesen semmilyen statisztikai adattal nem tudom igazolni és nyilván csúsztatás és túlzás amit írtam.. az arányokat az épelméjű úgyis érzi, hogy hogy alakulnak.

meg különben is, mi az hogy nem ölhetem meg csak azért mert lop?! szerintem ott kezdődik a helyzet, hogy nem lophatna, és akkor nincs miről beszélni nem?!!?!

istenem de felhúznak az ilyen barmok...

dzsi85 2010.03.19. 15:18:39

@Páneurópai Harci Kos: ezer százalékig biztos voltam benne, hogy az egy/napon fogsz lovagolni, ezért is pontosítottam... a magadfajtától ennyire telik...

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 15:18:50

tegyük fel, hogy a labdád beesett a kertembe, te átmászol a kerítésen én agyonlőlek :)

emberileg sajnálom a tulajdonost, de ölni nincs joga.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 15:20:03

@dzsi85: tőled meg csak primitív személyeskedésre.. Szüleid biztos büszkék lesznek rád:)
én sírnék az ő helyükben :)

dzsi85 2010.03.19. 15:20:17

@az igazi Sipi: fél kiló uborka ellopása mi!? na jó, lehet most kéne lezárni a vitát, mert már megint súlyozunk.. gondolom mindjárt eljutunk oda, hogy szerencsétlen mélyszegény kényszerből lop, megélhetési bűnöző és különben is a mi kurva anyánkat hogy nem termelünk még többet hogy még többet lophasson...

dzsi85 2010.03.19. 15:21:14

@Pipas: szerintem ezt nem nekem kell magyarázni...

ZX 2010.03.19. 15:21:18

@dzsi85: Nem jól mondod. Én például mérsékelt liberálisnak mondom magam, mégsem kezdek el nácizni, ha arra nem akadnak okot. És büszke vagyok a magyarságomra. Ez inkább intelligencia kéréde.

dzsi85 2010.03.19. 15:22:17

@Páneurópai Harci Kos: :) sírjál hülyegyerek, van is miért...

ZX 2010.03.19. 15:23:07

@Pipas: Gyurcsánynak csak arról volt elképzelése, hogyan szerezzen hatalmat és lopjon, meg a haverjait hogy segítse, semmi másról.

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 15:23:18

@dzsi85: "mi az hogy nem ölhetem meg csak azért mert lop?! "

Mert nem anarchiában élünk, különben én miért nem ölhetem meg, mondjuk a nácikat?
Amikor letöltesz valamit a netről, például lopást követsz el, vagy amikor nem jogtiszta programot használsz akkor is.
ilyen alapon a 3/4 Magyarországot ki lehetne nyírni.

Pipas 2010.03.19. 15:23:53

@dzsi85: Az az érdekes, hogy sokszor előjön a tolvaj mentségére, hogy hát ő bizony mélyszergénységben él és éhezik és azért lop, de soha nem kallottam, hogy azt mondanák, hogy a sértett mélyszegénységben él és bizony éhezik és azért kellett megvédenie a terményt.

Pedig az említett esetben is nyilvánvaló, hogy a bácsinak bizony nagy szüksége volt arra az uborkára. :-(

dzsi85 2010.03.19. 15:24:01

@ZX: én zsidóztalak, hazaárulóztalak? annyit mondtam a két oldalra ugyanúgy jellemző, nem azt hogy mindenkire!

és maradjunk ennyiben, legyünk büszkék a magyarságunkra! és ne hagyjuk hogy palira vegyenek bennünket!

dzsi85 2010.03.19. 15:27:50

@Páneurópai Harci Kos: TE KORLÁTOLT BAROM PRÓBÁLD MEG ÉRTELMEZNI AMIT ÍROK, VAGY INKÁBB KUSSOLJÁL ÉS NE SZÓLJ HOZZÁM!!!

a csökevényes agyad és a provokáló személyiséged kedvéért: a probléma nem ott kezdődik, hogy valakit megölünk mert lop (ez kurva nagy probléma amúgy, bár sok országban nem hőzöngenek emiatt usa, finnország), hanem a probléma ott kezdődik hogy LOP A CIGÁNY!! ennyit mondtam... érted, fel tudod fogni?!

Sátán meg a Jocó 2010.03.19. 15:28:03

@Páneurópai Harci Kos: én csak érdeklődve megkérdeztem, hogy hol olvastál konkrétan erről a szándékról, hisz oly bizonyosnak tűnt kijelentésed... így feltételeztem, hogy valahol, talán épp az Általad említett helyeken találkoztál e szándékot kinyilvánító forrással.

Szóval?

ZX 2010.03.19. 15:29:34

@dzsi85: Nem rólad beszéltem, veled értelmesen el lehet beszélgetni, de más fórumokon és blogokon kaptam már néhány jelzőt. :P

"és maradjunk ennyiben, legyünk büszkék a magyarságunkra! és ne hagyjuk hogy palira vegyenek bennünket!"

ezzel meg mélyen egyetértek.

Pipas 2010.03.19. 15:33:55

@ZX: Nem tudom melyik változattól ráz ki jobban a hideg, attól ha direkt basztak el mindent, vagy attól ha _tényleg_ ilyen balfaszok.

Mert lopni úgy is tudtak volna, ha _néha_ azért csinálnak valami normálisat is. Ilyet azonban nem tudok felidézni az elmúlt nyolc évben. Valaki?

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 15:36:15

@dzsi85: nem erdekel miert lop, erted?
egyszeruen sem neked, sem a villannyal jatszo ven hulyenek, sem par onjelolt dzsiajdzsonak nincs joga iteletet hozni ez ugyben.

egyszeruen senkinek nincs joga kezebe venni a torvenyt. es ennek jobb, ha orulsz, mert ha igy lenne, akkor bizony nagyon hamar megugrana a vegtagi fracturaval es egyeb sulyos serulesekkel kezelt gardistak es jobbikosok szama.

mert azt az aprosagot ne felejtsd el, hogy az egesz jobbikos csurhe nem tobb, mint az orszag 40%-anak 15%-a

legfeljebb...

es sikerult ugy a fideszeseket, mint a zsidokat, mint a ciganyokat, mint a maszoposokat, mint a fuggetleneket, mint a szlovakokat, mint a romanokat, mint az europai uniot, mint a melegeket, mint a liberalisokat, mindenkit magatokra haragitani.

szoval ugy razzatok a pofonfat, hogy ha elkezd hullani, akkor kurva kevesen lesztek es nagyon fogtok sirni.
ha leleptek a civilizacios utrol, akkor mas is le fog lepni veletek szemben. ez nem fenyegetes, hanem egyszeruen a tortenelem taulsaga.

tegnap ugyanezen a blogon egy masik poszt kommentjei kozott leirtam, hogy en alapvetoen a prularizmus hive vagyok, tehat igen, a radikalisoknak is ugyanazokat az eselyeket meg kell adni, mint masnak. de amit nem tettem hozza:

ha ezzel visszaelnek, ugy oda kell baszni nekik, hogy legalabb meg 70 evig ne terjenek magukhoz. marpedig kis baratom, kezd a jobbik csunyan visszaelni a demokracia es a jogallamisag nyujtotta keretekkel. budahazy kiszabaditasaval nalam spec vegkepp kihuztak a gyufat.

dzsi85 2010.03.19. 15:37:53

@ZX: hát akkor legyen is ez a zárszó! további szép napot mindenkinek, illetve a blogbejegyzéshez visszakanyarodva: izraeli kémrepülőktől mentes napokat! :)

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 15:41:04

@Sátán meg a Jocó: ": én csak érdeklődve megkérdeztem, hogy hol olvastál konkrétan erről a szándékról, hisz oly bizonyosnak tűnt kijelentésed... így feltételeztem, hogy valahol, talán épp az Általad említett helyeken találkoztál e szándékot kinyilvánító forrással."

így hirtelen szóbeli forrásra tudok hivatkozni, kutatni, nem szeretném most.
mivel nagyon nemszeretem, azt a témakört.
Az az életminőség sem felelne meg, amire a másik fórumozó világított rá.

ha majd nagyon unatkozni fogok, irok majd blogot erről:)

Pipas 2010.03.19. 15:41:49

@az igazi Sipi: Speciel a Budaházy az éppen független jelöltként szabadította ki magát a börtönből a választásokon pedig a Jobbik jelöltje ellen indul.

Meg aztán azt is viccesnek tartom, hogy szeretnél 'odabaszni' a jobbiknak, mert 'leléptek a civilizációs útról'. Öcsém te tényleg nagy demokrata lehetsz! ;)

ZX 2010.03.19. 15:45:02

@Pipas: :D:D:D Én inkább úgy mondom, hogy egy részét a dolgoknak direkt baszták el, a másikat meg a a balfaszságuk miatt.
A csökött agyával egyik sem fogta fel, hogy akkor is meggazdagodhat, ha népet jólétbe segíti, max. nem olyan gyorsan, viszont a börtönt sem kockáztatja vele.

dzsi85 2010.03.19. 15:45:26

@az igazi Sipi: bocsánat erre még reagálni kell, bár nehéz...

ha nem érdekel hogy valaki lop, miért érdekel ha megölik?! halál komolyan kérdezem, mert ezek szerint van olyan bűncselekmény, ami szerinted belefér, van ami már nem... és ugyanígy felháborít ha cigány öl meg valakit?! vagy csak akkor éri el az ingerküszöbödet, ha a retekklub híradóban főhírként közli a gyilkosságot?
ki is él vissza a demokrácia és a jogállamiság nyújtotta keretekkel, ha nem az a cigány, aki nyugodtan lophat mert nem lehet ellene tenni semmit?! a válaszodért holnap visszanézek, mert most tényleg mennem kell...

ui: és sajnos te sem akarod megérteni amit írtam, inkább csak kötözködsz... igen valóban a tolvaj lop, de ugye a kesznyéteni esetünkben pont cigány volt az illető, mint a kerti tolvajok esetében 99 %-ban, ja igen, nincs ksh statisztikám róla, most csak hasra ütöttem..

Páneurópai Harci Kos 2010.03.19. 15:45:41

@dzsi85: "TE KORLÁTOLT BAROM"
Minek kiabálsz?:)
(a kos meg a barom egy mondatban helyénvaló -török jövevényszó (barom, ökör, bika, tinó, ünő, borjú, ürü, kos, kecske, disznó, ártány, stb stb)

"LOP A CIGÁNY"
és ezért meg kell ölni?

dzsi85 2010.03.19. 15:47:55

@az igazi Sipi: "a villannyal játszó vén hülye" jelzőt meg minden jóérzésű ember nevében kikérem magamnak... áá, kár a szó belétek...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 15:48:17

@Pipas: te mar a vonamagyart beszeled, vagy anyad tanitott meg ilyen szarul?

budahazyt konkretan novak elod, a jobbik alelnoke segitette a gyujtesben. ezt nem en modnom, ezt a szent korona radioban nyilatkozta budahazy "kampanyfonoke".

mellesleg nagyon vicces, hogy a kepviseloi mentelmi jog ellen kampanyolok a kepviseloi mentelmi joggal visszaelve hoznak ki a sittrol egy terrorizmussal vadolt koztorvenyest...

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 15:51:07

@dzsi85: hol irtam azt, hogy nem erdekel, hogy lop?

azt irtam, hogy sem neked, sem a ven baromarcu szikkadt majomnak, sem a magyar gardanak, de meg a jobbiknak sincs joga a torvenykezest a kezebe venni.

mert ha ezt teszitek, akkor mas is azt fogja tenni es bizony mint kisebbseg, csunyan ra fogtok baszni.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2010.03.19. 15:53:55

@dzsi85: megolt egy embert.

ha gondolod, tarthatom gyilkosnak is, de en csak egy agyatlan hulyenek tartom, aki nem volt tisztaban a sajat cselekedeteinek sulyaval.

2010.03.19. 18:24:29

@Mawhonic: "Ha Árpád apánknak és a többi honfoglaló törzsnek sem volt problémája a zsidókkal, talán az utódaik is megtanulhatnának végre velük és a többi kárpát-medencei néppel együttélni."

hüm hümm egyre több felől hallom ezt a honfoglalás versus zsidók témát. Fura hogy 1000 éven keresztül senki nem firtatta. Pszichológia alapok: ha valamit nagyon sokszor mondasz, előbb utóbb elhiszik. Nem lennék meglepve, ha néhány éven belül megjelenne az első olyan történelemkönyv, amelyben az állna: a kárpát medence tulajdonképpen mindig is a zsidóké volt, a magyar itt mindig is csak egy megtűrt tömörülés volt... ugyanmár. Én jobban szeretem a konzervatív történelmet, nem az ilyen politika által átírt verziókat.

2010.03.19. 18:39:43

@az igazi Sipi: Nem találok rád szavakat, nem személyeskedem. De amit írsz, az számomra maga a megtestesült álszentség. Álomvilágban élsz haver.

Herr SturmLikudnik · http://archiregnum.blog.hu/ 2010.03.20. 10:13:33

@az igazi Sipi:

"sem a villannyal jatszo ven hulyenek"

WTF?!

220 voltot az okos seggedbe.

dzsi85 2010.03.20. 10:19:19

@az igazi Sipi: elbeszélünk egymás mellett sajnos. te a cigányságot és a helyzetüket mint egy megmásíthatatlan tényezőként kezeled, nálad az hogy a cigány lop nem probléma, hanem jelenség. és míg én arról beszélnék, mit kell tenni ahhoz, hogy ne lopjon, te közben arról, hogy ki mit nem tehet amikor lop... rohadt nagy különbség a kettő! nálam a megoldásra váró probléma az, hogy lop, nálad meg az, hogy ezt valaki számon kéri...
egy közös keresztmetszetünk van tehát: ne lopjon a cigány, éljen normálisan, a társadalomba integrált módon és akkor neked sem lesz gondod velem és nekem sem velük...

dzsi85 2010.03.20. 10:22:17

@az igazi Sipi: leírhatnám újra amit az előbb, nem teszem... de a tolvaj cigány úgy látszik mindegy hogy tisztában van-e a cselekedeteinek súlyával?! áá, tényleg kár beléd a szó, sosem fogod megérteni...

dzsi85 2010.03.20. 10:23:39

@Páneurópai Harci Kos: idézném magam: "...egy közös keresztmetszetünk van tehát: ne lopjon a cigány, éljen normálisan, a társadalomba integrált módon és akkor neked sem lesz gondod velem és nekem sem velük..."

Pipas 2010.03.20. 16:19:24

@az igazi Sipi: Gúnyolódásod és személyeskedésed ellenére a tény tény marad, amit írtam igaz. A Jobbik nem lépett vissza a jelöltjével Budaházy érdekében és nem is indította Budaházyt a saját listáján. Budaházy a Jobbik jelöltje ellen indul a választásokon.

Másrészről viszont a lényeg megint elveszni látszik a mocskolódásban. A Jobbik a mentelmi jog eltörlése mellett érvel ez így igaz, de amíg a mentelmi jogot nem törlik el az _mindenkire érvényes_. Nem csak a kommunista képviselőket védi, hanem Budaházyt is, és -- képzeld -- még a Jobbik jelöltjeit is.

Ezt hívják törvény előtti egyenlőségnek, bár te, aki azzal vádolsz, hogy még magyarul sem beszélek úgy tűnik ezt a fontos alapelvet egyszerűen nem érted.

attila1 (törölt) 2010.03.22. 22:35:07

én is szeretnék beszólni:

hihetetlen, milyen népség szabadult rá a netre.
Kerítést ide, kiírni, hogy az állatok etetése tilos és akkor rendben is vagyunk.
süti beállítások módosítása